QUOTE(Marzzipi @ 2012 02 14, 01:30)
Tad ta proga, pradejau skaitineti mamyciu rekomendacijas, nes pati jauciuosi labai "zalia" sitam reikale ir iskilo toks klausimas. Gal ir labai kvailai nuskambes, bet kaip paruosti ta pacia pirmaja kosyte? Kad morkyte ar bulvyte - tai viskas aisku. Bet ko jus dar dedate? Savo pienuko? Geriau virti vandenyje ar garuose? ACIU
As viriau nenulupta bulve, isvirusia nulupau, sutryniau ir imaisiau MP, kad skysciau butu.
QUOTE(suntea7 @ 2012 02 14, 14:57)
Ir dar dėl morkų. Ar prieš verdant išskobiat šerdį (daug kur receptuose mačiau taip rekomenduoja, nes būtent šerdyje kaupiasi visi nitratai ir pan blogiai)? AŠ iki tol turėjau naminių morkų tai viriau visas ir nė galvos nesukau, o dabar susimąsčiau, nes atsargos baigėsi ir pradėjau naudoti pirktines ... Kaip jūs darot?
Niekada del serdies nesusimastydavau... I koses dedu labai nedaug morkos, tai tiesiog supjaustau griezineliais ir verdu.