Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 14:06)
seseli, Grigo grupeje is 20ies vaiku, 18ai seimu yra normalu, kad i grupes vaistinele keliauja vienkartines pirstines, pleistrai ir pan. is santariskiu nemokamai. tai paskui  man kazkaip  juokingai labai atrodo, kai tauta pradeda rekti jog valdzios vyrai vagia.  biggrin.gif

aš tai nieko nežinau apie nemokamas pirštines ir pleistrus smile.gif ir nieko nekaltinu, tik nereikia čia manęs smerkti, kad nejaučiu didelės meilės tokiems, kaip Brazauskas. ar jau po mirties, tai reikia mylėt visus? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 06 30, 14:28)
Gausi smulkiai papasakoti kaip jums sekesi , o siaip, laaabai pavydziu  ax.gif

butinai mirksiukas.gif siaip tai as labiau norejau i Juokalnija, bet kompanija su kuria planavom negavo atostogu, o kiti pakviete jungtis i Kryma.. tai taip neplanuotai ir gavosi smile.gif kai pradejau rinkti info, uzsimaniau.. net susitaikiau su pasakojimais, kad ledai metaliniuose tarybiniuose indeliuose lotuliukas.gif ir kad gali pasiulyti arbatos is majonezo stiklainiuko, nes puodelius isvoge laugh.gif paziuresim kaip ten is tikro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 06 30, 13:03)
pradzioj planavom apsistoti Kerc - miestelis prie sasiaurio, jungiancio Azovo ir Juodaja juras, bet po to apsvarstem, kad kiekvienai isvykai pasikulturinti bus papildomas 100 ar daugiau km, tai bandysim ieskot nakvynes strategiskai patogesneje vietoje.. gal kur prie Feodosijos. O siaip jokiu planu ir "remu".. norim gulim pajury, norim vaziuojam kazkur zioplinet. Turiu viena tiksla - pamatyt delfinus  bigsmile.gif

Musu draugai Kryme 3, o gal ir 4 metus is eiles atostogavo. Visus kartus vaziavo i miesteli Koktibel'i, ten pajury buvo palatkiu pliazas, kuriame po menesi ir gyvendavo. Paskutini kart buvo kazkur kitur, bet jiems tas Koktibelis vis vien pirmoj vietoj..

QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 13:06)

vaziuok i klaipeda hihihi.gif

biggrin.gif

QUOTE(šešėlis @ 2010 06 30, 13:45)
ar jau po mirties, tai reikia mylėt visus? cool.gif

Mylek savo artima, kaip pats save smile.gif
Atsakyti
as jau tetule, turiu sunena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 30, 13:45)
aš tai nieko nežinau apie nemokamas pirštines ir pleistrus smile.gif ir nieko nekaltinu, tik nereikia čia manęs smerkti, kad nejaučiu didelės meilės tokiems, kaip Brazauskas. ar jau po mirties, tai reikia mylėt visus? cool.gif

kas as ne apie meile nemeile diskutuoju. o apie vagis biggrin.gif kazkaip tu nepasibodejai parasyti, kad brazauskas vagis. tai as sakau, kad musu visuomeneje turbut 90% vagiu. meile nemeile brazauskui cia is vis ne prie ko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 06 30, 14:39)
as jau tetule, turiu sunena  thumbup.gif

bigsmile.gif SVEIKINIMAI biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 15:31)
Mylek savo artima, kaip pats save smile.gif

o tolimą? biggrin.gif
QUOTE(inciukas @ 2010 06 30, 15:39)

sveikinimai 4u.gif
QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 15:50)
kas as ne apie meile nemeile diskutuoju. o apie vagis  biggrin.gif  kazkaip tu nepasibodejai parasyti, kad brazauskas vagis. tai as sakau, kad musu visuomeneje turbut 90% vagiu. meile nemeile brazauskui cia is vis ne prie ko.  smile.gif

aš tai nesakiau, kad jis vagis biggrin.gif aš sakiau, kad vienas žmogus, sakė, už ką jį gerbia. aš irgi gerbiu. gal. kažkiek.
su tais 90 proc. tai mane varai į neviltį... kažkaip liūdnai skamba smile.gif
o tam straipsny ką norėta pasakyt, kad tau patiko? nes aš tai perskaičiau, kad jis nebuvo protingas, bet buvo gudrus biggrin.gif ar ne taip?
Atsakyti

thumbup.gif

bet tik bandau isivaizduoti kaip tavo brolis sunui sauskelnes keis lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis prisimenu kaip suo priveme, o is paskos tavo brolis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 30, 14:55)

o tam straipsny ką norėta pasakyt, kad tau patiko? nes aš tai perskaičiau, kad jis nebuvo protingas, bet buvo gudrus biggrin.gif ar ne taip?

kad buvo vienas is musu. biggrin.gif nei auksciau, nei zemiau, toks pats kaip mes biggrin.gif

oi, seseli, man dar labai patinka kampanija "augink atsakingai". ypac kai pasiulai tevams susitvarkyti darzelio grupe arba ateiti nudazyti lauko pavesiniu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 30, 14:55)

aš tai nesakiau, kad jis vagis biggrin.gif aš sakiau, kad vienas žmogus, sakė, už ką jį gerbia. aš irgi gerbiu. gal. kažkiek.

tai as irgi nesakiau, kad tu sakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 16:01)
kad buvo vienas is musu.  biggrin.gif  nei auksciau, nei zemiau, toks pats kaip mes  biggrin.gif

oi, seseli, man dar labai patinka kampanija "augink atsakingai". ypac kai pasiulai tevams susitvarkyti darzelio grupe arba ateiti nudazyti lauko pavesiniu.  biggrin.gif

tai as irgi nesakiau, kad tu sakei  biggrin.gif

man ir mokykloj su literatūra nekas buvo, niekaip neatspėdavau tų pagrindinių minčių tongue.gif

ir kas būna, kai pasiūlai?
aš šitoj srity nepatyrus, teko tik namo laiptinės turėklus ir sienas dažyt biggrin.gif

su rašei "tu nepasibodejai parasyti, kad brazauskas vagis".
iš tiesų, tai aš labai nemėgstu vagių. jokių. bet jau pavargau piktintis, tai dabar net ausis nefiksuoja... biggrin.gif
...ir kai apie Brazauską tą parašiau, tai pagrindinė mintis buvo apie pagarbą cool.gif
hihihi.gif
Atsakyti

thumbup.gif Sveikinu, tetule! biggrin.gif
QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 15:01)
bet tik bandau isivaizduoti kaip tavo brolis sunui sauskelnes keis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vis prisimenu kaip suo priveme, o is paskos tavo brolis  biggrin.gif

ale ir atmintis pas tave mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 06 30, 15:39)

taigi tu dede laugh.gif sveikinu wub.gif alia greitai gi viskas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 18:13)

taigi ji viska i sasiuvinuka konspektuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Inciuk, sveikinu!!! thumbup.gif bigsmile.gif Mijus jau zino, kad turi pusbroli, ar man per langa jam suktelt? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 18:13)

tai kad suo nepaveme, o tik pasisiojo... smile.gif
Atsakyti