QUOTE(Frane @ 2010 06 15, 08:46)
Teka, as tai siuliau tau darzelio logopede susirast ir pasikalbet. Galbut darzelyje tvarka, kad ji dabar tikrinasi, susidaro sarasus, rudeni pokalbis su tevais ir pradeda su tais vaikais dirbti. Gal jau taip nereikia noreti visko is karto

. Tiesiog, jei zinai, kad tikrino, nepatingek pati susirasti ta logopede.
pagalvosiu
QUOTE(+333+ @ 2010 06 15, 11:02)
mes buvom seskinej pas Violeta Buskiene - man ji patiko
dėkui
QUOTE(austulle @ 2010 06 15, 12:08)
Teka, mūsų Morta iš esmės labai normaliai angliškai moka. Na, pavienius žodžius, kai kurias frazes. Bet esmė ta, kad supranta tai neįtikėtinai! Žodžiu, gali be jokių problemų išversti, ką sako per Peppa Pig

Pati negalėjau patikėti, nes įjungiau Peppa Pig itališkai, ir ji man sako: įjunk angliškai, aš čia nieko nesuprantu

Įjungiau ir klausiu: o ką čia sako? Tai ji man bac bac ir pasakoja! O realiai, na, yra tos angliškos aplinkos, bet ne-per-daugiausiai. Taigi realiai išmoko per jos amžiui aiškius ir tinkamus filmukus! (pas mus gi namie taisyklė, kad telikas - tik angliškai! Na, 99 kartus iš šimto

Nes pažiūri ir dubliuotus lietuviškai, ir prancūziškai dabar jau, nes visi trys jau laisvai varo!) Beje, mes tą patį darėm ir su berniukais ir, žinok, tikrai pasitvirtino. Čia be mokyklėlės ką dar galima daryti
bet man žinai, kas keista? kaip jie nesuprasdami, ką ten šneka, pradeda tą kalba suprast. na kaip jie išmoksta? nu mistika kažkokia

bet tai pas tave vaikai tai poliglotai nerealūs

pas mus kabelinės nėra, tai reiktų tik pirkt angliškus filmukus.
inciuk, sveikti