Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(+333+ @ 2010 11 29, 11:35)
mano mikitulis jauciu keliaus i priesmokykline kita rudeni... visa darzelio grupe keliaus, nenoriu jo atskirt.. be to - iseina, kad pas V mokytoja papuola, tai dar vienas labai svarbus argumentas (o ir darzelyje nenoriu jokiu kitu aukletoju - pasimokiau su V). Nors V ejo veliau ir manau, kad labai teisingai, kad veliau.. o mikitulis manau visai gali eiti 6,8  g.gif

tai ir norimauskiukas keliaus i priesmokykline?
mes irgi galvojam keliaut.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 11 29, 13:11)
tai ir norimauskiukas keliaus i priesmokykline?

Nezinau, nekalbejom apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 29, 12:21)
Nezinau, nekalbejom apie tai smile.gif

o tai jus nebe voenoj grupej? g.gif nes tu taip uztikrintai parasei, kad visa darzelio grupe keliaus biggrin.gif , tai galvojau, kad ir su norimauskiuku viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 11 29, 21:11)
o tai jus nebe voenoj grupej?  g.gif  nes tu taip uztikrintai parasei, kad visa darzelio grupe keliaus  biggrin.gif , tai galvojau, kad ir su norimauskiuku viskas aisku  smile.gif

mes vienoj biggrin.gif tik nesusitinkam, kad papliurpt.. nes mes vedam veliau nei Nojus ateina, o pasiima kaimyne. Visa grupe - isskyrus Noju ir Jori yra gime 2005, tai jiems kaip ir norma eiti i mokykla 12ais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 30, 10:05)
mes vienoj  biggrin.gif  tik nesusitinkam, kad papliurpt.. nes mes vedam veliau nei Nojus ateina, o pasiima kaimyne. Visa grupe - isskyrus Noju ir Jori yra gime 2005, tai jiems kaip ir norma eiti i mokykla 12ais  ax.gif

biggrin.gif Kazkada gi kalbejom, nepomnish? Blaskiausi as cia ta tema, bet dabar nurimau, i kita grupe kazkur kelti nezadu, eis su visais, ziuresim vienzo eigoje. Beto matau ir teigiamus pokycius, kad auga, bresta vaikas (i darza pirmi metai eina kaip zmogus), dar ta sekmadienine mokyklele irgi gerai, adaptacija vyksta, jis gi pas mus toks bailiukas svetimoj erdvej, o va i mokyklele eina kaip rimtas vyras, susikaupes, stengiasi, ir patinka paciam. Tai kol kas manau imanoma 6.8 m. pirmon klasen zygiuot. Ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 11 30, 15:48)
(i darza pirmi metai eina kaip zmogus)

lotuliukas.gif taip juokingai persiskaite pareiskimas lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 12 01, 08:42)
lotuliukas.gif  taip juokingai persiskaite pareiskimas  lotuliukas.gif  biggrin.gif

na va nors pas kažka i darža eina kaip žmogus - baltai baltai pavydu blush2.gif
Atsakyti
Lauma, zinok del ligu tai nieko gero pas mus, sirguliuoja tikrai daznai, va ir dabar savaite paejo, ir VEL sloga prasideda doh.gif

QUOTE(Frane @ 2010 12 01, 08:42)
lotuliukas.gif  taip juokingai persiskaite pareiskimas  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Nejuokinga, cia teip ir yr biggrin.gif Siais mokslo metais bliove tik pora kartu thumbup.gif Ir vsio, net zodziu neuzsimena, kad nenori, aisku mes neklausiam, nes jei paklausi, taip atsakys, bet siaip viskas pagaliau ok rolleyes.gif Va mokyklelen pats sako, kad nori.
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 11 30, 16:48)
biggrin.gif Kazkada gi kalbejom, nepomnish?

kad kalbejom pomniu - bet nebuvau tikra del galutinio atsakymo, tai susilaikiau lotuliukas.gif

Apie sirgimus - nuvedziau pas vejaraupiais sergancia mergaite... noriu, kad prasirgtu iki mokyklos.. ir ka - NIEKO! laize ta pati ciupaciupsa... nu nesuprantu.. visi vaikai sirgo, mano ne.. arba jis taip sirgo, kad as nepastebejau g.gif negi imanoma... jau buvau susiplanavus 2 savaite namie.. sedesiu, pyragus kepsiu, knygas skaitysiu.. va tau boba ir devintines cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 01 gruodžio 2010 - 12:38
QUOTE(+333+ @ 2010 12 01, 12:36)

Apie sirgimus - nuvedziau pas vejaraupiais sergancia mergaite... noriu, kad prasirgtu iki mokyklos.. ir ka - NIEKO! laize ta pati ciupaciupsa... nu nesuprantu.. visi vaikai sirgo, mano ne.. arba jis taip sirgo, kad as nepastebejau  g.gif  negi imanoma... jau buvau susiplanavus 2 savaite namie.. sedesiu, pyragus kepsiu, knygas skaitysiu.. va tau boba ir devintines  cool.gif

arba mergaite ne vejaraupiais sirgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 12 01, 14:43)
arba mergaite ne vejaraupiais sirgo  biggrin.gif

biggrin.gif

Trioske, jauciu eisi tu Jori skiepyt, ne kitaip smile.gif Negrazu bus paskui dideliam vyrui atkristi visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 12 01, 17:00)
Trioske, jauciu eisi tu Jori skiepyt, ne kitaip smile.gif Negrazu bus paskui dideliam vyrui atkristi visiskai schmoll.gif

jauciu neskiepysiu g.gif

pasnekejau apie atostogas ir mano feja iskrito su 39,4 rolleyes.gif sedim abi.
Atsakyti