Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(vanesax @ 2010 11 27, 22:05)
Dabar M paklausiau, kokia zinai darzove is A raides, iskart, agurkas, tada is K, galvojo, galvojo ir sako, tu geriau klausk is R raides, na sakau, tai is R, jis,  raugintas agurkas doh.gif

thumbup.gif noriu ir as i restoraneli, tik dviese wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

aš irgiii. nerealiai. ale nėr, kur M palikt sad.gif aš šiaip į druskininkus norėčiau bent porai dienų be vaikų. gal duos D ir pavyks

mano mažas teroristas klūpo įsikandęs į lovytę ir mykia graudžiai, kad pasiimčiau pas save į lovą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 11 27, 22:21)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
aš irgiii. nerealiai. ale nėr, kur M palikt sad.gif aš šiaip į druskininkus norėčiau bent porai dienų be vaikų. gal duos D ir pavyks

mano mažas teroristas klūpo įsikandęs į lovytę ir mykia graudžiai, kad pasiimčiau pas save į lovą doh.gif biggrin.gif

nebemaitini ? smile.gif

Nesakyk, kad nepasidavei biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 11 27, 23:28)
nebemaitini ? smile.gif

Nesakyk, kad nepasidavei biggrin.gif  wub.gif

nebe

kurgi ne biggrin.gif pasidaviau wub.gif ale taip įsikibo man į rankas, kad tik nepasitraukčiau ir lūžo per porą min

šalta
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 11 27, 22:05)
Ar gerai supratau, nuo rugsejo iki dabar, darzelyje buvot tik 6 dienas? unsure.gif

taip teisingai supratai
pavasari per 4men buvo 17 dienu
Atsakyti
Lauma, o kaip jus su darbais sukates? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kuku biggrin.gif

Pas mus pagrindine naujiena tai sita :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O del mokslu visokiu, tai Nojus vis dar dziaugsmingai lanko mokyklele, rasyt savo varda, dar mama, tete jau seniai labai raso, bet tolaiu enpatobulejo. Neskaito, raides visas moka seniai. Skaiciuoja kartais iki 100, sudeda, atima, bet tik nedidelius skaicius, dauginti ir dalinti dar nesumasciau mokinti biggrin.gif Si rudeni daznai serga, tiesa ligos nebaisiai smarkios, bet kadangi nedirbu, tai i darza eina maziau, nei namie buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norima: 28 lapkričio 2010 - 14:47
norima bigsmile.gif koks mielybė wub.gif gaila, kad vaikai taip gerai nesimato, kaip gyvis biggrin.gif o kokią N mokyklėlę lanko?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 11 28, 14:55)
o kokią N mokyklėlę lanko?

Sypseneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 11 28, 14:36)
Lauma, o kaip jus su darbais sukates? g.gif  unsure.gif

dirbau kaip ir seniau - naktimis (mano kvalifikacijos ir kaip jau dabr jaučiu - sveikatos saskaita)
rudeni mama išėjo pilnai i pensija, tai sanatorijoj gautoj reabilitacijoj atbuvo su G ir nuo šiol bus jai permestas su G "sėdėjimas"
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 11 26, 22:17)

ir išvis M penktą dantį daigina. ot. ir ropot pradėjo. ir vaikščiot nori. o

tai ryskiai i paruosiamaja eis kitais metais biggrin.gif

Norimausku koks pagausejimas bigsmile.gif super biggrin.gif
Atsakyti
Hey, laba... uztrukau kol suskaiciau smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(Teka @ 2010 11 19, 21:15)
trioške su inciuku, priminkit ką jūs ten per būrelį lankot. na ne jūs, vaikai jūsų biggrin.gif

niekur nebeinam, pas mus mokykloje nebera pietu miego, tai kai pasiimu lapas buna, 8 vakro sminga per pora minuciu...

Del mokykos diskusija maciau verda, as tai pritariu vanesax, kam skubinti, jei norma nuo 7, o musiskiams nuo 7.5, tai ir eis smile.gif gal labiau subrende bus smile.gif
nors pas mus mokykloje (jei visti nuspresime ir toliau ten pat leisti) kiti metai paruosiamieji ax.gif o jei nenuspresim palikti sioje mokykloje, tai vienus metus pasiruos sioje mokykloje, o kitus lietuviskoje ir jau eis i pirma klase smile.gif

cool.gif eina sau, kokie jau dideli, tuoj i pirma klase zigiuos unsure.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, Norima - tavo suniukas saldainiukas, zaisliukas - kaip valgomas biggrin.gif wub.gif

mano mikitulis jauciu keliaus i priesmokykline kita rudeni... visa darzelio grupe keliaus, nenoriu jo atskirt.. be to - iseina, kad pas V mokytoja papuola, tai dar vienas labai svarbus argumentas (o ir darzelyje nenoriu jokiu kitu aukletoju - pasimokiau su V). Nors V ejo veliau ir manau, kad labai teisingai, kad veliau.. o mikitulis manau visai gali eiti 6,8 g.gif
Atsakyti