QUOTE(Frane @ 2012 06 27, 08:40)
QUOTE(+333+ @ 2012 06 27, 08:16)
eina sau ar tik ne troikė sakė, kad viskas viskas, ir pakeliaut, pagyvent noriu, ir kad visiems visko užtektų...
sveikinimai
QUOTE(Teka @ 2012 06 23, 11:47)
O aš vat irgi šalia trioškės atsikėliau, į šalimais esantį namą, ale dar susitikę nebuvom matau tik jos mašiną ryte ir vakare
tai jums gal reikėjo su troike būstais apsikeist i vsio? nereikėtų plytų nešiot ir jums viskas gatava
QUOTE(+333+ @ 2012 06 24, 22:30)
1. O kaip cia taip tave paliko? uz bausme?
3. Gerai jam, aisku pasiilgsta, bet turi drauga kaiminystej, laisve absoliuti, teritorija didele - ko daugiau noret. Sese labai jau ji kontroliuoja, tai jie matyt abu dziaugiasi galimybe pabut atskirai.
4. Aha, i kaima ruosiames.. va Teka is kaimo bega, o mes plytas nesiojam - kas bus, nezinau.. MB labai nori
sudetinga susitikt, bet gal kada kaktom susidausim, tai eisim pas kuria nors kavos
3. Gerai jam, aisku pasiilgsta, bet turi drauga kaiminystej, laisve absoliuti, teritorija didele - ko daugiau noret. Sese labai jau ji kontroliuoja, tai jie matyt abu dziaugiasi galimybe pabut atskirai.
4. Aha, i kaima ruosiames.. va Teka is kaimo bega, o mes plytas nesiojam - kas bus, nezinau.. MB labai nori
sudetinga susitikt, bet gal kada kaktom susidausim, tai eisim pas kuria nors kavos
1. nea, čia mano noras , su galva nebegerai visai buvo, tai paprašiau ramybės mb paėmė ir įvykdė šeštadienį buvo vaikus parvežęs parai pasidžiaugt, panešiojau kaip žaisliukus, išmylavau ir atgal išvežė
3. suprantama
4. faina, pasikeitimai yra gerai
QUOTE(yuki @ 2012 07 02, 20:39)
eina sau ar tik ne troikė sakė, kad viskas viskas, ir pakeliaut, pagyvent noriu, ir kad visiems visko užtektų...
As tai suplanavau, o tas virsuj eme ir pasijuoke is mano planu
O tu ilsekis, jei jau gavai tokia galimybe pabuti viena kad nereiketu bilieto i menuli
QUOTE(+333+ @ 2012 07 02, 22:29)
As tai suplanavau, o tas virsuj eme ir pasijuoke is mano planu
O tu ilsekis, jei jau gavai tokia galimybe pabuti viena kad nereiketu bilieto i menuli
sesė ar brolis?
aha, jau trečia savaitė, tiek ir beliko, ale atsigaunu, spalvos paryškėjo, gyvenimas pagražėjo, viskas bus gerai
QUOTE(yuki @ 2012 07 03, 00:15)
sesė ar brolis?
sese vargsas mano mikitulis pazadejau jam, kad bus tikrai ne tokia kaip V - geroookai geroookai mazesne ir jam nevadovaus
+333+, tu kartais ne su Mirena pastojai?
+333+ sveikinimai
QUOTE(rumba @ 2012 07 11, 22:48)
+333+ sveikinimai
Rumba, kaip jūs gyvenat? Kodėl tavęs FB nebematau? Išmetei iš draugų?
Teka, mes gerai
FB ir siaip prie kompo namie labai mazai bunu ypac siuo metu. vakarais iki velumos sedim lauke, o paskui tik lova terupi
Kaip jus?kaip tavo berniokai, mestelk foto
FB ir siaip prie kompo namie labai mazai bunu ypac siuo metu. vakarais iki velumos sedim lauke, o paskui tik lova terupi
Kaip jus?kaip tavo berniokai, mestelk foto
Na, jo, normalūs žmonės vasarą prie kompų nesėdi
Mes gerai, gyvenam, pakeitėm gyv. vietą, iš kaimiečių patapom miestiečiais. Nuotraukų nėra naujų šimtą metų Kaip ir jūsų beje Vaikai mano pas senelius, tai mes vieni savaitę, norėčiau dar savaitės, gal ir pavyks
Mes gerai, gyvenam, pakeitėm gyv. vietą, iš kaimiečių patapom miestiečiais. Nuotraukų nėra naujų šimtą metų Kaip ir jūsų beje Vaikai mano pas senelius, tai mes vieni savaitę, norėčiau dar savaitės, gal ir pavyks