Aš pasisakau už namines virtas košes... Ir mano mažas jas geriausiai valgo.. Jei iš saldesnių, tai super skani ir saldi gaunasi moliūgas su bananu... O šiaip tai mėsius jis, pietinės košytės su mėsyte geriausiai einasi...
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 01 04, 15:00)
jo. su obuoliu bent po pora sauksteliu suvalgo, be jo - spajuna viska lauk
as ir tik su obuoliu darzoviu isiulau bent kelis saukstelius.. be obuolio viska spjauna.. sunku su tom darzovem, o ryziu kosyte uztai lapnoja gerai
QUOTE(Bobauža @ 2012 01 07, 00:22)
Aš pasisakau už namines virtas košes... Ir mano mažas jas geriausiai valgo.. Jei iš saldesnių, tai super skani ir saldi gaunasi moliūgas su bananu... O šiaip tai mėsius jis, pietinės košytės su mėsyte geriausiai einasi...
o bananą irgi reikia PAVIRTI KArtu su moliūgu ar žalią? ar čia duodat kaip desertą?
Na patarimas moliuga su bananu duoti tikrai geras labai patiko maniskiui toks desertas, net ir man paciai skanu buvo o banana tai zalia dedu..
QUOTE(biruchike @ 2012 01 15, 15:24)
Na patarimas moliuga su bananu duoti tikrai geras labai patiko maniskiui toks desertas, net ir man paciai skanu buvo o banana tai zalia dedu..
Maniske labiai megsta moliuga su obuoliuku Na vienasyk daviau moliugo, obuoliuko ir zalio banano, tai irgi geras buvo desertas Duodu ir dabar ,nors ir didele, bet turiu daug moliugo, o ismesti gaila Vitaminu naturaliu ir is savo darzo nebuna per daug
QUOTE(ativel @ 2012 01 16, 12:31)
Maniske labiai megsta moliuga su obuoliuku Na vienasyk daviau moliugo, obuoliuko ir zalio banano, tai irgi geras buvo desertas Duodu ir dabar ,nors ir didele, bet turiu daug moliugo, o ismesti gaila Vitaminu naturaliu ir is savo darzo nebuna per daug
jo su obuoliu irgi bandziau, skaniai suvalge.. o siandien isviriau morkyte, moliuga ir sumaisiau su bananu tai suvalge labai daug tokios kosytes, net keista buvo kur jam tiek telpa
QUOTE(biruchike @ 2012 01 16, 15:08)
jo su obuoliu irgi bandziau, skaniai suvalge.. o siandien isviriau morkyte, moliuga ir sumaisiau su bananu tai suvalge labai daug tokios kosytes, net keista buvo kur jam tiek telpa
o tai tokias kosytes priskirti prie maisto ar saldaus?
Sveikos, aš maitinu savo virtom košėm, nes daug ką tėvai savo darže išaugino. Labai tingisi kasdien tepliotis su tom košytėm, todėl aš gudrauju taip: košės virimui paskiriu vieną dieną, išverdu viską, sublenderiuoju ir sušaldau kameroje. Taip šaldau moliūgus, cukinijas, morkas ir žirnius. Po to tik reikalui esant gabaliuka metu į indelį, įstatau į verdantį vandenį, greit atšildau, jei turiu - bulvę įtrinu ir valgom visokius derinius. Kol įvedinėjau košytes, tai buvau pasišaldžiusi į ledukų šaldymo indelį mažais gabaliukais košytę, o dabar tai šaldau į vieną didelį gabalą, kad nereiktų žaisti su indeliais, po to vyras suskaldo į gabalus. Maniškiui 5 mėn., labai jau nori jis tų košių, tinka visos, na nebent vien cukiniją su bulve duodu, tai sunkiau valgo - matyt saldumo trūksta, nes mūsų morkos ir moliūgai tai tikrai saldoki, matyt todėl gerai valgo.
Obuolio niekad nemaišau į košes, duodu atskirai. Bandžiau virtą obuolį duoti, tai labai springo, žalias geriau. Gal reiks pabandyti su moliūgu pamaišyti. O jūs virtą obuolį maišote ar žalią?
Obuolio niekad nemaišau į košes, duodu atskirai. Bandžiau virtą obuolį duoti, tai labai springo, žalias geriau. Gal reiks pabandyti su moliūgu pamaišyti. O jūs virtą obuolį maišote ar žalią?
QUOTE(Lindre @ 2012 01 17, 00:37)
As dedu virta obuoliuka i kruopines koses, nes pasikeicia skonis ir valgo skaniau O dabar darau moliugo, obuolio tyreles. O valgo kaip
Sia tyrele valgom kaip deserta. Duodu tarp kosiu tarpu
QUOTE(ativel @ 2012 01 17, 13:38)
As dedu virta obuoliuka i kruopines koses, nes pasikeicia skonis ir valgo skaniau O dabar darau moliugo, obuolio tyreles. O valgo kaip
Na reiks pabandyti. Mano drakoniukui turėtų patikti
QUOTE(ativel @ 2012 01 17, 15:38)
As dedu virta obuoliuka i kruopines koses, nes pasikeicia skonis ir valgo skaniau
As isverdu kruopas ir tada itarkuoju obuoliuko arba idedu trinto banano. Manau, kad zali vaisiai sveikiau, nes verdant is ju dalis vitaminu pasisalina.