mes tik uz namines teko pirktines pirkti kai sveciuose budavom tai visada ismestos budavo nes vaikas nevalge
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 23, 13:50)
man ir reiketu patarimo kaip kukuruzu koše išvirti
taip kaip ir manus. užverdi vandenuką ar tai pienuką ir pili iš lėto kukurūzus, maišant ir kai jau matai kad pakankamas tirštumas, išjungi.dar reikia turėt omeny, kad pastovėjus sutirštėja dar labiau
Na kukuruzu kose tai ne manu kose, bent ant pakelio raso ant silpnos ugnies virti 20min. Dar galima deti ir obuolio verdant. Mano mazyles dabar skaniausia kose ryziai su obuoliu(3-4 saukastai ryziu puse didesnio arba vidutinis obuolys, nuluptas be seklu), dar i isvirta kartais ipilu misinuko.
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 23, 13:55)
mes tik uz namines teko pirktines pirkti kai sveciuose budavom tai visada ismestos budavo nes vaikas nevalge
pas mus tas pats
kai yra galymybe verdu pati,kai nera,tai pirktines perku bet perku tik tada kai tikrai nera galimybes uzvirt bulve...
Visada stengiuosi maitinti tik savo pagamintom kosytem, taciau jei kur isbegam tai retkarciais duodu ir pirktines.
mes tik namie gamintas valgome,na nebent jau i sveciu vaziuojame,bet ir tai stengiuosi isideti i indeli namie gamintu,juk rasi kur pasisildyti
As tik uz namines kosytes, tiek darzoviene, tiek kruopiene Visada pati darau, verdu, blenderuoju O ir krupu kosytes renkuos tik naturalias, ne kokius miltus Nes mano nuomone jokia naturali kruopa vandeny netirpsta, kaip, kad miltai Nebauskit kas maitinat jais, nes cia tik mano nuomone Bet zinoma jei nebutu galimybes kur issivirt, tai tektu visviena pirkt kokia uzpilama karstu vandenuku
Daržovienes verdu tik pati iš tikrai ekologiškų ir nepurkštų daržovių (atsivežu iš kaimo). Tačiau kas liečia kruopines, nespjaunu ir ant pirktinių. Nes jeigu tikėti kad parduotuvėse paprastos kruopos yra beicuotos (chemiškai apdorotos), tai nematau didelio blogio jau paruoštose. Kaip tik didesnė tikimybė kad jas termiškai apdoroja nebeicuotas - nes juk ruošiama būtent kūdikiams ir turi paisyti reikalavimų.
QUOTE(Perkune @ 2010 10 07, 10:14)
nes juk ruošiama būtent kūdikiams ir turi paisyti reikalavimų.
Kur sukasi dideli pinigai, ten ir reikalavimu nera. Dabar nepamenu koki, bet kazkurios gana garsios firmos pieno misinuka iseme is prekybos, tad kaip bebutu sunku pripazint, taciau nera taip visko sventai laikomasi
Mes dar tik pradedam morkytes valgyti. O jus sakykit, kas pasikeite pradejus primaitinti? Manoji dabar kakoja morku tyre vos ne... Ir siaip nerami, nakti pilvuka jaucia, steni... Nezinau ar nuo to, ar tik sutapimas, nes mum gali ir dantukai nieztet jau.
Mes kosytes valgom namines, bet kai vaziuojam kur nors tai perkam is parduotuves, nors dazniausiai stengiuosi i kelione savo koses isidet, jeigu pusdieniui kokiam vaziuojam as visdelto tik uz namines