Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

+333+, kas dabar vestai?sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Oba bigsmile.gif , as irgi kaip Inciukas, uztrukau, kol suskaiciau thumbup.gif
Norima, musu B jau irgi i dazra pagaliau kaip zmogus eina. Nors mums reikalai pasitaise jau nuo praeitu metu, jam patinka sita aukletoja (praeitais ir siais ta pati), jos siuloma veikla. O B i priesmokykline kitais dar neleisim, nes visa grupe 2006 gimmo, nors abejoju, ar visi kartu ir i ta pacia mokykla zygiuos, nes net nezinau, i kur cia jiems ir priklausytu. blush2.gif O siaip B irgi skaiciuoja iki 100, na kartais ties tom desimtim susipainioja. Is ivairiu raidziu zodzius labai megsta galvot, po menesio atsimina, kad is A raideles dar nebuvom sugalvoje zodzio aukletoja ir pan., savo varda paraso, kartais tenka pasakyt, kokia kita raide, irgi klausineja, kas kur parasyta. Skaityt nesigauna: t.y., isvardina visas raides paeiliui, bet nesujungia ju tardamas. Nors siaip ne visas dar raides pazista, tu imantresniu dar ne. Tai vo tokia musu ataskaita.
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 12 06, 11:36)
Oba  bigsmile.gif , as irgi kaip Inciukas, uztrukau, kol suskaiciau  thumbup.gif
Norima, musu B jau irgi i dazra pagaliau kaip zmogus eina. Nors mums reikalai pasitaise jau nuo praeitu metu, jam patinka sita aukletoja (praeitais ir siais ta pati), jos siuloma veikla. O B i priesmokykline kitais dar neleisim, nes visa grupe 2006 gimmo, nors abejoju, ar visi kartu ir i ta pacia mokykla zygiuos, nes net nezinau, i kur cia jiems ir priklausytu. blush2.gif  O siaip B irgi skaiciuoja iki 100, na kartais ties tom desimtim susipainioja. Is ivairiu raidziu zodzius labai megsta galvot, po menesio atsimina, kad is A raideles dar nebuvom sugalvoje zodzio aukletoja ir pan., savo varda paraso, kartais tenka pasakyt, kokia kita raide, irgi klausineja, kas kur parasyta. Skaityt nesigauna: t.y., isvardina visas raides paeiliui, bet nesujungia ju tardamas. Nors siaip ne visas dar raides pazista, tu imantresniu dar ne. Tai vo tokia musu ataskaita.

Si kart neuztrukau skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
tai gražu... pražiopsojau čia veiksmą. vėl pamiro plepesiai. tai negi tik tiek naujienų? vunderkindai, ligos ir Norimos šikšnosparnis? biggrin.gif
QUOTE(+333+ @ 2010 12 01, 13:36)
Apie sirgimus - nuvedziau pas vejaraupiais sergancia mergaite... noriu, kad prasirgtu iki mokyklos.. ir ka - NIEKO! laize ta pati ciupaciupsa... nu nesuprantu.. visi vaikai sirgo, mano ne.. arba jis taip sirgo, kad as nepastebejau  g.gif  negi imanoma... jau buvau susiplanavus 2 savaite namie.. sedesiu, pyragus kepsiu, knygas skaitysiu.. va tau boba ir devintines  cool.gif

tvirtas vaikinas Joris, nesuk galvos tu dėl jo vėjaraupių smile.gif o kaip Vesta? jau sveika? kas ten jai buvo?
aš tai kaip visada labai bijau ligų... ypač per šventes smile.gif
Teka, o jūs dar vis kaime gyvenat? kaip tavo pelės? smile.gif
Atsakyti
šešėl, kiba jau kaimynė biggrin.gif ar persikėlėt jau? kuris ten tavo namas? tas gal tarp eglučių toks? pelės? na kaip čia pasakius. būna tylu kokią savaitę dvi, o tada papuola kokios dvi ir vėl ramybė šiokia tokia smile.gif
parodyk merginas smile.gif
ir išvis vakar su norimaite po akropolį pasibadziojom. visa ilga ir plona, smilga tiesiog, pagalvojau, kaži kaip ji K pakelia nesulūžus biggrin.gif nes ten vaikinas tai už mamą stambesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 12 08, 20:49)
šešėl, kiba jau kaimynė biggrin.gif ar persikėlėt jau? kuris ten tavo namas? tas gal tarp eglučių toks? pelės? na kaip čia pasakius. būna tylu kokią savaitę dvi, o tada papuola kokios dvi ir vėl ramybė šiokia tokia smile.gif
parodyk merginas smile.gif
ir išvis vakar su norimaite po akropolį pasibadziojom. visa ilga ir plona, smilga tiesiog, pagalvojau, kaži kaip ji K pakelia nesulūžus biggrin.gif nes ten vaikinas tai už mamą stambesnis biggrin.gif

dar nepersikėlėm. bet tikriausiai jau šiemet smile.gif
eglutės iš vienos kiemo pusės yra, tai nežinau, ar čia galima vadint "tarp eglučių".
o tai peles katinas praretino, ar išgaudėt?
čia mano merginų ruduo, o čia jau žiema smile.gif
L tai ožkutė, kokios dar neturėjau. man ji dar tokia maža, o jau valgo pati, nesileidžia maitinama doh.gif valgo šaukštu (ir sriubą) arba šakute. rankom tik surenka, kas pakeliui į burną pribyra, sumeta atgal į lėkštę ir toliau vėl darbuojasi įrankiais cool.gif laukiu, ar pirmiau išmoks gerai valgyt, ar sukūs smile.gif
Atsakyti
Teka, Seseli, tai jus viename kaime gyvensit? jega! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 12 09, 09:41)
Teka, Seseli, tai jus viename kaime gyvensit? jega! smile.gif

nu neeee gi biggrin.gif ji nuo manęs net už 13km biggrin.gif bet palyginus su vilnium, tai arti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 12 09, 10:37)
nu neeee gi biggrin.gif ji nuo manęs net už 13km biggrin.gif bet palyginus su vilnium, tai arti biggrin.gif

tai cia kaip i sokius kitame kaime nueiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 12 08, 23:10)

čia mano merginų ruduo, o čia jau žiema smile.gif

wub.gif fainuoles wub.gif
Atsakyti
sededavau sededavau anskciau sitam skyrelyj, laukdavau kol kas uzsuks ir nieko. Tik issijungiau - ohoho kiek skaitymo! Darau isvadas cool.gif smile.gif

QUOTE(vanesax @ 2010 11 26, 14:33)
Tik  sake spagato nedarysiu, nes mano kiausiukai suplys

Mes is Medeines juokiames (pradzioj tai issizioje sedejom) - tik sast ir kojas issketus sedi (net ne spagatas, o virvute) blink.gif Siaip tai aisku - mazas vaikas turbut kiekvienas padarytu, ale Rugile kazkaip net nebandzius buvo.. Uztai dabar labai pergyvena, kad jai nesigauna smile.gif As jai aiskinu, kad nuolat reikia treniruotis ir pavyks, ale jai reikia cia ir dabar cool.gif

QUOTE(vanesax @ 2010 11 27, 22:05)
tu geriau klausk is R raides, na sakau, tai is R, jis,  raugintas agurkas 

thumbup.gif

QUOTE(lauma @ 2010 11 28, 09:15)
taip teisingai supratai
pavasari per 4men buvo 17 dienu

Ojei.. Kiek jums cia taip tesis.. 4u.gif

Mano Medeine tai antras menuo nenustoja koset..Jau kaip ir nieko negirdi, po antibu, ale cypia vis bronchuose kazkas ir uzeina kazkokie kosuliai..Vedem del astmos, bet sako, kad cia dar taip pirma kart, tai tiesiog stebet ir ziuret, jei kartosis vel eisim.. verysad.gif

QUOTE(Norima @ 2010 11 28, 14:45)
Pas mus pagrindine naujiena tai sita

ech.. liuks ta jusu naujiena wub.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 12 01, 12:36)

Apie sirgimus - nuvedziau pas vejaraupiais sergancia mergaite... noriu, kad prasirgtu iki mokyklos..

Pas R grupe prasirgo kai dar ji nejo, tai praeitais metais nieks nesrigo, siais irgi (po nedaug naujoku atejo), tai vat kazkaip vis dazniau susimastau apie skiepa.. Plius ji dar toookia nekantri (kaip ir mama blush2.gif ), tai bijau, kad nusidraskius ir baisi bus.. g.gif

QUOTE(šešėlis @ 2010 12 08, 16:52)
aš tai kaip visada labai bijau ligų... ypač per šventes

Mano R lyg kazkokia neaiski daros, tai jei ka-prailginsiu savaitgali, pagydysiu namie, kad kt savaite galetu zygiuoti i Kaledine svente...Lapute bus, reikia pasiut kauke per sia savaite..

QUOTE(Teka @ 2010 12 08, 19:49)

Pamirsot, kad ir daugiau yra sedinciu ir depresuojanciu nuo namu mamku rolleyes.gif Nors sestadieni buvo egzas, tai matyt ruosiaus, tai gal ir nebuciau kur varius.. Ale kita karta nemapirskit, a? smile.gif

Del vunderkindu tai rimtai pavaro jusiskiai..maniske net nebande matyt skaiciuot daugiau 20 g.gif Visi veiksmai irgi kazkaip sunkiai (ryskiai ne i mama smile.gif ). Skaityt kai ka buvo pradejus is to senovinio elementoriaus..Tokius 2-3 skiemenu lengvus zodelius..Buvo uzsigeidus, tai aiskinau kaip reikia jungti..Na kazkoks supratimas yra, bet dabar kai eina i darzeli, tai jau kazkaip namie nei ka mokomes nei kuo uzsiimam..o savaigaliai parduoti kaimams paprastai..
Man liko 1 egzas (na jei bus iskaitytas sestadieninis) bigsmile.gif Ir magistrinio pabaigimas cool.gif
Tai va tuo mes gyvenam..
Papildyta:
Fainos kaip visad seseliukes.. wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nu tikrai, kad gabūs vaikai pas jus thumbup.gif mano J, sakyčiau prie vidutiniokų cool.gif iki 100 suskaičiuoja, sudėties veiksmai iki 10, kai nesimaivo - puikiai, raidžių nepažysta schmoll.gif matyt su lietuvių kalba arba bus problemų, arba dar neatėjo laikas schmoll.gif ir kažkaip mąstom į mokyklą leist nuo 7 metų, o ne nuo 6 unsure.gif

rixiuke, mano E, alia diagnozuota BA, bet aš kažkaip tokiom diagnozėm iš oro nelabai tikiu, prirašė krūvą vaistų, bet nei vienų neduodų unsure.gif žiūrėsim, jei ir toliau taip pat sirgs, gal vešiu į vilnių pas valiulį, kad tas kažką pasakytų, bet realiai, reikia išsitirti nuo kitų bakterijų, jei pačiai neramu. kosulio gali būt daug priežasčių 4u.gif jei turi klausimų, per až 4u.gif nes pati domėjausi nemažai, o daktarai nei pusės nepasako, arba nenori, arba nežino doh.gif aš ir pati dar kol kas neišsireikalavau visų reikiamų tyrimų, bet jau dabar kai esim skiepo, būtinai prašysiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 14 gruodžio 2010 - 14:02