Ant tauriu isgraviruot zadu tik pirmasias raides jaunuju..ir dar kokia atributika,ziedus gal tipo kokius,ar sirdele.. Na ir data Kakzaip graziai dar ja apsipuost gal reiks Beje indu krautuvej pirkau taures 2 kristolo,akcija-po 14lt Maciau ir spec jauniesiems po 100lt buvo
Jau ipusejau su miciu kratiniu savo galvoje-jau biski geriau ant dusios Kalbejau su jaunaja,tai tokia prie bajerio,atsiunte kokia muzika issirinko valsui,vengru soki toki,vampyriska toki Nu prisijuokiau isivaizdavus vaizdeli
O paskui ant rimto atsiunte pagal kokia bandys susokt
Ziureti nuo 1: 15
http://www.youtube.c...feature=related
Db galvoju kaip tam gandrui nusiuncia laiska?i buteli gal koki ir paleidzia i vandeni,upe per tilta?Bet ten iteiksiu sirdutes ir akmenukus mesim,tai per daug dar tam gandrui siust gal,perkrautai kazkas kazkaip?
Dar gal yra kur pirkt rago tokio,gausos ar kaip jis ten vadinas? Nu ,akd is jo gert,kaip pagonys galetu? Cia islydint mastau,kazka tokio..
Bliamba kir jauciu reiks daryt ta torta su pasizadejimais Rytojui butu uzsiemimas tipo
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 19, 00:58)
Dar gal yra kur pirkt rago tokio,gausos ar kaip jis ten vadinas? Nu ,akd is jo gert,kaip pagonys galetu? Cia islydint mastau,kazka tokio..
Bliamba kir jauciu reiks daryt ta torta su pasizadejimais Rytojui butu uzsiemimas tipo
Laba ryteli,..
Ui to rago ir man idomu kur butu galima toki gaut ar bent jau kazka panasaus, nes improvizuosim pagoniskasias vestuves 2 diena...O maniskis torciukas vakar ipusejo karkasas beveik jau sulankstytas, pritruko keliu lapu tai labai abydna paliko +dar papuosimams spalvotu geliuku reiks pasidaryt ir sugalvojau i ta torto gabaleli ikisti pasizadejima su kokiu saldainuku, kad but siurprizas ir kazkodel dar pamaniau, kad reiktu ideti tuscia lapuka ar atviruka maza su kokiu piestuku i kiekviena gabala, kad iskart perskaite pasizadejoma kiekvienas svecias irasytu palinkejima ir vel sukrove torta ji atiduotume jauniesiems Net nezinau ar cia protinga mintis butu
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 11:09)
torto žaidimas, darėme patys tai kainavo spalvotas popierius ir gėlytės ant torto
ten buvo įdėta loterijos lapelis ir parašytas pasižadėjimas ką padarys jauniesiesiems, tai buvo juoko kada sesuo ištraukė, kad jaunieismes nusipirkus sodą ji atliks kaliausės vaidmenį ir kaip 10metis berniukas mokins teoriškai kaip daryti vaikus ,
ten buvo įdėta loterijos lapelis ir parašytas pasižadėjimas ką padarys jauniesiesiems, tai buvo juoko kada sesuo ištraukė, kad jaunieismes nusipirkus sodą ji atliks kaliausės vaidmenį ir kaip 10metis berniukas mokins teoriškai kaip daryti vaikus ,
Man tie dailuciai tokie
Bet galvoju kur paskui juos laikys jaunieji???
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 19, 08:49)
O cia jau ne tavo beda gi,svarbu triuso idejai uzemei svecius na pati ideja gi Dailuciai, pas mane kazkas panasaus gavos tik torciukas is balto popieriaus ir as dariau dvieju aukstu..na pabaigsiu tada pasirodysiu gal
QUOTE(linoze @ 2010 06 16, 15:42)
neblogai, as iš dzukijos, darbuosiuos siauliuose
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 18, 23:58)
Db galvoju kaip tam gandrui nusiuncia laiska?i buteli gal koki ir paleidzia i vandeni,upe per tilta?Bet ten iteiksiu sirdutes ir akmenukus mesim,tai per daug dar tam gandrui siust gal,perkrautai kazkas kazkaip?
aš ir galvoju kur tą rašymą gandrui įterpti? nes jau gandro atsakymą turiu padariusi su visu kraiteliu
Beje ką žadate teikti kai įšventinat į šeimininkes?Na kokį kraitį? jaunajai minčių turiu, bet dėl jaunojo
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 19, 08:49)
aš pažadų tortą dalinsiu kiekvienam svečiui po vieną gabalėlį , ten bus pažadų kortelė. Jie perskaitę užrašys savo vardą ir tą kortelę įdės į maišelį. O jau tą torto gabaliuką ir dovanėlę (galvoju dėti saldainį su jaunųjų nuotrauka) pasiliks patys svečiai. Tai jauniesiems lieka tik maišelis su pažadų kortelėm
QUOTE(Ilmen @ 2010 06 19, 13:17)
aš pažadų tortą dalinsiu kiekvienam svečiui po vieną gabalėlį , ten bus pažadų kortelė. Jie perskaitę užrašys savo vardą ir tą kortelę įdės į maišelį. O jau tą torto gabaliuką ir dovanėlę (galvoju dėti saldainį su jaunųjų nuotrauka) pasiliks patys svečiai. Tai jauniesiems lieka tik maišelis su pažadų kortelėm
As irgi tai pat darysiu, bet bet kokiu atveju manau, kad to torto juk nieks ir nelaikytu ilgai, o ir pazadus vargu ar teses visi Juk visas grozis liks nuotraukose, vaizdo irasuose ir zinoma atmintyje
QUOTE(svelni @ 2010 06 19, 11:43)
aš ir galvoju kur tą rašymą gandrui įterpti? nes jau gandro atsakymą turiu padariusi su visu kraiteliu
Beje ką žadate teikti kai įšventinat į šeimininkes?Na kokį kraitį? jaunajai minčių turiu, bet dėl jaunojo
as galvoju atsakymo nebedarysiu,tik kudikelio laiskeli iskart Paskui iteiksiu ta sampe su saldainiais apklijuotais ir pasiusiu vardus rasyt,siulyt
Ant rytojaus manau uzdesiu jaunajai ziursteli ir skarele,pirkau lietuviu tautodailes pardej.
Patiko,kad yra rutos sakeles ir ziedai issiuvineti
QUOTE(Ilmen @ 2010 06 19, 13:17)
Paskui man dasuto,kad cia gi po gabaleli sveciams
Galva nebedirba Nakti sapnavos valsai visokie
QUOTE(Ilmen @ 2010 06 19, 12:17)
joo geriausias variantas,
O,as vakar pradejau daryt popierine gulbe,galvoju stalo ispirkimui i ta gulbe idesiu saldainiu ,buteli ir super bus,tik vat vargelio su tom detalem,jos tokios mazos,o lankstymas tas as ne per 2 dienas kai kurios cia padaro,o jauciu per menesi pasidarysiu nebent isivaziuosiu,ir greit sumeistruosiu
oras vestuvėms kliuvo nekokis,bet gal tik dzūkijoj lija?
Alytuj miesto šventė,parėjom su mažiuke šlapios kiek gražių daiktelių yra mugėj,bet tiesiog neįmanoma vaikštinėt
Papildyta:
Ant rytojaus manau uzdesiu jaunajai ziursteli ir skarele,pirkau lietuviu tautodailes pardej.
Labai gražu
Alytuj miesto šventė,parėjom su mažiuke šlapios kiek gražių daiktelių yra mugėj,bet tiesiog neįmanoma vaikštinėt
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 19, 13:21)
Labai gražu
QUOTE(leliuga @ 2010 06 19, 14:56)
oras vestuvėms kliuvo nekokis,bet gal tik dzūkijoj lija?
žemaitijoj irgi lyja, bent jau skuode, plungėj, plateliuose
o mugę mes spėjom vakar aplankyt, tai šį bei tą nupirkau, bet dar reikai tikiuos ryt nelis...