Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(ramune82 @ 2010 06 20, 11:02)
o kur matet tas sirdis?as mastau palangoj nusipirkt ji buna su virve perrista bet neatskira?ji isvieno dovanojau mediniu vestuviu metinem labai patiko virtuvej pasikabino tie jaunieji tai ir siaim mastau tai daryt?

Mūsų miesto mugėj, medinė širdis ir už virvės pasikabina,bet jau tikriausiai mugei šakės,kelios val. pila lietus doh.gif
Atsakyti
labukas visoms svocioms 4u.gif
as cia naujoke, bet noreciau suzinoti daugiau ivairios informacijos, nes liepos 17 diena einu svocia.
smile.gif smile.gif
lankausi siame forume, tai ivairiu minciu, ideju jau pasirinkau, dekui smile.gif
Atsakyti
As surio noreciau tikro,lietuvisko,kad paragaut vokietukai galetu ax.gif
Siand pirkau maximoj siaudine kepure (100%siaudai),tokia be virsugalvio,vos ne zvirbliu baidykles lotuliukas.gif 20lt.,o meninej pardej-100lt maciau doh.gif

Nezinau ,turiu tas sirdeles su spynele..dar ir akmenukus noriu nuo tilto i vandeni paleist..Bet bijau,kad nebutu sviestas sviestuotas-ir rakteli mest ir akmenukus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 19, 15:09)

Oj zwezda-nepavydziu kiek tau darbo laukia doh.gif  lotuliukas.gif

ai zinok jau isivaziavau smile.gif o kam tau net 35 medaaliu?jei neklistu pas jus mazai zmoniu dalivaus,ar kiekvienam sveciui medalis bus? g.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 19, 16:21)

2. Gulbes mane išmokė daryti pažįstama, o tame tinklapyje tikrai yra gulbė, tik vaivorykštinė ir ne visai tokios formos. Bet  panaši. Tinklapio kitokio nežinau, bet nesunku būtų ir neakivaizdžiai pamokyti. Galim daryti taip: jūs prisilankstot 500 vnt. tokių modulių vienodų iš ketvirčio A4lapo (jei norit - galima didesnių ar mažesnių) ir parašot man į až. Pasakysiu, ką toliau daryt.
Papildyta:
Papildyta:
Man 35 irgi nesusirikiuoja, 3 atlieka doh.gif , bet mąstau, kad įsidėsiu juos kažkur "po skvernu" ir patyliukais (o gal su kokiu pajuokavimu) atiduosiu kam pritrūks.

aciu labai,jei bus klausymu ,tai parasysiu i a.z ,bet kolkas gerai darosi ,yutube radau sxemute thumbup.gif
siand suzinojau kad apie 70 zmoniu bus ,tai galvoju gal kokiu 10komendantu rinkt,ar per mazai?na daktara,policininka ir ttt..

QUOTE(Ulitka @ 2010 06 20, 14:21)
As Maximoj uzsakinesiu  unsure.gif

galima maximoj uzsakyt?gal pas kaimecius tiesiog pigiau bus,o ir kaimiskas naturalesnis ir skanesnis manau bus smile.gif as i suri dar leliuka noriu ikisti:)
Atsakyti
QUOTE(DAIVADĖ @ 2010 06 20, 19:57)
Sveikutės, aš nupirkau jauniesiems raktų pakabukus iš kurių širdis susideda ir išgraviravau vardus.Man atrodo gražiai ir visur turės su savimi.

as ir savo jauniems dovanuojau pakabukus, bet as juos surakinau. Priekyje uzklijavau ju nuotrauka o kitoj pusei isgraviravau metus ir vardus
Papildyta:
doh.gif labai atsiprasau uz foto, nepagalvojau ,kad tokia didele bus
Atsakyti
prisiminiau gera zaidima,gal ir zinot,na tiems kas nezino:)
sukveciam svecius ir jaunuosius,po kokiu sokiu,kad daugiau liaudies butu,ir sakai,rinksim kas valdys pinigus jusu seimoje ,merginos pades jaunajai,vyrai jaunajam.
reikia turet didele kruva ivairiu kupiuru po 10 20 50 100 200lt,daug...(popieriniu geriau:))))) pametam i virsu visus pinigus ir visi puola rinkt,poto moterys sau ,vyrai sau skaiciuoja poto svociai sako kiek kas surinko,kas daugiau surenka tam atiduodama visos abi kruveles pinigu,jei pvz jaunosios komanda laimi,jai atiduodam visus pinigus,ji issisepus laiminga,bet poto klausiam jos:ar labai myli savo vyra??-joo,tai imam is kruveles kelis banknotus ir sakom,:tai duosi vyrui aluciui,atiduodam jaunikiui,poto vel klausiam :ar nori kad tavo vyras myletu tavo tevus ir daznai vaziuotu i svecius pas juos,atsako_na bebejo,ar taip...,tai tu sakai:tai reiskias reikia vyrui duot ,kad nupirktu jiems geliu,konjako,saldainiu ir vel isemi is pinigu kruveles daugiau kupiuru,na ir tt sneki,vyrui i krepsyni nueit i rungtines,i kelione nuvaziuot kartu ir ttt,ir vis isemi is kruveles pinigus,kol lieka pas ja vienas banknotas 100 ar 200tine,ir sakom,na cia tau liks kosmetikai,bet kam graziai merginai ta kosmetika,;SVECIAI AR REIKALINGA JAI KOSMETIKA,IR TAIP LABAI GRAZI ANE?visi:taip,taip ir paskutinius atiduda vyrui,vyras lieka laimingas isissepes,o poto galiausiai vyro klausiam,ar labai laimingas kad vedei ir turi tokia zmona?ar labai myli ja?JAUNIKIS atsakys -bebejo,tada tu uz tu pinigu kruva atemi is jo ir sakai:TAI KAM TAU PINIGAI ?IR BE JU,TURI BUT LAIMINGAS biggrin.gif
oi,prirasiau,nezinau ar esme supratot biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif fainas zaidimas, esu kazka girdejusi, bet kitaip, man patiko, reiks panaudot prireikus. Saunuole
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 20, 21:19)
as i suri dar leliuka noriu ikisti:)

Nežinau, iš ko tas leliukas pas jus pagamintas, bet su plastmasiniais dirbiniais būčiau atsargesnė, nes pamoką turėjau. Kartą norėjau siurprizą padaryt, tai į pyragą įkepiau sagą. Nieko blogo nepagalvodama paėmiau plastikinę sagą. O kai reikėjo valgyti - tikrai buvo siurprizas, nes skonis toje vietoje buvo neapsakomo bjaurumo. Nors saga nei išsilydė, nei kitaip pakito.

Na, sūris tai kaip ir šaltu būdu daromas, bet... Jau daugiau tokio pokšto nebenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 20, 22:19)
  o kam tau net 35 medaaliu?jei neklistu pas jus mazai zmoniu dalivaus,ar kiekvienam sveciui medalis bus? g.gif

kazka sumaisei,as nenorejau jokiu medaliu niekam unsure.gif
Pas mus apie 30 zmoniu bus,gal maziau net 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma laba visom cia triusianciom, sauniom svociom ir joms prijauciancioms.
"Liudininkausiu " ir as... pirmaji karta.
Ideju cia begales ir aciu jums visoms.

QUOTE(Ulitka @ 2010 06 15, 12:32)
man atrodo kad ne i tema  g.gif

Vis pamirstu jums parodyti, dabar labai madinga )) kazka tai tokio))
Bet as norejau su pirslio pasokti..bet niekaip negaliu prikalbeti doh.gif

http://rutube.ru/tra...b2a091a17882558

Man tai  thumbup.gif .Geras butu bajeriukas..

NERANDU   to cukro gabalinio supakuoto  verysad.gif

Jau seniai masciau apie kazkoki soki. Labai reikejo linksmos muzikikes, o va viena jusu ideta nuoroda, labai atitiko mano poreikius. Gal kas nors zinot sio gabaliuko pavadinima? Kas atlieka.... ? Atsisiusciau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 19, 23:07)
Jei kokias dideles sirdis spalvosi, tai tikrai reik dazu wink.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Gal kas pasakysit, kokiais dazais ant paklodes butu galima piesti. Guasas tikriausiai netiks lotuliukas.gif akriliniai? ar kokie spec buna? is kitos puses dideles sirdeles galima prisiuti kaip aplikacija g.gif
Ir dar, akmenukus keiciu i arbatos pakelius, ant kuriu noriu uzdeti uzrasus su darbais ir susegti ant vielutes, kad pasirinktu, kas, ka darys, arbatos pakeliai kaip skalbiniai atrodo bet zinokit juokas juokais, o senukuose vielos nera doh.gif skalbiniu virve per storau jau gaunasi.... gal kas susidure su siuo klausimu ir gali pasakyti,kur gauti?
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2010 06 21, 08:47)
Aciu  uz patarimus  4u.gif
Gal kas pasakysit, kokiais dazais ant paklodes butu galima piesti. Guasas tikriausiai netiks  lotuliukas.gif  akriliniai? ar kokie spec buna? is kitos puses dideles sirdeles galima prisiuti kaip aplikacija g.gif
Ir dar, akmenukus keiciu i arbatos pakelius, ant kuriu noriu uzdeti uzrasus su darbais ir susegti ant vielutes, kad pasirinktu, kas, ka darys, arbatos pakeliai kaip skalbiniai atrodo bet zinokit juokas juokais, o senukuose vielos nera  doh.gif  skalbiniu virve per storau jau gaunasi.... gal kas susidure su siuo klausimu ir gali pasakyti,kur gauti?

O ant zilkos, vadinamo valo zvejybinio netinka sukabint? g.gif
Atsakyti