QUOTE(Spygliusss @ 2010 06 15, 22:11)
Ir visi popieriniai?
tik man niekaip galva neišeša ,kaip pažadų tortą 80čiai svečiu padaryti skaičiuoju: sluoksnis dvylika vnt, tai max. 36 galiu suorganizuoti - trys aukštai, jei du pasižadėjimai į vieną tai ką ne poroms sakyti?
tik man niekaip galva neišeša ,kaip pažadų tortą 80čiai svečiu padaryti skaičiuoju: sluoksnis dvylika vnt, tai max. 36 galiu suorganizuoti - trys aukštai, jei du pasižadėjimai į vieną tai ką ne poroms sakyti?
Popieriniai tik 2 , trečias - tikras svočios karvojus.
Dėl aukštų - manau, kad visus dėti iš 12os - negražu bus. Gausis bokštas, o norisi laiptuoto. Aš dėjau į apatinį sluoksnį daugiau, gerokai daugiau. Tada į vidurį - baltą plastikinį indelį, kad nevistų kiti aukštai. Dar dėl tvirtumo apjuosiu kiekvieną aukštą juostele neplačia. Tų pasižadėjimų reiktų kiekvienam asmeniškai, bet kai 80 žmonių, tai jau ir darbų gali pritrūkt.
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 15, 23:19)
na super!!! aciu uz pvz,bandysiu ir as ji daryt,iki rugsejo laiko turiu kazin ar ivaziuosiu,ar paviks,ar tu pirma kart toki dalyka darei?ar jau kazka panasaus buvai darius?
macius kad ir gulbes tokias daro,irgi prie dovanos kokios galima pasidaryt
macius kad ir gulbes tokias daro,irgi prie dovanos kokios galima pasidaryt
Gulbes dvi jau anksčiau pasidariau. Bet nedėjau, nes pamaniau, kad čia jau kaip ir nieko naujo. O tortą tai pirmą kart dariau tikrai Bet napasikuklinsiu, manau, kad puikiai pavyko
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2010 06 15, 23:41)
Ar darysit kas pabrolių "gulbių šokį"???kai su sijonais šoka? tik aš nelabai įsivaizduoju kurioje vietoje reikėtų tą šokį įterpti
Leliuga šaunuolė
Leliuga šaunuolė
Va, tą ir žadėjau daryt. Kadangi, kaip jau sakiau, piršlys nusilaužęs koją, tai sumąsčiau, kad po gražaus jaunųjų pirmo valso oficialiąją dalį baigsiu...merginų/moteriškių kankanu, o po to pabroliukai turės "gulbių šokį pademonstruot. Tik va sijonėlius siūti... tyyyyyngiu laaaaabai. Bet gal kaip nors...