Įkraunama...
Įkraunama...

Daržovių, kruopų košės

QUOTE(stuleju @ 2012 01 03, 11:44)
Dabar turiu kvietines koses nuo 6 men. su pieno misiniu jau. Ar galima nuo jos pradeti? O ryziai nekietina viduriu, nes mes kaip ir problemiskai su viduriukais. Valgom MP, bet tustinames tik kas antra ar trecia diena sad.gif

Aisku, kad galima, jei tik vaikas ja valgo. Mano nuomone namuose virtos koses geriau, nes jos naturalesnes, bet cia tik mano nuomone ir gal as ja labai greitai pakeisciau, jei mazius atsisakytu valgyti, ka jam isverdu smile.gif

Ryziai is tiesu kietina vidurius, jeigu jau yra problemu, geriau ju neduoti.

QUOTE(stuleju @ 2012 01 03, 11:44)
O galima kazi obuoliuko i darzovienes maisyti? Ir kaip tai daryti? Virti su darzovemis ar zalio ideti i paruosta jau?  g.gif

Aisku, kad galima pabandyti, jei tik maziui skanu (as asmeniskai nenoreciau valgyti bulves su obuoliu... ax.gif ). I ryzius as tiesiog itarkuoju zalia obuoli su smulkiausia tarka. Zinau, kad galima kepti obuolius orkaiteje, kol vidus i tyrele pavirsta, gal toki geriau i darzoviene maisyti... Tik neteko taip obuolio kepti, nes orkaites neturiu blush2.gif

Ar 8 men kudikiui jau galima duoti virtu burokeliu? Noriu nauju darzoviu pabandyti, tik nesugalvoju, kokiu. Dabar valgo bulves, morkas, ropes, cukinijas. Nuo kalafioro suviduriavo, tai kuri laika jo neduosiu.
Atsakyti
oi dekui dekui merginos uz patarimus drinks_cheers.gif

vat gerai kazkuri del skonio pasaket. gal but tikrai neskanu.

o as obuoli i darzovienes dedu. bet ot bobos protas, kad kriauses nesumsciau doh.gif . i virimo gala imetu ir poto su sakute sutrinu kaip ir visas darzoves. snd valge zuiki. na sakyciau neblogai smile.gif nors pries 3 sav bandymas buvo nevykes.

irgi duodu gelezies jau, nes kai buvo susirgus ir padare bendra kraujo tyrima hemoglobinas i zemja puse. nors ner anemijos, bet vis tiek sake profilaktine doze pagert. nes kad nevalgo, tai trukt pradeda.

o mano tai leliukas milzinas. 7 men - 75 cm ir 8.9 kg......
Atsakyti
Isviriau pupai obuoliuka su morka, ohoho kaip valge, ausytes lapsejo ir vis ziojosi, ziojosi smile.gif Nors tikrai nei saldu, nei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 01 03, 22:20)
Isviriau pupai obuoliuka su morka, ohoho kaip valge, ausytes lapsejo ir vis ziojosi, ziojosi smile.gif Nors tikrai nei saldu, nei ka smile.gif

Tai saunu, kad atradot, kas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 03, 21:03)
Tai saunu, kad atradot, kas patinka smile.gif

Na bent ka mano virta valgo smile.gif Bandysime dar kokiu darzoviu imaisyti smile.gif Koki moliuga. Galvoju kas dar su obuoliu tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 01 03, 21:17)
Na bent ka mano virta valgo smile.gif Bandysime dar kokiu darzoviu imaisyti smile.gif Koki moliuga. Galvoju kas dar su obuoliu tinka?  g.gif

kai pamėginsi, kad ir moliūgą valgo su obuoliu, tada gali virti tik morką su moliūgu. turėtų valgyti, nes jau šiuos skonius bus ragavus mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai obuoli visur... man tai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 01 04, 11:22)
as tai obuoli visur... man tai skanu smile.gif

Ta prasme visur... Tai ir su bulve? Ir su cukinija? Ir su kalafijoru? smile.gif
Atsakyti
jo. su obuoliu bent po pora sauksteliu suvalgo, be jo - spajuna viska lauk doh.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugti, (nusispjaunu tris kartus biggrin.gif ) kad jau porą dienų mano mažoji mis suvalgo po 40-60 ml mano virtos košytės thumbup.gif Jokių naujų fokusų-viską dariau taip pat-bulvė, truputis morkos ir moliūgas, tryniau blenderiu, skaninau alyvuogių aliejum, skiedžiau daržovių nuoviru. Tikiuosi valgys ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 01 05, 14:00)
Atėjau pasidžiaugti, (nusispjaunu tris kartus biggrin.gif ) kad jau porą dienų mano mažoji mis suvalgo po 40-60 ml mano virtos košytės thumbup.gif  Jokių naujų fokusų-viską dariau taip pat-bulvė, truputis morkos ir moliūgas, tryniau blenderiu, skaninau alyvuogių aliejum, skiedžiau daržovių nuoviru. Tikiuosi valgys ir toliau smile.gif

Sveikinu 4u.gif Pamatysi ji pripras.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 01 03, 21:17)
Na bent ka mano virta valgo smile.gif Bandysime dar kokiu darzoviu imaisyti smile.gif Koki moliuga. Galvoju kas dar su obuoliu tinka?  g.gif

o jus i tyreles paziurekit, labai daug kas su obuoliuku yra: obuoliukas-banana, obuoliukas-moliugas, obuoliukas-persikas, obuoliukas-abrikosas, net ir obuoliukas-braske smile.gif
Atsakyti