Sveikos mamytes! Skaitau kaip maitinate savo vaikucius ir visai pasimeciau Kaip jus maitinate vaikus kosytem nuo 4-5 men, jeigu jie dar nesedi? Maitinate sauksteliu ar koses iki tiek suskystinate, kad vaikas gali gerti is buteliuko?
QUOTE(Elektrikė @ 2011 01 24, 14:49)
Sveikos mamytes! Skaitau kaip maitinate savo vaikucius ir visai pasimeciau Kaip jus maitinate vaikus kosytem nuo 4-5 men, jeigu jie dar nesedi? Maitinate sauksteliu ar koses iki tiek suskystinate, kad vaikas gali gerti is buteliuko?
as maitinu pagal daktaru nurodimus, beto turiu puikia knyga kur viskas parodyta, o kai vaikas nesedejo, tai maitindavau kaip knygoj parodyta, pasiimi vaika ant keliu, apkabini kaire ranka, kad atrama nugarai gautusi ir gaunasi kad sedi, bet taip pusiau gulom, ant sikniuko svorio neturi but, ir sauksteliu maitindavau... o ka daryt? is buteliuko neduodavau, nes paskui sunku ismokint is saukstelio...
daugumoje maitinimo kėdučių (ne medinių) yra pusiau gulima padėtis...
QUOTE(sidrulka @ 2011 01 24, 21:34)
daugumoje maitinimo kėdučių (ne medinių) yra pusiau gulima padėtis...
dar neturejau nusipirkus
QUOTE(zvimbute @ 2011 01 25, 19:21)
man gydytoja sake maziuliui duot darzoviu koseles jau koki sauksteli nuo 3men. 1,5sav.,bet as nedaviau dar, nes man atrodo kad per anksti.nezinau ka as jai pasakysiu kaip nueisim
Sakyk, kad davei
Tavo vaikas, tavo reikalas, kaip jį maitinti ir nėra čia ko skubėti, negi pienuko negana?.. Aš visu 100proc. už namines košytes, bet ne per anksti(spesit, primaitinsit, o dabar jau suprantu, kaip gerai buvo, kuomet valgė tik mano piena... jokio rūpesčio, kad išvirti, paduoti... jokių papildomų šokinėjimų, bet žmogus suvokia geriausia tik tam pasibaigus )! Priverdu visai savaitei daržovyčių su mėsa, susišaldau ir ramu, nereikia kasdien "marmalint"... šioks toks palengvinimas bent su vienu valgymu
QUOTE(sianakt @ 2011 01 26, 16:05)
Sakyk, kad davei
)! Priverdu visai savaitei daržovyčių su mėsa, susišaldau ir ramu, nereikia kasdien "marmalint"... šioks toks palengvinimas bent su vienu valgymu
)! Priverdu visai savaitei daržovyčių su mėsa, susišaldau ir ramu, nereikia kasdien "marmalint"... šioks toks palengvinimas bent su vienu valgymu
ar taip sveika?
QUOTE(Nemezide321 @ 2011 01 26, 21:05)
Gal ir gerai duoti vaikui po truputi pabandyti daržovių sulčių nuo kokių 5 mėn.manau...,nes ankščiau vaikeliui tik vandenuko ir mamos pieno užtenka...
jei buciau turejusi pienelio tai tikrai niekur neskubeciau, bet kai misinys tai visai kita tema
QUOTE(sianakt @ 2011 01 26, 16:05)
Priverdu visai savaitei daržovyčių su mėsa, susišaldau ir ramu, nereikia kasdien "marmalint"... šioks toks palengvinimas bent su vienu valgymu
Aš tai iki parėjusios savaitės virdavau du kart (ryte ir vakare) kruopu košę ir du kart daržovienės (vieną kart su mėsa kitą kar be mėsos) ir taip nuo 6 mėn kasdien. O nuo praėjusios savaitės išverdu srubą daržovių vieną kart, o antrą kart pašildau
Pati nevalgau vakarykščio maisto, ir kūdikiui manau tai nelabai gerai, nors ir šaldyta
QUOTE(Daivako @ 2011 01 27, 16:03)
Aš tai iki parėjusios savaitės virdavau du kart (ryte ir vakare) kruopu košę ir du kart daržovienės (vieną kart su mėsa kitą kar be mėsos) ir taip nuo 6 mėn kasdien. O nuo praėjusios savaitės išverdu srubą daržovių vieną kart, o antrą kart pašildau
Pati nevalgau vakarykščio maisto, ir kūdikiui manau tai nelabai gerai, nors ir šaldyta
jau 4 kartus valgydavot nuo 6-7 men? as tai galvoju kad tik pusryciam paliksiu misini, ir irgi apie sriubytes pagalvoju, kad kai kurias kosiu maitinimus duosiu sriubytes as taip pat verdu pries kiekviena maitinima
Sveikos na mano mazasis nevalgo pirktiniu kosyciu,siaip labai gerai valge mano namines virtas kosytes,tik va pastaruoju metu kotais praktiskai visko atsisako
jau net ir nebezinau ka duoti jam valgyti.
jau net ir nebezinau ka duoti jam valgyti.