Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVI TEMA,

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 13:25)
aga, vel tuscia unsure.gif  bet issiustuose dar yra... bet cia ieina jauciu kelias zinutes parasineja, papraso svociu pasto slaptazodi ir istrina.... verysad.gif  manyciau reiktu kuriai nors uzsiimti ir pakeisti slaptazodi ir neduot bet kam... arba pradet naudotis nauju, kur jau kazkuri buvo sukurusi.. g.gif
Papildyta:
tai saunuoliai, kad sutinka ir kad ruosis, thumbup.gif  musu pulo jauciu net merginu neprisiprasytume schmoll.gif

na pas mus kompanija thumbup.gif pasiruose viskam,kad tik geros vestuves butu biggrin.gif
del pasto ,issiustose ne visa info yra verysad.gif tai tikrai reikia biski kazkaip kontroliuot,gal tos kurios daugiau bendrauja tom ir turet duomenys g.gif tikiuosi gal vel eilinis ,,grybas" pastui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 12:25)
aga, vel tuscia unsure.gif  bet issiustuose dar yra... bet cia ieina jauciu kelias zinutes parasineja, papraso svociu pasto slaptazodi ir istrina....

gal palaukim iki vakaro, nes praėjusį sykį tikrai nieks nieko netrynė, nes vakare laiškai buvo senomis datomis. Jei būtų ištrinta, senų datų nebūtų įmanoma atkurti.

Aš manau, jog taip nutinka, keliems vartotojams vienu metu iš skirtingų kompų prisijungus prie dėžutės.
Papildyta:
Patikrinau, viskas yra savo vietose. Svarbiausia nepanikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 18, 14:11)
joo idek i pasta  o tavo jaunoji zino si puslapiuka?tai gal nestebes,jei nori kad staigmena butu  maniskie aciu D.. nezino sio forumo

nu ji nera prisiregistravus SM atrodo unsure.gif Ale zino ,kad ten senai sedziu ir nica zino mano..tai unsure.gif Ai tongue.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 18, 14:17)
uzejau i pasta paziuret naujienu,o ten gi vel TUSCIAAA  ir nepaviko man nieko rast

Kaip tuscia? blink.gif
As siand tik ilindau,tai oj kiek ten visko daug ziuriu sudeta blink.gif thumbup.gif Mano ka papirkau ir ka noriu idet-tai niekis palyginus blush2.gif Bet idesiu namines foto,nufotkinau viska 4u.gif
Biski nlb moku naudotis pastuku,nlb man jo prireikia blush2.gif Bet dukros pagalba-ismoksiu kaip idet 4u.gif biggrin.gif
Ir lb ziuriu,kad netycia ko neistrinciau doh.gif user posted image Bet jei kas istrina-tai tikrai ne mano darbas schmoll.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 18, 14:25)
tai saunuoliai, kad sutinka ir kad ruosis,  musu pulo jauciu net merginu neprisiprasytume

as vakar savaji kalbinau,rodziau pavyzdukus,tai lyg ir pasiraso man padet susokt "liudininkes soki" thumbup.gif
Atsakyti

musu paste pasiklydau, karta maciau vest. medliams paruostis maketukus, tokius smagus apvalus, deja dabar nerandu, gal kas turite.. buciau dekinga mirksiukas.gif

labas merginos, siunciu dar karta.vis gi anakart kazkas istryne gun_bandana.gif
buvau akropoly del tu medaliu i "taska" uzejus,sugalvojau kad butu fainiai padaryt tuos medaliukus ant zenkliuku ir dar kai buna medziagyte aplink pagofruota.bet kaina kosmosas mega_shok.gif zenkliukas jei nevisai mazuliukas siek tiek didesnis tai 5.50lt,ir dar pati paprasciausia medziagyte uzdet 10lt blink.gif viso vienas iseina 15.50 doh.gif
galvoju dar i rodikly pasukt,kazi ten kokios kainos.....
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 06 18, 15:36)
buvau akropoly del tu medaliu i "taska" uzejus,sugalvojau kad butu fainiai padaryt tuos medaliukus ant zenkliuku ir dar kai buna medziagyte aplink pagofruota.bet kaina kosmosas mega_shok.gif zenkliukas jei nevisai mazuliukas siek tiek didesnis tai 5.50lt,ir dar pati paprasciausia medziagyte uzdet 10lt blink.gif viso vienas iseina 15.50 doh.gif

pas mus Siauliu akropolyje irgi parde tokiu paslaugu yra-tai nesenai extra galvojau sampes etikete pasidarysiu,kagi-20lt norejo! doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
as siauliuose ir buvau mirksiukas.gif o etikeciu uz tokia kaina namie prisiprintinsiu mirksiukas.gif sakau sumos tai kosmines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 18, 14:17)
na pas mus kompanija  thumbup.gif pasiruose viskam,kad tik geros vestuves butu biggrin.gif
del pasto ,issiustose ne visa info yra verysad.gif tai tikrai reikia biski kazkaip kontroliuot,gal tos kurios daugiau bendrauja tom ir turet duomenys g.gif tikiuosi gal vel eilinis ,,grybas" pastui smile.gif

Tai saunu ,kad sutinka, as ir sutikciau biggrin.gif . Po keliu metu kai paziures dvd tai patiems juokas ims. Na su tuo pastuku tai tikrai kazkaip idomiai. Bet nieko papildysim ji potruputi
Atsakyti
Būkit geros
atsiųskit į až pašto prisijungimo duomenis blush2.gif (toks jausmas, kad su savim kalbuosi, nes nei į vieną postą niekaip nesulaukiu atsakymo ax.gif )
Atsakyti
uoj... mano jaunoji sugalvojo, kad visgi reikalingas rūtų vainikėlis... doh.gif einu ieškot, kas ir kaip su juo daroma, nes neturiu žalio supratimo cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 06 18, 14:36)

rodiklis jau subankrutaves, tik ju svetaine dar veikia bet rodiklio jau nera. As dariau komendatam sta tokius isegimus, gali pasidaryti pati panasius bet darbo yra su jais doh.gif
user posted image
Arba gali paprastus isegamus zenkliukus uzsisakyti apie pora ar tris litu man rodos kainuoja copy1.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 06 18, 13:36)

šiandien dar paklausiau kiek kainuotų ant kepuraitės padaryti užrašą, tai 25Lt doh.gif nežinau už ką ten tiek mokėti mad.gif
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 06 18, 13:41)
pas mus Siauliu akropolyje irgi parde tokiu paslaugu yra-tai nesenai extra galvojau sampes etikete pasidarysiu,kagi-20lt norejo! doh.gif  doh.gif  schmoll.gif

tai kainos ten bože bože doh.gif 1kg saldainių 80Lt blink.gif na matomai jų saldainiai, jie supakuoja ir t.t. tai man sese suvynios smile.gif ("atkalė" jau lankstymo sistemą lotuliukas.gif ) aš tik viską pasidariau jau.
P.S. Vakar iš savo emeilo siunčiau į bendrą paštą žaidimą, tai nesuprantu...nėra jo ten doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite karpinio maketą, kaip iškarpyti angelą?Ieškojau SM bet neradau unsure.gif
Atsakyti