QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 17, 00:52)
1. na va,2h skaiciau septintaja tema
2. Ech kaip man sunku jauciu bus..liudininko nepazystu,kitakalbis..Puse sveciu kitakalbiu,nesuprantanciu lietuviu kalbos visiskai..
Neisivaizduoju koks s... jauciu gausis... Muzikantu taip pat nebus..
3.Pagal jaunaja-tai ji nenori ju,kad neduok Die ten koki Rimiski megdziotu jis..
Oj,oj kas manes laukia..apsisaukimas jauciu
1. Savo svočios darbo valandas skaičiuoju jau nebe valandomis, o paromis, savaitėmis ir mėnesiais
2. Čia tai jau vargelis
3. Kai žmonės nori kaaaažko, nežino ko, bet labai jau mandro, turi kreiptis į profesionalius švenčių organizatorius, o ne varyt į neviltį savo artimą žmogų. Tai tiesiog nesąžininga iš jaunųjų pusės. Stiprybės jums ir išdrįskit pasakyt, kad nepajėgsit vienu metu dirbti trimis etatais. Tegul nesitiki stebuklų. Aš būtinai perspėčiau, kad po to kalčiausia nelikčiau. O kaip matau, jums tai gręsia - pirmiausiai pervargimas, o po to - nedėkingumas.
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 17, 12:14)
1. neisivaizduoja ka uz 1000lt priperkat tokio vertingo,kai daugeli dalyku galima paciam padaryt,ir grazu ir naujoviska,ypac paieskojus sitam forume,aisku jei kokia staigmena uzsakyt pvz sokius,ar klounus kokius,ar oro baliona ar dar kazka tai joo duoda per kisene... nebent jus i ta 1000lt priskaiciavot ir rubus,bet cia jau kitas reikalas, nes paprastu sveciu eit irgi nuogas neeisi,bet eidamas ir sveciu irgi panasiai islaidauji,bet dovana nesames
sorry,cia visai ne i tma,bet tiesiog negalejau i tai nesureaguot
2. o as labai panorejau gulbes padaryt,ieskojau tame forume kur tortas ju,bet nera,jei nesunku gal nuoroda galetumet pamest i a.z kur ju ieskot galima?
nemacius dar
gal turi kur koki pvz parodyt
1. Aš skaičiuoju visas išlaidas, kurių nebūtų einant paprastu svečiu. Rūbų, batų tokių tikrai nebūčiau nei pirkus nei nuomavus ir būčiau radus savo spintoj tikrai (nuo ankstesnių balių). Ką darau savo rankomis - žaliavos visvien kainuoja. Pigiau, bet kainuoja ir gražesnis popierius, ir dažai, ir net nuvykimas iki tolimesnių parduotuvių, kur nebūčiau vykus tikrai.
2. Gulbes mane išmokė daryti pažįstama, o tame tinklapyje tikrai yra gulbė, tik vaivorykštinė ir ne visai tokios formos. Bet panaši. Tinklapio kitokio nežinau, bet nesunku būtų ir neakivaizdžiai pamokyti. Galim daryti taip: jūs prisilankstot 500 vnt. tokių modulių vienodų iš ketvirčio A4lapo (jei norit - galima didesnių ar mažesnių) ir parašot man į až. Pasakysiu, ką toliau daryt.
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 06 17, 13:32)
Atsiprasau mergaites uz toki klausima, o kam tos gulbes reikalingos?
Tai jau kas kaip sumąsto dėl dovanų/siurprizų. Į jas galima įstatyt šampano butelį ar rafaello saldainių pripilti, ar dar kas ką sugalvoja. Jos ten kaip krepšeliai gaunasi. Tik dugnelį reikia įdėt. O šiaip - nuo seno gulbės "dalyvauja" vestuvėse kaip ištikimybės simbolis.
Papildyta:
QUOTE(Ilmen @ 2010 06 18, 09:14)
sveikos
norėjau paklausti kaip jūs sudėjot (kas dėjo) pažadų tortą iš dėžučių. Man niekaip nesigauna (43 dežutės) ir taip ir taip bandau neišeina padaryti apvalaus
Man 35 irgi nesusirikiuoja, 3 atlieka
, bet mąstau, kad įsidėsiu juos kažkur "po skvernu" ir patyliukais (o gal su kokiu pajuokavimu) atiduosiu kam pritrūks.