QUOTE(+333+ @ 2012 06 19, 18:08)
Ooo, gyvu yra
nu maniškiai visi prie latvijos jūros mirksta jau penkta diena, žadėjo mėnesį negrįžt
o aš... o aš... aš... mėgaujuosi laisve!!! taip pasiilgau vienatvės nuostabu, neįtikėtina, negaliu atsigaut ir jiems gerai, ir aš baldelinu.
QUOTE(+333+ @ 2012 06 21, 19:39)
Tai visos tik qq ir nieko kaip vasarinukai gyvena? Mano kaime isveztas.. sese Ukrainoj, o as galeciau nieko neveikt, nu bet taaaip pasiilgau
kaip mikitulis, nereikia jam sesės? vienas normaliai jaučiasi?
QUOTE(+333+ @ 2012 06 22, 06:59)
as nieko nezinau del mokyklos, nusprendem keisti gyvenamaja vieta, tai jei spesim issikraustyt per metus, tai ir su mokykla nezinau kaip bus V nori likt savo mokykloj, veziot butu nelabai patogu.. kol kas paliekam klausima neispresta
į ką keičiat?gal užmiestin?
QUOTE(lauma @ 2012 06 22, 09:51)
mes gyvenam normoj, t.y savo iprastu ligu ritmu : si sezona rimtai (t.y su antibiotikais) sirgo tik viena karta, darzo lankomumas iki Nauju metu buvo 50 %, po nauju 3 dienos per menesi , todel i mokykla eisim tik kitamet, bandysim geresni darzo lankomuma islauzti
sunus istojo i M. Birziskos gimnazija (mokykla po langais, buvo testas is visu pagrindiniu mokomuju dalyku, pakliuvo i 50-ka) - pagrindine mano dziugi naujiena
sunus istojo i M. Birziskos gimnazija (mokykla po langais, buvo testas is visu pagrindiniu mokomuju dalyku, pakliuvo i 50-ka) - pagrindine mano dziugi naujiena
uch, ilgai jūs kapanojatės iš ligelių, bet jau geriau, ar ne?
sūnus
pasakokit daugiau