QUOTE(vixiuke @ 2011 04 20, 23:16)
oi kokia mamytė šaunuolė, kaip pasirūpino mažiukei atsargom... aš tai tik daržovių prisišaldžiau. Sakot moliūgo galima įdėti į kruopienę? Turiu ir obuolio šaldyto, reiks įmaišyti, nors jis nelabai obuolį valgo, na valgo bet taip raukosi ir kratosi, bandžiau su moliūgu virti, su bananu sumaišyti... nelabai jam skaniai valgosi.
Ačiū mamytėm už patarimus
Ačiū mamytėm už patarimus
gal vien su obuoliuku rugstu? Pabandykit truputi idet fruktozes arba rudojo cukraus (as pati taip pratinau prie obuoliuko) Visas koses verdu ir ragauju, jei man skanu, tai ir mano mazylei bus skanu (aisku, nededu pipiru, o druskos tik kruopelyte )
Papildyta:
QUOTE(vavute11 @ 2011 04 21, 08:47)
Labas mergaites,
Reikia patarimo..
Mano kleckei dabar 6 men, nevalgo jokiu darzovieniu, patys pirmi paragavimai lyg ir nieko buvo, bet po savaites viskas, ir tirstesnes dariau ir skystesnes, spauna, raukosi, ziogciot pradeda, tai tuom ir baigiasi valgymas, vaiko neprievartausi juk. Gal pora sauksteliu (tu avento) su visais pasispjaudimais ir suduodu, o kiek ten nuryja nezinau . Bandziau ir pirktine duot, bet tas pats..
Gal kas esat susidure su tokia situacija, ka daryt? Maitinu pati.
Kita savaite einam pas gydytoja, reiks klaust, gal grudu koses duot..
Reikia patarimo..
Mano kleckei dabar 6 men, nevalgo jokiu darzovieniu, patys pirmi paragavimai lyg ir nieko buvo, bet po savaites viskas, ir tirstesnes dariau ir skystesnes, spauna, raukosi, ziogciot pradeda, tai tuom ir baigiasi valgymas, vaiko neprievartausi juk. Gal pora sauksteliu (tu avento) su visais pasispjaudimais ir suduodu, o kiek ten nuryja nezinau . Bandziau ir pirktine duot, bet tas pats..
Gal kas esat susidure su tokia situacija, ka daryt? Maitinu pati.
Kita savaite einam pas gydytoja, reiks klaust, gal grudu koses duot..
Tada pabandykit duot kruopienes koses. Pas mus buvo atvirkscias variantas - nevalge nei kruopiniu kosiu, nei vaisiniu tyreliu. Tacau laikui begant pradejo valgyti. Paprasciausiai pradejau MP duot ryte, per pietus, vakare ir nakti, Tada isalkdavo ir valgydavo