Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(lial_ka @ 2010 06 23, 22:13)
juk pravaziuoju kas dien, ir vis paziuriu - mazu Rixiuke issukineja:) bent jau susimojuotume

Rixiuke  bis.gif  happybday.gif  SU!!!!!  koks jubiliejus? 25?  biggrin.gif

Tai jei kaskart prisimeni, taigi galetum padaryt ir staigmena uzsukus! smile.gif

O tai aciu tau uz gera nuomone apie mane! biggrin.gif Tokiu metu jau R gimdziau smile.gif
Atsakyti
lab ryta,
kieno vaikai su 38 tempom, kas pats ax.gif visas ilgasias sventes isgulejau doh.gif kai suriete gerkle, tai galvojau kojas pakratysiu. dar iki dabar paskaudelena, nors jau 6 diena. bet gi didvyriskai be antibu laikausi biggrin.gif
Atsakyti
Inciuk, ar miju isleidai i pasimatyma su grigu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 06 28, 06:56)
lab ryta,
kieno vaikai su 38 tempom, kas pats  ax.gif visas ilgasias sventes isgulejau  doh.gif kai suriete gerkle, tai galvojau kojas pakratysiu. dar iki dabar paskaudelena, nors jau 6 diena. bet gi didvyriskai be antibu laikausi biggrin.gif

Cia mano vaikai irgi isiskaito i kompanija, tik iki svenciu suspejo atsirgt..O gerkles tai jooo..Vakar valandziuke su kondicionierium pavaziavau ir vsio, vakar seiliu negalejau nuryt, bet prisipurskiau propolio, tai siandien geriau..

Atsakyti
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 22, 10:17)

nu mociutes-anukeles zvilgsnis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(lial_ka @ 2010 06 23, 23:13)

Aaaa  bigsmile.gif  kur bovote? Kur  tokius nerealius ispudzius rinkote?  thumbup.gif

kretoj buvom wub.gif thumbup.gif

QUOTE(rixiuke @ 2010 06 28, 08:35)
Vakar valandziuke su kondicionierium pavaziavau ir vsio,

kondiskes blogis unsure.gif
Atsakyti
Vasara tęsiasi!
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 28, 06:26)
Inciuk, ar miju isleidai i pasimatyma su grigu?  biggrin.gif

isleidau biggrin.gif stovykloje siemet ir musiski pas Renata paskyre, tai visas apsipatenkines, sako buvau dideliu klaseje su savo draugais Grigu ir Sauliumi.
o kai atejau pasiimti, tai abu su Grigu ant dekucio kazka intensyviai veike biggrin.gif

Rixiuke, perziurejau jusu nuotraukas smile.gif tai Rugile kaip ir prikauso i darbus pasipuosus su karuna ir rankinuku thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 06 29, 06:33)
tai Rugile kaip ir prikauso i darbus pasipuosus su karuna ir rankinuku thumbup.gif  biggrin.gif

jo jo, gi i darba su daina! smile.gif Tai dar ikalbejau pasidet suniuka, kuri vienoj rankoj dar laike smile.gif
Atsakyti
ahoj biggrin.gif
jauciasi atostogu laikas.. visos issilakste cool.gif ir vasara pagaliau atejo... as kondiskes nejungiu, man gera kai karsta lotuliukas.gif nors ir niekas is musu neserga nuo masinos kondiskes.
Atsakyti
as tai A.M. Brazausko gedziu.
grazus straipsnis http://www.lrytas.lt...3-atspindys.htm
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 29, 11:32)

As irgi gedziu..net labai
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 06 29, 08:24)
ahoj  biggrin.gif
jauciasi atostogu laikas.. visos issilakste  cool.gif  ir vasara pagaliau atejo... as kondiskes nejungiu, man gera kai karsta  lotuliukas.gif  nors ir niekas is musu neserga nuo masinos kondiskes.

o kaip Jusu atostogos?

QUOTE(Frane @ 2010 06 29, 10:32)

tikrai grazus ir labai teisingas.

beje, kas netingit, ka nors pradarykit, brolis gimdyt isvaziavo cool.gif
Atsakyti