Pati viska verdu savo 10 men leliukui. Turiu namie visada ir pirktinu uzpilamu kroupu kosiu, nes iskeliavus i svecius labai patogu greit sumakaluot jas o siaip as esu uz, kad mamos pacios gamintu ir duotu savo atzaloms kiek imanoma sveikesni r naturalesni maista.
už namines
uz namines tai nera sudetinga - juk mazyliui nereikia katilo koses, o isvirti toki nedideli kieki tikrai ilgai neuztrunka. norisi kudikiui suteikti kuo daugiau naturalumo. Uz pirktines koses pasisakyciau nebent kazkokiu krastutiniu ekstra atveju, o siaip - tik namines, ir idealiausia, is savo (mociuciu) darzo darzoviu
Kur gyvenu, labai populiaru kudikiams duoti Neste Cerelac. Man visi aplinkiniai (iskaitant gydytojus) jau nuo 4 menesiu aiskino, kad pradeciau duoti Cerelac. Pradejau gal pries savaite (maziui 6men), bet tik namines koses. Nesuprantu, kam visokius uzpilamus miltelius pirkti, jei galiu nesunkiai pagaminti naturalios koses ir uzpilti savo pienuku.
sveikos, man iskilo klausimukas, iki 7 men. koses sublenderiuodavau labai smulkiai praktiskai y tyreles dabar reiketu tikriausiai maitinti rupesnem kad galetu kramtyti bandyt. kazin su kokiu prietaisu tai pavyktu padaryti nes su kombainu virtuviniu neiseina stambiau
tai tikriausiai niekas nezino , o gaila
QUOTE(rita179 @ 2011 11 04, 23:05)
tai tikriausiai niekas nezino , o gaila
Kantrybes tik!
As ir dabar neblenderiuoju kosiu, viska isverdu, kad minksta butu ir su sakute trinu. Taip butu galima ir rupesnes koses pasidaryti
puiku!reikes pabandyt, isgelbejai!
Oj su tom kosem ir man niekas neaisku Pirmas vaikelis, aisku tik kad pradesim nuo bulves, bet kokios konsistencijos ji turi buti? aplamai kaip ta bulve paruosti, isverdi be jokiu drusku ar dar ko ir sutrini? Savo pienelio neturiu, tai ipilti misinuko, ar nieko nereikia? Nors dar menesiuka palauksim iki kosiu, bet jau domiuosi kur tik galiu.
O tos pirktines, kaip jas pasildyti, mikrobangeje?
O tos pirktines, kaip jas pasildyti, mikrobangeje?
Pirktines mesiskos koses mano ponaitis ragavo tik viena syki, kai extra atvejui isimeciau isvaziuodama. Deja, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, nes viska mazius spjove lauk. Likau ivertinta tik su naminemis kosemis ir tyrelemis Na vaisiniu tyreliu kelis kartus pirkau tiesiog skonio paivairinimui, o visa kita tik namuose svieziai virta
Januska, bulve turetu buti sutrinta i tyrele, t.y. su siek tiek vandens kurioje ji vire arba misinio As bulve skiedziau su MP ir mes sekmingai izengem i kosiu ragavimo mena, nuo pirmo saukstelio vyrukas viska puikiai valge, isskyrus cukinijos nea
Januska, bulve turetu buti sutrinta i tyrele, t.y. su siek tiek vandens kurioje ji vire arba misinio As bulve skiedziau su MP ir mes sekmingai izengem i kosiu ragavimo mena, nuo pirmo saukstelio vyrukas viska puikiai valge, isskyrus cukinijos nea
Janusha, mano gydytoja sakė, kad daržovių košės nereikėtų balinti nė savo pienu, nė mišinuku. Aš taip ir darau, nors valgo ją, išvirtą vandeny, labai nenoriai
As bulve verdu nelupta, nes taip daugiau skonio ji turi. Tada sutrinu sakute ir imaisau MP, nes be jo kose per tirsta, be to, sau gamindama bulviu kose i ja irgi pilu pieno Idomu, kuo gydytoja motyvavo tai, kad darzovienes nereikia balinti? Kai as verdu is daugiau darzoviu, tai nebalinu, bet bulviu kose su pienu - sventas reikalas