Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(Spygliusss @ 2010 06 21, 08:47)
Aciu  uz patarimus  4u.gif
Gal kas pasakysit, kokiais dazais ant paklodes butu galima piesti. Guasas tikriausiai netiks  lotuliukas.gif  akriliniai? ar kokie spec buna? is kitos puses dideles sirdeles galima prisiuti kaip aplikacija g.gif
Ir dar, akmenukus keiciu i arbatos pakelius, ant kuriu noriu uzdeti uzrasus su darbais ir susegti ant vielutes, kad pasirinktu, kas, ka darys, arbatos pakeliai kaip skalbiniai atrodo bet zinokit juokas juokais, o senukuose vielos nera  doh.gif  skalbiniu virve per storau jau gaunasi.... gal kas susidure su siuo klausimu ir gali pasakyti,kur gauti?

Aš piešiau su markeriais juodu ir raudonu
Atsakyti
QUOTE(DAIVADĖ @ 2010 06 21, 12:04)
Aš piešiau su markeriais juodu ir raudonu

aš taip pat piešiau su markeriais smile.gif
Atsakyti
Pas mane štilis kažkoks unsure.gif nekyla rankos nieko daryti,o liko pasiruošimui savaitė doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Zinot as jau del oro panikuoju, nuotaka irgi verysad.gif sestadieni zada ne tik vesu ora, bet ir lietu mega_shok.gif Vis mastau, ka reiks veikt, kur vaziuot, kad nenunuobodint sventes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristina: 21 birželio 2010 - 12:40
QUOTE(svelni @ 2010 06 21, 12:25)
Pas mane štilis kažkoks unsure.gif  nekyla rankos nieko daryti,o liko pasiruošimui savaitė doh.gif

kada tau vestuves cia (Jolitukas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 21, 14:39)
Sveikos 4u.gif

Zinot as jau del oro panikuoju, nuotaka irgi verysad.gif sestadieni zada ne tik vesu ora, bet ir lietu mega_shok.gif Vis mastau, ka reiks veikt, kur vaziuot, kad nenunuobodint sventes g.gif

nepamenu kokiame tu krašte? rolleyes.gif gal karts galėsiu ką pasiūlyt...

O vat aš irgi nžn ką reiks daryt jei lietus... aplink Alytų nžn nei kur nei kaip reiktų glaustis...
Per mūsų pačių vestuves velniškai lijo, bet mes buvom Kretingoj žiemos sode ir tokio dailininko Černiausko dailės galerijoje, tai laikas buvo super, o ir foto labai geros ypač iš dailės galerijos, nes ji įruošta sename vandens malūne.
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 06 21, 15:18)
nepamenu kokiame tu krašte?  rolleyes.gif  gal karts galėsiu ką pasiūlyt...

O vat aš irgi nžn ką reiks daryt jei lietus... aplink Alytų nžn nei kur nei kaip reiktų glaustis...
Per mūsų pačių vestuves velniškai lijo, bet mes buvom Kretingoj žiemos sode ir tokio dailininko Černiausko dailės galerijoje, tai laikas buvo super, o ir foto labai geros ypač iš dailės galerijos, nes ji įruošta sename vandens malūne.

As Vilniuj, bet vis vien nieko nesugalvoju schmoll.gif O vakarot vaziuosim i Traku puse, gal kuri kokia minti pasiulysit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristina: 21 birželio 2010 - 13:27
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 20, 22:28)
Nežinau, iš ko tas leliukas pas jus pagamintas, bet su plastmasiniais dirbiniais būčiau atsargesnė, nes pamoką turėjau. Kartą norėjau siurprizą padaryt, tai į
Na, sūris tai kaip ir šaltu būdu daromas, bet... Jau daugiau tokio pokšto nebenorėčiau.

jo plastmasinis,aisku kepant verdant plastmase duoda baisu skoni ir ttt..bet cia gi suris,viskas bus super,pas mane jau karta taip buvo padaryta thumbup.gif

QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 20, 23:24)
kazka sumaisei,as nenorejau jokiu medaliu niekam unsure.gif
Pas mus apie 30 zmoniu bus,gal maziau net 4u.gif

matyt,jau galva apsisuko ,kas ka raso blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif as cia truputi nuklysiu nuo temos,bet gal katra zinot tinklalapi,kur yra parduodami vestuviniai komplektai,i juos ieina sveciu knyga,torto reikmenys,rasiklis ir dar kazkas. Buvau radusi skelbiu.lt bet dabar neberandu jo doh.gif aciu uz pagalba is anksto 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2010 06 21, 08:47)
Aciu  uz patarimus  4u.gif
Gal kas pasakysit, kokiais dazais ant paklodes butu galima piesti. Guasas tikriausiai netiks  lotuliukas.gif  akriliniai? ar kokie spec buna? is kitos puses dideles sirdeles galima prisiuti kaip aplikacija g.gif
Ir dar, akmenukus keiciu i arbatos pakelius, ant kuriu noriu uzdeti uzrasus su darbais ir susegti ant vielutes, kad pasirinktu, kas, ka darys, arbatos pakeliai kaip skalbiniai atrodo bet zinokit juokas juokais, o senukuose vielos nera  doh.gif  skalbiniu virve per storau jau gaunasi.... gal kas susidure su siuo klausimu ir gali pasakyti,kur gauti?

As specialiais audiniui daziau markeriais ir dazais. Dazai pigiau kainuoja ir daugiau gali padaryt, bet su markeriu geriau konturai gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 21, 09:36)
O ant zilkos, vadinamo valo zvejybinio netinka sukabint? g.gif

irgi variantas g.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 21, 14:27)
jo plastmasinis,aisku kepant verdant plastmase duoda baisu skoni ir ttt..bet cia gi suris,viskas bus super,pas mane jau karta taip buvo padaryta thumbup.gif
matyt,jau galva apsisuko ,kas ka raso blush2.gif

Taigi vaikysteje suryje visada plastmasiniu raidziu ar skaiciuku budavo ax.gif

QUOTE(AudraB @ 2010 06 21, 15:31)
As specialiais audiniui daziau markeriais ir dazais. Dazai pigiau kainuoja ir daugiau gali padaryt, bet su markeriu geriau konturai gaunasi wink.gif

Dazai taip ir vadinasi audiniu dazai?
Atsakyti
sveikos visos sauniosios svociutes norejau kad ir mane priimtumet i savo buri.Busiu tik liudininke rugpjucio 28 bet musu pareigos beveik kaip pirsliu. laikrastuka kaip ir padariau bet truksta siokiu tokiu siurprizu. gal kas gali parasyti i a.z elektroninio pasto duomenis neliksiu skolinga idesiu ir as ka turiu blush2.gif
Atsakyti