Man irgi iki svotavimo, liko nedaug, tik keturios dienelės. Kurios iš jų dvi dar bus užimtos (ryt lekiam jaunąją sveikinti magistro įteikimu, poryt MB bakalauro įteikimas). Šiandien tikiuosi pradėti laikraštį spausdinti, nes tik šiandien sudėjau info apie bervakarį ir mergvakarį kurie, beje buvo nerealūs. Bet teko nemažai padirbėti su tais vakarėliais. Rodos visas smulkmenas jau turiu, tačiau, kai kas dar nebaigta iki galo. Orai tragiški, bet aš įsivaizduoju, kad penktadienį bus šilta. Nors, koks skirtumas, koks tas oras....svarbu nuotaiką gerą palaikyti.
Sveikos svočiūtės, matau darbuojatės kaip reikiant
Aš irgi paskendus darbuose, gamyboj, mintyse.
Rytoj važiuoju apsipirkti visokių nekučių, nes pati planuoju ir širdy virs jaunųjų pagamint ir taures papuošiu ir limuziną padailinsiu turėtu būti gražu.
Kai tik pabaigsiu kokį darbelį įkelsiu pažiūrėt.
Aš jauniesiems užsakynėjau svečių knygą, padarė man ją labai labai gražią, ją duosiu svečiams ir paprašysiu parašyti ka nors gražaus jauniesiems, duoti patarimų kad nebūtu pykčių šeimoj, na ir panašiai.
Jei kas norės pažiūrėt kokią svečių knygą turiu parašykit, įkelsiu i paštą.
Rytoj važiuoju apsipirkti visokių nekučių, nes pati planuoju ir širdy virs jaunųjų pagamint ir taures papuošiu ir limuziną padailinsiu turėtu būti gražu.
Aš jauniesiems užsakynėjau svečių knygą, padarė man ją labai labai gražią, ją duosiu svečiams ir paprašysiu parašyti ka nors gražaus jauniesiems, duoti patarimų kad nebūtu pykčių šeimoj, na ir panašiai.
o gal galėtum atsiųsti tą laikraštuko maketą? ar sscenarijų? nes pas mane kažkoks chaosas galvoje...
QUOTE(poniav @ 2010 06 21, 19:09)
Labai norime)
O kur graviravimas Vilniuje padorus?(kaina+kokybe)
QUOTE(poniav @ 2010 06 21, 20:09)
Sveikos svočiūtės, matau darbuojatės kaip reikiant
aš labai norėčiau tą svečių knygą pamatyti... ir gal daugiau idėjų galėtum pasiūlyti?
QUOTE(Auksutis @ 2010 06 21, 12:50)
07 10
sėdžiu ir tryznioju jau man baisiausia, kad tik balsas mano nedrebėtų ir, kad nepamirščiau ko nors
Dar niekaip nesugalvoju ar rengti jaunuosius kuom nors išlydint
QUOTE(svelni @ 2010 06 21, 21:47)
07 10
sėdžiu ir tryznioju jau man baisiausia, kad tik balsas mano nedrebėtų ir, kad nepamirščiau ko nors
nu vat aš kažkaip dėl savęs nebijau, bet va dėl SB bijau jis mėgsta paniką kelt bereikalo... tai triznios ir mane erzins o garantuoju ir balsas bus tylus ir drebantis o šiaip tai netyliakalbis, bet kai jaudinasi kažkas jam ten užsiblokuoja
Dėlioju scenarijų... iškyla neaiškumų, tai tik klausimus jauniesiems rašau ir pirkinių, bet darbų sąrašą pildausi... pabaigos dar nematau
QUOTE(_Jolita_ @ 2010 06 21, 20:32)
aš labai norėčiau tą svečių knygą pamatyti... ir gal daugiau idėjų galėtum pasiūlyti?
Dar darysiu užrašą 'JAU VEDE" prašysiu vairuotojo kad kol mes busim zakse jis papuoštu limuzino galinį langą, turėtu būti maloni staigmena jauniesiems
Mergaitės, man iškilo klausimas, senai šioj temoj "trinuos" bet kažkaip nenuskaičiau, o gal neužsifiksavo, ar jus vestuvese naudojat kokį nors akcentuką? Mano vestuvėse dominavo raudona spalva, net suknelej buvo daug raudonos, dabar kai jau organizuoju sesės vestuves tai pas mus visur bus saulėgrąžos, sesė lengvai pamišus dėl jų.
Gal kuri esat užmačius didelių saulėgrąžos žiedų?
QUOTE(svelni @ 2010 06 21, 14:25)
Pas mane štilis kažkoks nekyla rankos nieko daryti,o liko pasiruošimui savaitė
MAN TAIP PAT KAZKAIP VISISKAI NEBESINORI NIEKO O DAR ORAI NIEKO GERO NEZADA...
Įkėliau į paštuką svečių knygą
QUOTE(JasVita @ 2010 06 21, 19:50)
nu vat aš kažkaip dėl savęs nebijau, bet va dėl SB bijau jis mėgsta paniką kelt bereikalo... tai triznios ir mane erzins o garantuoju ir balsas bus tylus ir drebantis o šiaip tai netyliakalbis, bet kai jaudinasi kažkas jam ten užsiblokuoja
Dėlioju scenarijų... iškyla neaiškumų, tai tik klausimus jauniesiems rašau ir pirkinių, bet darbų sąrašą pildausi... pabaigos dar nematau
man taip kaip TB ir balsas drebės ir visa kita, MB tai ramus kaip belgas
kalsiu iš vakaro raminančio, kad nuimtų visus nervus. Aš kai niekada neveudis jokių nei renginių, nei ką nors organizavusi tai man čia kaip egzaminai
viskas.......einu lipdyti darbų pasidalijimo gėlės
QUOTE(Spygliusss @ 2010 06 21, 16:29)
Taigi vaikysteje suryje visada plastmasiniu raidziu ar skaiciuku budavo
Na, plastmasė plastmasei nelygu. Viena tinka kontaktui su maistu, kita - ne.