Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(skgreta @ 2010 06 18, 18:48)
rodiklis jau subankrutaves, tik ju svetaine dar veikia bet rodiklio jau nera. As dariau komendatam sta tokius isegimus, gali pasidaryti pati panasius bet darbo yra su jais  doh.gif
user posted image
Arba gali paprastus isegamus zenkliukus uzsisakyti apie pora ar tris litu man rodos kainuoja copy1.

graziai padaryta thumbup.gif bet mums jau laiko nebera kada daryt verysad.gif beto jau viskas daug maz supirkta ax.gif per kiek laiko isgraviruoja taures? ir gal kas kaina gali pasakyt? blush2.gif ten uz zodi ar uz raides ima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 18:22)
graziai padaryta  thumbup.gif  bet mums jau laiko nebera kada daryt verysad.gif  beto jau viskas daug maz supirkta ax.gif  per kiek laiko isgraviruoja taures? ir gal kas kaina gali pasakyt? blush2.gif  ten uz zodi ar uz raides ima? rolleyes.gif

man išgraviravo sekančiai dienai,o kaina berods už žodį ar raidę 0,40ct g.gif arba 0,50ct g.gif čia "Praboje" 4u.gif jetau sklerozė man rimtai doh.gif nu bet rodos už raidę ima......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 birželio 2010 - 18:55
QUOTE(svelni @ 2010 06 18, 20:54)
man išgraviravo sekančiai dienai,o kaina berods už žodį 0,40ct g.gif  arba 0,50ct g.gif  čia "Praboje" 4u.gif

ir as galvoju ten nest graviruot rolleyes.gif daugiau nezinau kur graviruoja blush2.gif ilgokai... g.gif mums kai ziedus graviravo, tai tik pora valandu uztruko rolleyes.gif o ka graviravot? as galvoju vardus ir data g.gif
Atsakyti
Man patiko mintis dėl perukų komendantams, o kad galva nesušiltų, galima būtų juos užsidėt, tik kviečiant išgerti smile.gif

Klausimas dėl stalo valdžios:
Jei renkamas koks policininkas, gaisrininkas, kažkas minėjo būrėja, spaudos atstovą ir pan. -KĄ jie turėtų daryt, niekaip nesumąstau???

Žaidimas Krepšinio varžybų komentavimas-kas ten žadėjo papasakoti plačiau? : ))
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 17, 19:00)
ok mirksiukas.gif
As darysiu konservavima ta tai pirmaja diena thumbup.gif Kazkaip jau antra diena man nebesipaiso.. g.gif Katra diena prarado mergautine pavarde-ta ir konservuot biggrin.gif Svieziai,kad butu lotuliukas.gif
Laiko dar nezinau,dar padrikai pas mane viskas biggrin.gif

Ai,dar siand pagalvojau,kad nebepirksiu to albumo vestuvinio zodziams ,sveikinimams g.gif Bo vistiek visi manau atvirutes savo prie dovanos rasys,dovanos,linkes ax.gif Tai kam cia 2k galvoju smile.gif

Mielos, svociutes, o tai kaip ta konservavima reikia daryt? Kazkaip neteko girdeti.
Man tai mintis tik tokia, kad antra diena, kai uzdedi namu seimininkes ir seimininko atributus , gal is rimtu ir duoti uzduoti uzkonservuoti stiklaini, kuriame popierelis su pavarde wink.gif Arba dar ideti kartu kokius jaunystes atributus, rutu vainikeli jau papesiota, kokius senu meiliu laiskus wink.gif Net nezinau...
Papasakokit, kaip tai daroma. Aciu.

Del vestuvinio sveikinimu albumo, tai mano jaunoji irgi sake nereikia, nes sako vel ta pati per ta pati priraso, taigi bus atvirukai.

Atsakyti
QUOTE(Ilmen @ 2010 06 18, 16:18)
Būkit geros
atsiųskit į až pašto prisijungimo duomenis  blush2.gif  (toks jausmas, kad su savim kalbuosi, nes nei į vieną postą niekaip nesulaukiu atsakymo  ax.gif )

as saulele tai zinau,bet ne as cia vadas ant to reikalo blush2.gif Atsius manau,kai prisijungs tas kas ji dalina mirksiukas.gif

QUOTE(JasVita @ 2010 06 18, 17:09)
uoj... mano jaunoji sugalvojo, kad visgi reikalingas rūtų vainikėlis...  doh.gif  einu ieškot, kas ir kaip su juo daroma, nes neturiu žalio supratimo  cool.gif  smile.gif

Nu visai fainai,kad pati jaunoji jo nori biggrin.gif
Prie kiemu dar buna kai kur ju,prie senesniu namu ax.gif Tik svarbu skink su pirstinem,kad neliestu plikos odos,bo sakes kokiai"raupsais" nubers rankas doh.gif

QUOTE(svelni @ 2010 06 18, 19:18)
P.S. Vakar iš savo emeilo siunčiau į bendrą paštą žaidimą, tai nesuprantu...nėra jo ten doh.gif

eisiu paziuret,nu as ten tiek daug siand visko maciau blink.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 20:22)
  ten uz zodi ar uz raides ima? rolleyes.gif

uz raide imdavo visad g.gif

QUOTE(Grikute @ 2010 06 18, 21:53)
Mielos, svociutes, o tai kaip ta konservavima reikia daryt? Kazkaip neteko girdeti.
Man tai mintis tik tokia, kad antra diena, kai uzdedi namu seimininkes ir seimininko atributus , gal is rimtu ir duoti uzduoti uzkonservuoti stiklaini, kuriame popierelis su pavarde wink.gif  Arba dar ideti kartu kokius jaunystes atributus, rutu vainikeli jau papesiota, kokius senu meiliu laiskus wink.gif Net nezinau...
  Papasakokit, kaip tai daroma. Aciu.

Paieskosiu,gal kur issiaugojau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2008 07 30, 13:25)
mes jaunosios pavardę konservavom. Viskas vyko taip: ištraukiau suvyniotą  ritinėlį, perrištą dailiu kaspinėliu ir pasakiua, kad šiandien nuotaka laisva valia atsisako paties didžiausio turto, kurį gavo iš savo tėvelio, tada liepiau jai išvynioti ir perskaityti. Ten buvo užrašyta mergautinė pavardė. Kadangi ji ima jaunikio pavardę, tai mergautinę reikia grąžinti tėveliui. Taigi ištraukiau stiklainiuką, į kurį buvau įbėrusi džiovintų žiedlapių, kristaliukų (na galima ir džiovintų rūtų šakelių įbert) lotuliukas.gif įdėjome ten pavardę, išsegėme jaunikio gėlytę, kurią mainais už pavardę irgi įdėjome į stilainiuką, tada ištraukiau metalinį dangtelį ir konservavimo įrankį (nupirkau tokį kur tik užspaudžia, kad mažiau vargo būtų),  jaunikis atliko šitą "juodą" darbą, dangtelį papuošiau nėriniais ir visa tai atidavėme jaunosios tėveliui. Jis sakė, kad taip širdį suspaudė, ypač kai jaunikis dar kartą paspaudė kad tvirčiau būtų. O dabar stovi jaunosios tėvų namuose garbingiausioje vietoje lotuliukas.gif

vo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 18, 22:15)
Nu visai fainai,kad pati jaunoji jo nori biggrin.gif
Prie kiemu dar buna kai kur ju,prie senesniu namu ax.gif Tik svarbu skink su pirstinem,kad neliestu plikos odos,bo sakes kokiai"raupsais" nubers rankas doh.gif

tai jau jai parūpins kažkas tą vainikėlį... buvom sutarę, kad jo nebus, nes jis kaip ir netekęs prasmės, o beto ji alergiška rūtoms... bet... kadangi mėlyna padangė... spaudžia ją giminė... ir jai atrodo kad paprasčiau nesipriešinti... tai finale... turėsim rūtų vainikėlį, su kuriuo dar nežinau ką veiksim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, labai Tarp kitko uz konservavima.

As dar padariau lipdukus ant batu padu: jaunikiui: svieziai vedes, jaunajai: ka tik istekejau. Klijuosim, kai jau bus po baznycios ceremoniju.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 06 18, 22:26)
Aciu, labai Tarp kitko uz konservavima.

As dar padariau lipdukus ant batu padu: jaunikiui: svieziai vedes, jaunajai: ka tik istekejau. Klijuosim, kai jau bus po baznycios ceremoniju.

šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 18:55)
ir as galvoju ten nest graviruot rolleyes.gif  daugiau nezinau kur graviruoja blush2.gif ilgokai... g.gif  mums kai ziedus graviravo, tai tik pora valandu uztruko rolleyes.gif o ka graviravot? as galvoju vardus ir data g.gif

Tai gal paprašius ir extra padarytų.Dabar vasara, vetsuvių metas, tai gal darbo daug turi g.gif
graviravau mažą eilėraštuką(sudėjus eiles jis lb gražiai persiskaito. Radau čia SM kažkurioje temoje), datą ir vardus.

QUOTE(sostine_ @ 2010 06 18, 19:10)

Klausimas dėl stalo valdžios:
Jei renkamas koks policininkas, gaisrininkas, kažkas minėjo būrėja, spaudos atstovą ir pan. -KĄ jie turėtų daryt, niekaip nesumąstau???

Gaisrininkas-kad gesintų gaisrus gerklėse ir širdyse, policininkas, kad tvarką prižiūrėtų. med.sesutė-jei kam pagalbos prireiktų (galima švirkštą įetikti, vaistuku nuo "pachmieliuko" biggrin.gif .Na aš čia taip bendrai parašiau, ten jau galima jiems pareigų n prigalvoti. Pas mane nebus nei būrėjos, nei spaudos atstovo......
Atsakyti
Ačiū toms kurios išgirdo ir padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 06 18, 21:53)
tai jau jai parūpins kažkas tą vainikėlį... buvom sutarę, kad jo nebus, nes jis kaip ir netekęs prasmės, o beto ji alergiška rūtoms... bet... kadangi mėlyna padangė... spaudžia ją giminė... ir jai atrodo kad paprasčiau nesipriešinti... tai finale... turėsim rūtų vainikėlį, su kuriuo dar nežinau ką veiksim  lotuliukas.gif

išlydint iš namų rūtų vainikėlį jaunajai užsega mama. CM kai kur persega vainikėlį į dešinę pusę, kai kur neperseginėja (pas mus persegė bažnyčioj tikroji pamergė). O nusega irgi mama. Jei tradicinės dviejų dienų vestuvės, tai antrą dieną, o jei vienos dienos, tai išlydint miegot. Mes savo jaunosios vainikėlį įdėjom į dėžutę, kad jaunikis saugotų ir vaikams parodytų biggrin.gif
Atsakyti