Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(inciukas @ 2010 06 30, 07:35)
beje, kas netingit, ka nors pradarykit, brolis gimdyt isvaziavo cool.gif

geeeras! apsidairiau - indaplove pradaryta (po skalbimo vedinas) biggrin.gif Pranesk po to dukterecia ar sunena turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 06 30, 08:35)
o kaip Jusu atostogos?

beje, kas netingit, ka nors pradarykit, brolis gimdyt isvaziavo cool.gif

atostogos alsuoja i nugara biggrin.gif penktadieni startuojam i Kryma cool.gif

geras! laukiam durys atidarytos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 29, 12:32)
as tai A.M. Brazausko gedziu.

o aš kažkaip ne blush2.gif nu nesijaučia man viduj nieko tokio... šiaip protu suvokiu, kad didelis žmogus buvo, bet man kažkaip neužkabino... ir straipsnis šiaip sau...
kaip tik neseniai vienas žmogus sakė "va ką iš politikų gerbiu, tai Brazauską. kad vogė ir nepakliuvo" blush2.gif
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 08:41)
geeeras! apsidairiau - indaplove pradaryta (po skalbimo vedinas) biggrin.gif Pranesk po to dukterecia ar sunena turi mirksiukas.gif

aha, pranešk, kuo tapai - teta ar dėde hihihi.gif
Atsakyti
del Brazausko.. kazkaip keista man baznycios pozicija.. visiskai nesuprantu rolleyes.gif kas buvo ar nebuvo, bet tai Prezidento laidotuves, kuris prieme paskutini patepima ir t.t. - neileist i katedra... pakaruoklius su baznycia laidoja, o cia jau negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 06 30, 10:15)
atostogos alsuoja i nugara  biggrin.gif  penktadieni startuojam i Kryma  cool.gif

bigsmile.gif super! Vieni lekiat?
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 06 30, 13:22)
bigsmile.gif super! Vieni lekiat?

nea, ne vieni - su mumis masinoj dar viena porele ir kitas ekipazas su 3 vaikais biggrin.gif turesim 5 vaiku darzeli cool.gif tik Joris vaziuos ne i Kryma, o i krema... ir niekaip nesutinka i Kryma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 06 30, 12:26)
nea, ne vieni - su mumis masinoj dar viena porele ir kitas ekipazas su 3 vaikais  biggrin.gif turesim 5 vaiku darzeli  cool.gif tik Joris vaziuos ne i Kryma, o i krema... ir niekaip nesutinka i Kryma  lotuliukas.gif

Smagumelis smile.gif Mums siemet teks prie savo balos mirkti, tetis atostogu nebent rudeni tures.
O marsruta kazkoki pati sudarinejai ?
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 06 30, 12:28)
Smagumelis smile.gif Mums siemet teks prie savo balos mirkti, tetis atostogu nebent rudeni tures.

rudeni atostogauti jega!
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 06 30, 13:28)
O marsruta kazkoki pati sudarinejai ?

pradzioj planavom apsistoti Kerc - miestelis prie sasiaurio, jungiancio Azovo ir Juodaja juras, bet po to apsvarstem, kad kiekvienai isvykai pasikulturinti bus papildomas 100 ar daugiau km, tai bandysim ieskot nakvynes strategiskai patogesneje vietoje.. gal kur prie Feodosijos. O siaip jokiu planu ir "remu".. norim gulim pajury, norim vaziuojam kazkur zioplinet. Turiu viena tiksla - pamatyt delfinus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 30 birželio 2010 - 13:09
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 30, 10:24)

kaip tik neseniai vienas žmogus sakė "va ką iš politikų gerbiu, tai Brazauską. kad vogė ir nepakliuvo" blush2.gif

seseli, Grigo grupeje is 20ies vaiku, 18ai seimu yra normalu, kad i grupes vaistinele keliauja vienkartines pirstines, pleistrai ir pan. is santariskiu nemokamai. tai paskui man kazkaip juokingai labai atrodo, kai tauta pradeda rekti jog valdzios vyrai vagia. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(+333+ @ 2010 06 30, 13:03)
Turiu viena tiksla - pamatyt delfinus bigsmile.gif

vaziuok i klaipeda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 14:06)

lotuliukas.gif netinka, noriu delfinu laisveje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 06 30, 13:03)
pradzioj planavom apsistoti Kerc - miestelis prie sasiaurio, jungiancio Azovo ir Juodaja juras, bet po to apsvarstem, kad kiekvienai isvykai pasikulturinti bus papildomas 100 ar daugiau km, tai bandysim ieskot nakvynes strategiskai patogesneje vietoje.. gal kur prie Feodosijos. O siaip jokiu planu ir "remu".. norim gulim pajury, norim vaziuojam kazkur zioplinet. Turiu viena tiksla - pamatyt delfinus  bigsmile.gif

Gausi smulkiai papasakoti kaip jums sekesi , o siaip, laaabai pavydziu ax.gif

QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 13:06)
seseli, Grigo grupeje is 20ies vaiku, 18ai seimu yra normalu, kad i grupes vaistinele keliauja vienkartines pirstines, pleistrai ir pan. is santariskiu nemokamai. tai paskui  man kazkaip  juokingai labai atrodo, kai tauta pradeda rekti jog valdzios vyrai vagia.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Visi mes sventieji tiesiog, tik aplink kone vien nusidejeliai

biggrin.gif
Atsakyti