QUOTE(inciukas @ 2010 06 18, 07:41)
jei tas kur lieka, vyras, tai viskas suprantama, bet kai paleiki mociutei, tai jos realiai gaila. Juk ir amzius mociuciu nebe tas kad tris naktis su vaiku ant ranku sokti
manau, kad daro, bet is ten kitu zodziu parsinesa. o is filmuku tai cielas frazes
o tai vaiku i prancuzus neleisi? Beje nuo rugsejo prancuzuose startuoja "petite section", priima vaikus nuo 2 metu. Ir patalpos antakalnyje Silo gatveje.
manau, kad daro, bet is ten kitu zodziu parsinesa. o is filmuku tai cielas frazes
o tai vaiku i prancuzus neleisi? Beje nuo rugsejo prancuzuose startuoja "petite section", priima vaikus nuo 2 metu. Ir patalpos antakalnyje Silo gatveje.
Man toks variantas yra nesuprantamas. Tai aš apie jį net negalvoju
Norėti tai norim. Ir - jeigu galėsim - leisim. Bet tu pagalvok: mums reikia mokėti MINIMUM trigubai tai, ką jūs mokate (Čia jei Augustas eitų į jezuitus, bet ir ten juk ne nemokamai! O jeigu Augustas į ŠMC, tai tik truputį pigiau, nei prancūzų ) Plius KETURGUBAI daugiau būrelių O ką mes turim? VIENĄ valstybinį darbą Tai dabar žiauriai taupom, bet, duokdie, kad bent berniukų mokslams pradžiai užtektų... O aš juk pradžioj galiu ne tik kad nedirbti "į pliusą", bet net ir "į minusą" gali būti Apie tai irgi reikia pagalvoti... Taip kad - nebent man žiauriai pasisektų - mergaitės eis su manim Kaip sakant, norai norais, o realybė yra tokia, kokia yra!