Registruojuos ir as naujoj temoj. Kraustomes i kita vieta tai per darbus neturiu visai laiko SM o dar jaunimas abu namie tai kariaut tenka .

Sveikos svočiutės
Aš pakeičiau darbą, tai pastarąją savaite,vos darbe nenakvoju
Kažkurios piršliukas koją susilaužė, tai jūs tik nepergyvenkite, per mūsų vestuves irgi piršlys gipse buvo.
Nuotraukose visur fotografas patvarkė kad nesimatytų, kad viena stora
O man va šiandiena dantis lūžo
Ir tokioj geroj vietoj, tikiuosi suspėsiu iki vestuvių susitvarkyti
Aš pakeičiau darbą, tai pastarąją savaite,vos darbe nenakvoju

Kažkurios piršliukas koją susilaužė, tai jūs tik nepergyvenkite, per mūsų vestuves irgi piršlys gipse buvo.

O man va šiandiena dantis lūžo

Saulyte1986, pas mane jaunųjų tortas bus po žibintų paleidimo, tada jaunoji mes puokštę,o jaunasis nuims keliaraištį ir mes pabroliams.
Merginos kada geriau "konservuoti" jaunosios pavardę?pirmą dieną ar antrą dieną? Ir dar klausimukas: kada vaikelio vardo rinkimą darysite?antrą dieną?ar pirmą? tokie atrodo kvaili klausimai
Merginos kada geriau "konservuoti" jaunosios pavardę?pirmą dieną ar antrą dieną? Ir dar klausimukas: kada vaikelio vardo rinkimą darysite?antrą dieną?ar pirmą? tokie atrodo kvaili klausimai

QUOTE(svelni @ 2010 06 12, 14:18)
Saulyte1986, pas mane jaunųjų tortas bus po žibintų paleidimo, tada jaunoji mes puokštę,o jaunasis nuims keliaraištį ir mes pabroliams.

as galvoju vardus rinkti antra diena, bet jei bus tusciu tarpu, tai pirma diena manau padarysim

labas svociukes,gal zinot kiek apytiksliai extra saldainiu ieina i kilograma?

Sveikos
Klausykit reik patarimo
Mano sesuo (nuotaka) klausia, kokias dovaneles jie galetu teveliam padovanoti
Kazkaip nelabai akis uzkliuvo temutese tokiu klausimu, o va dabar reik patart ir nezinau, ka sakyt

Klausykit reik patarimo

QUOTE(linoze @ 2010 06 12, 13:56)
Apie 86 saldainius / 1kg.
QUOTE(ikristina @ 2010 06 12, 14:47)
Klausykit reik patarimo
Mano sesuo (nuotaka) klausia, kokias dovaneles jie galetu teveliam padovanoti
Kazkaip nelabai akis uzkliuvo temutese tokiu klausimu, o va dabar reik patart ir nezinau, ka sakyt 

Jaunieji kur piršliavau dovanojo rėmelius nuotraukai su išgraviruotais vardais.
Sveikos merginos!
Svociauju kita savaitgali. Siaubingai mazai laiko ir siaubingai daug nerimo. Sesuo isteka. Mazos vestuves, bet visgi norisi svente padaryti.
Gal butu galima i slaptati svociuciu pasta zvilgtereti (kur sukrauta visi lobiai)?
Svociauju kita savaitgali. Siaubingai mazai laiko ir siaubingai daug nerimo. Sesuo isteka. Mazos vestuves, bet visgi norisi svente padaryti.
Gal butu galima i slaptati svociuciu pasta zvilgtereti (kur sukrauta visi lobiai)?

Labuka,
Esu busimoji "liudininke"
Vestuves liepos gale
"Liudininkas" vokietis,nei bu nei me lietuviskai nesupranta
Kas manes laukia-neisivaizduoju
Esu busimoji "liudininke"

Gal galetumete patarti - ar darote jaunuju priesaikas vienas kitam?
Gal kas zinote kokiu graziu, prasmingu, bet ne banaliu zodeliu? (vienam jau turiu, reiketu dar vieno)
Gal kas zinote kokiu graziu, prasmingu, bet ne banaliu zodeliu? (vienam jau turiu, reiketu dar vieno)

QUOTE(Alisra @ 2010 06 12, 19:03)
Gal galetumete patarti - ar darote jaunuju priesaikas vienas kitam?

aš darysiu, bet dar nepriėjau iki to

"Tarp kitko", tai gal tu vokiškai gerai moki?