Miglute kokia zvaigzdute jau!! Super!!!
Labas rytas
As sian laisvadieni pasiemiau eisiu i vaiku eglutes, dar buvau darbu susiplanavus tarp egluciu, ale masiniukas kazko neuzsikuria sugedo gal
O man kazkaip jokios kaledines dvasios nesijaucia
As sian laisvadieni pasiemiau eisiu i vaiku eglutes, dar buvau darbu susiplanavus tarp egluciu, ale masiniukas kazko neuzsikuria sugedo gal
O man kazkaip jokios kaledines dvasios nesijaucia
QUOTE(rumba @ 2010 12 21, 10:06)
man irgi.. sekm kepem imbierinius, galvojau gal pades uzsivesti - alia ne velnio
QUOTE(rumba @ 2010 12 21, 09:06)
mes irgi. grigas vejas bus tai nuo ryto kauke darem. dabar biscotti kepu. ryt balius darbe. man tai kaledos
O as su biuleteniu jau D apsirgo, fazolaringitas berods diagnoze
rumba... Jei nors kiek paguosiu, Nojus irgi iskrito... Antros kaledos is eiles su serganciu vaiku...
Pasveikot? Rumba, dar tokios ligos negirdejau...
Sveikos
Su praejusiom sventem jus!
rumba,gal faringitas?Nesu girdejusi tokios ligos...
Sveikit greiciau!
Su praejusiom sventem jus!
rumba,gal faringitas?Nesu girdejusi tokios ligos...
Sveikit greiciau!
lietuviskai nosiarykles uzdegimas sianakt tempa soko, leksim tuoj pas gyd, biaju kad dar kas nebutu prisideje O antibus jau 6 dienos kaip geriam Kazkaip baisu darosi...
Rumba turejo omeny nazofaringitas, bet cia tiesiog eiline diagnoze, kai skauda gerkle ir sloga (nazo - nosis, pharynx - rykle, -itas - uzdegimas, sujungus nosies ir rykles uzdegimas).
Kaip sventes tiems, kas neserga?
Man kazkaip truko tu kalediniu dienu, nes kai gavos tik savaitgalis, tai nei nepajutau, plius kuciu vaziavom i Mazeikius pacia Kuciu diena, Kaledu diena i Kauna pervaziavom, keliai siaubuniski, ypac rajoniniai, nustebau, kad ne mes vieni vazinejames, dar i pusni ikrite buvom, teko prasytis pakeileiviu pagalbos, kad istemptu, tai visos sventes ciut ne masinoj, tai mazai tos kaledines nuotaikos
Austule su seima grizo i LT, sake su Lialka Naujus pasitiks (papliotkinau, skaitos )
Tai geru Nauju, panikes!
Kaip sventes tiems, kas neserga?
Man kazkaip truko tu kalediniu dienu, nes kai gavos tik savaitgalis, tai nei nepajutau, plius kuciu vaziavom i Mazeikius pacia Kuciu diena, Kaledu diena i Kauna pervaziavom, keliai siaubuniski, ypac rajoniniai, nustebau, kad ne mes vieni vazinejames, dar i pusni ikrite buvom, teko prasytis pakeileiviu pagalbos, kad istemptu, tai visos sventes ciut ne masinoj, tai mazai tos kaledines nuotaikos
Austule su seima grizo i LT, sake su Lialka Naujus pasitiks (papliotkinau, skaitos )
Tai geru Nauju, panikes!
Daug sveikatytes, meiles, laimes ir amzinos vasaros sirdyje linki Jums Bambinuciu seimyna Naujaisiais Metais
Su Naujais metais Sveikatos, meiles, silumos