Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Aciu, merginos, kad pasidalinote savo sprendimais smile.gif
Visu argumentai aiskus ir mano pacios nekart svarstyti. Panasu, kad ir mes eisim i ta pacia grupe su priesmokyklinukais, bet oficialiai jais nebusim. Metu pabaigoje matysiu, jei jau man paciai atrodys, kad jis jau pasirenges, tai ir zygiuos ( oficialiai be priesmokyklines), jei ne, eisim i kita grupe pas priesmokyklinukus.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2011 07 01, 16:02)
Aciu, merginos, kad pasidalinote savo sprendimais  smile.gif
Visu argumentai aiskus ir mano pacios nekart svarstyti. Panasu, kad ir mes eisim i ta pacia grupe su priesmokyklinukais, bet oficialiai jais nebusim. Metu pabaigoje matysiu, jei jau man paciai atrodys, kad jis jau pasirenges, tai ir zygiuos ( oficialiai be priesmokyklines), jei ne, eisim i kita grupe pas priesmokyklinukus.

drinks_cheers.gif man psichologe pasiule ateiti kita vasara.. sako kartais per metus buna labai idomiu pasikeitimu, paziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2011 06 30, 11:37)
Inciuk, ..tiesiog be zodziu  ,dziaugsmas neispasakytas:wub:

Ech, kad tema ir apmirusi, turiu vilties, kad kas nors pasidalins savo apsisprendimu, leisiu- neleisiu ateinanti rudeni i priesmokykline grupe. Idomu motyvai, kodel taip nusprendete smile.gif  4u.gif

dziaugiames tuo dziaugsmu smile.gif tik pas mus prasidejo tikros atostogos, t.y. likau viena su dviem bernais namie, tai galvoju i kuria puse persiplesti, o ir pavydas pradeda lysti didziajam.... siandien mama man padare svente biggrin.gif pasieme Mi pramogauti, tai namie nuo tylos ir ramybes net ausyse spengia lotuliukas.gif

del mokyklos, mums nelabai iseina rinktis, prancuzu mokykloje kiti metai priesmokykliniai, o dar po metu pirma klase. pradzioje galvojome, kad nueis prancuzuose priesmokykline, o po metu leisime i lietuviska priesmokykline, bet po siu metu nutarem bandyti pradine leisti prancuzuose, nes kaip praciulbo prancuziskai su tokia grazia tartimi, tai net seile tysta is pavydo klausant smile.gif
bet kai svarsteme musu argumentai sutampa su planetax drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(inciukas @ 2011 07 13, 14:39)
del mokyklos, mums nelabai iseina rinktis, prancuzu mokykloje kiti metai priesmokykliniai, o dar po metu pirma klase. pradzioje galvojome, kad nueis prancuzuose priesmokykline, o po metu leisime i lietuviska priesmokykline, bet po siu metu nutarem bandyti pradine leisti prancuzuose, nes kaip praciulbo prancuziskai su tokia grazia tartimi, tai net seile tysta is pavydo klausant smile.gif
bet kai svarsteme musu argumentai sutampa su planetax drinks_cheers.gif

kaip faina,jus prancuzijoj gyvenat? bigsmile.gif

Mano Evutei sie metai bus priesmokykliniai,cia juos darzelyje ruosia mokyklai,speciali grupe buna(nes seip belekokio amziaus vaikai vienoje grupeje buna,nieks ju neskirsto kaip pas mus Lietuvoj),tai mokosi jie ten,i mokykla zinau,kad daznai keliauja specialiu pamokeliu.o jau kitais metais i rugpjucio pabaiga,keliaus mergina i mokykla smile.gif
Kazkaip liudna pagalvojus,kad taip greit auga tie vaikiukai...
Atsakyti
QUOTE(aude:) @ 2011 07 14, 17:28)
Laba  smile.gif
kaip faina,jus prancuzijoj gyvenat?  bigsmile.gif

Mano Evutei sie metai bus priesmokykliniai,cia juos darzelyje ruosia mokyklai,speciali grupe buna(nes seip belekokio amziaus vaikai vienoje grupeje buna,nieks ju neskirsto kaip pas mus Lietuvoj),tai mokosi jie ten,i mokykla zinau,kad daznai keliauja specialiu pamokeliu.o jau kitais metais i rugpjucio pabaiga,keliaus mergina i mokykla  smile.gif
Kazkaip liudna pagalvojus,kad taip greit auga tie vaikiukai...

nea, mes cia lietuvoj biggrin.gif taip aplinkybes susikloste ir vaikas eina i prancuzu mokykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2011 07 01, 14:22)
Moliugiene, kaip laikotes?  biggrin.gif

Sveiki smile.gif

Laikomės, atrodo.

Laiku užklydau, nes įdomu ką galvojate dėl priešmokyklinės. Mes net nesvarstėm ar leisti U į priešmokyklinę, nes dar normaliai ir darželio nepradėjome lankyti. Kaip ir Lauma, laukiam kada išsveiksim, bet to tikėjimo ne marios.
Mažoji irgi ruošiasi į darželį, man darbas ant nosies, tai bandau atsiatostogauti.

Linkėjimai atostogaujantiems, augantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliugiene @ 2011 07 23, 22:32)
laukiam kada išsveiksim, bet to tikėjimo ne marios.

a kas jums unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2011 08 16, 21:00)
a kas jums  unsure.gif

aš tai supratau, kad visokios slogos, kosuliai ir pan. na kad į daržą normaliai negali eiti, tik tiek unsure.gif
Atsakyti
atsiprašau, kad lendu ne į savo namus, bet bendom visais kanalais surasti alergiškus vaikus. jei pažįstat, kam ši info gali būti aktuali, prašome perduoti.

EuroPrevall projekto dalyvėms.

Gerbiamos Mamos,

turbūt matote, kaip sparčiai plinta alerginės ligos, paliesdamos vis jaunesnius vaikus ir kūdikius. Aiškintis šio reiškinio priežastis imasi visų šalių moklininkai ir gydytojai. Lietuvoje 2005 – 2009 metais vyko Europos Sąjungos Maisto alergijos projektas Europrevall, kurio metu buvo atrinkti 1558 vaikai, kuriems jau yra 5 – 6 metai. Dabar projektas yra pratęstas, kaip Lietuvos nacionalinė alergologijos programa Alergemol. Ją vykdo Vilniaus universitetas ir VU Biotechnologijos institutas kartu su 8 Europos šalimis: Italija, Ispanija, Olandija, Vokietija, Lenkija, Anglija ir kt. Daugelis vaikų jau yra tirti dėl alergijos, nes buvo vykdoma telefoninė apklausa, tačiau dalies vaikų negalime pasiekti, nes jų mamos keitė savo mobiliųjų telefonų numerius. Negalime surasti apie 400 vaikų. Jau vien dabar iš žinomų ir apklaustų 1203 vaikų motinų, žinome, kad apie 260 vaikų serga atopiniu dermatitu, virš 40 –bronchine astma.Tai tikrai dideli skaičiai.
Jei, laikotarpyje nuo 2006 metų sausio 4 d. iki 2007 m. balandžio 25 dienos Jūs gimdėte Vilniaus miesto universitetinės ligoninės Akušerijos skyriuje Antakalnyje, ir sutikote dalyvauti Europos maisto alergijos projekte, labai prašyčiau atsiliepti, paskambinus man į mobilų 8699 48304 arba elektroniniu paštu : ruta.dubakiene@mf.vu.lt. Tuos vaikus galime labai išsamiai ištirti dėl alergijos. Ir ne tik juos, bet ir kitus šeimos narius, nes projektas tęsis iki projekto vaikai sulauks 18 metų.

Pagarbiai
Projekto Europrevall ir Alergemol vadovė
prof. Rūta Dubakienė
Atsakyti
Graziu, nuosirdziu, ramiu Kaledu! Vaiku sypsenu, vyru supratingumo, sveikatos visu seimoms ir zinoma dosnaus Kaledu senelio newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atsiprašau, kad įsibroviau nesibeldusi, bet noriu pasiūlyti atributikos gimtadieniui gaisrinės tema. Gal patiks, o užsisakyti pačios nebespėsit ir pan.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as galvojau isitrinsiu su Jumis, nes turiu 2006 Varasinuke, bet kazko pas jus labai tylu. Vaikai sposu nekrecia? smile.gif
Atsakyti