Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 17:34)
ivardinai tai teisingai, bet as apakus nuo jorio smile.gif

oj.. nu jis daro labai panasiai manau kaip kiti, gal vienose vietose stipriau, kitose silpniau, gal itakoja tas, kad darze vyresni vaikai. Aukletoja sake, kad pernai ji reikedavo ikalbinet bendrai veiklai, o siemet jau pats rodo iniciatyva. Bet kalbam apie paprastus dalykus.. itariu pas vasarinukus jau yra skaitanciu.. nia? Itariu tavo Grigas, kai mazai kalba, tai nepasakoja labai ka jau moka cool.gif

va darbo kolege vienam menesiu cia SMe sedi, tai sake vos ne puse is ju menesio (geru pusmeciu jaunesni) moka visas raides, skaiciuoja iki simto ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 10 17, 22:12)
bigsmile.gif  vilka mini - vilkas cia  thumbup.gif  as tavo trecio laukiu  wub.gif  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif as irgi laukiu biggrin.gif , gal kada nors biggrin.gif

Imesiu Marko rasyta laiska man wub.gif . Foto daryta 2010.02.26, ganetinai seniai
user posted image
Skaito jau irgi nuo to laiko, dabar jau visai neblogai, perskaito pora psl. ( ten po kokias dvi eilutes tik parasyta biggrin.gif ) ir skirtuko papraso biggrin.gif Jau buvau kazkada rasiusi, kaip buvom su tevu maloniai nustebinti, kai eme niekieno nemokytas ir dejo skaityti biggrin.gif
Atsakyti
wooow varo markas bigsmile.gif ai bet visi vaikai varo. vieni vienur labiau, kiti kitur biggrin.gif

kaip faina, kad skiriuks atsigavo. kad ir trumpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 11 25, 22:00)
wooow varo markas  bigsmile.gif ai bet visi vaikai varo. vieni vienur labiau, kiti kitur biggrin.gif

drinks_cheers.gif absoliuti tiesa biggrin.gif
Nu blyn, kokius salcius pranasauja blink.gif
Atsakyti
Vanesax, nerealu.. wub.gif wub.gif wub.gif i rema ir ant sienos thumbup.gif

Kaip Oskaras? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 11 25, 22:00)

ilgai neleisi mums reikstis, nea? biggrin.gif

kazkada cia man skaiciavo grigas iki 176 wacko.gif po 100 jau norejosi, kad daugiau ir nebemoketu biggrin.gif lotuliukas.gif bet jis i skaicius daugiau - viska suskaiciuot, suregistruot. kur pro sali eina - tai visos kedes, lentynos, ir visi galai suskaiciuoti pas ji. ramiai nepaliks. is uzduoteliu, tai sujunk taskus ir labirintai jo favorite.

o skaitymas - raides pazista. ir rgigas ir kipras. buna grigas "mama, kas cia parasyta". tada po viena raide delioju i skiemenis, bet jis jau po pirmo skiemens bando speti zodi ir dazniausiai ne v temu biggrin.gif biggrin.gif

trioshke, pas alekseju atvarykit. gustas pastoviai buna. jums ten kooperuotis is vis nesudetinga. joris nereiskia noro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 26 lapkričio 2010 - 08:27
Grigas i mama - prie skaiciu thumbup.gif

QUOTE(Frane @ 2010 11 26, 09:25)
trioshke, pas alekseju atvarykit. gustas pastoviai buna. jums ten kooperuotis is vis nesudetinga. joris nereiskia noro?

tai kad neina mano ozys.. pora kartu rugseji ikalbejau, o po to pasiutau (lekiu, rengiu, vezu, ojis neina) ir sakiau daugiau neisi.. ir anas nesipraso - nenori... Ir kaimynai siulo vis, bet jis "nee, as nenoriu". Maniau gal noras atsiras.. bet ne. Matyt jis irgi i mama - negabus sporte laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 26, 00:41)
Vanesax, nerealu..   wub.gif  wub.gif  wub.gif  i rema ir ant sienos   thumbup.gif

Kaip Oskaras?  ax.gif

Oskaras gerai, mokosi, atostogu laukia biggrin.gif Mokslai kol kas kaip is pypkes einasi, tik va papildomos veiklos niekaip neissirenka biggrin.gif Palanke karate koki menesi ir pasiplove, klausiu kas netinka, sako, nutariau , kad ne man ta karate lotuliukas.gif Kur jau cia bus jam, kai ten tokia disciplina. Šachmatus irgi uzmete, va, i krepsini nori, bet cia jau as vis bandau issisukti, kad vezioti nereiktu smile.gif Dziaugiuosi, kad bent knygas skaito.
kaip Vestai sekasi, jauciu jau pana kaip reikalas, galetum kada ir kokia fotke imesti smile.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 11 26, 10:35)
Grigas i mama - prie skaiciu  thumbup.gif
tai kad neina mano ozys.. pora kartu rugseji ikalbejau, o po to pasiutau (lekiu, rengiu, vezu, ojis neina) ir sakiau daugiau neisi.. ir anas nesipraso - nenori...  Ir kaimynai siulo vis, bet jis "nee, as nenoriu". Maniau gal noras atsiras.. bet ne. Matyt jis irgi  i mama - negabus sporte laugh.gif

biggrin.gif
Ko jis cia taip nenori ? Su M buvom i gimnastika nueje paziureti, tai jam taaaaip patiko bigsmile.gif , vartesi ten, sokinejo, sake, koks as cia laimingas lotuliukas.gif Tik sake spagato nedarysiu, nes mano kiausiukai suplys cool.gif Net treneris priejes dave lapeli, kad atvesciau pratestavimui, bet as paziurejus parodomaja programa vyruku, iki siol be amo lotuliukas.gif Ant tu lygiagreciu tik sukasi, sukasi, savo k...s tik dauzo , dauzo , tas ozys irgi nei sis nei tas biggrin.gif

Vat isties idomu pasidare, kiek is vasarinuku ketina kitais metais eiti i paruosiamukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 26 lapkričio 2010 - 14:38
sveikos 4u.gif

apie paruošiamukus net nemastau, šimet darže buvom 6d nuo rugsėjo 1d doh.gif
neskaitom, nerašom schmoll.gif
raides skaičius pažysta, skaičiuotu iki 100 jei 20,30 ir t.t idėtu i vieta
akvareles lieja smile.gif
nemanau kad po metu mum i paruošiamukus reiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 11 26, 08:25)
ilgai neleisi mums reikstis, nea?  biggrin.gif

kad tik noras būtų, tai prašom kuo ilgiau biggrin.gif tik reikškitės biggrin.gif

kažkokie tais vunderkindai čia pas jumis. aš tai nesigirsiu, bo nėra kuo biggrin.gif auginu paprastą vaiką ir usio. ir šiaip galvoju, kad gal leist į mokyklą ne 6,5m, o 7,5m ...

ir išvis M penktą dantį daigina. ot. ir ropot pradėjo. ir vaikščiot nori. o
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 lapkričio 2010 - 22:19
labas rytas

Markas saunuolis!!! Suuuper!!!

As pries gera men paklausiau M kokia darzove zino is A raides, atsakymas buvo kopustas lotuliukas.gif

Teka, nu tai parodyk savo grazuolius bigsmile.gif mirksiukas.gif wub.gif

mes si savaitgali be vaiku, o ir siaip dvi savaites tik su M buvom-tai taaaip ramu.Vakar i restoraneli nuvarem, pasedejom ramiai, skaniai pavalgem tongue.gif sian atsikeliau tik 9 ohmy.gif ryto thumbup.gif Po piet varom i draugu vestuves thumbup.gif wub.gif laikas nagus eit tvarkyt jau nail.gif MB dar darbe cool.gif
M parsivesim ryt, o D atgausim pirmadienio vakara.Jau pasiilgau mazuliu savo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2010 11 26, 15:20)
sveikos 4u.gif

apie paruošiamukus net nemastau, šimet darže buvom 6d nuo rugsėjo 1d doh.gif

Ar gerai supratau, nuo rugsejo iki dabar, darzelyje buvot tik 6 dienas? unsure.gif Na juk isaugs tas ligeles, bet dabar tai ,lauma, kruva 4u.gif jums, ir ypac tau unsure.gif

QUOTE(Teka @ 2010 11 26, 22:17)

kažkokie tais vunderkindai čia pas jumis. aš tai nesigirsiu, bo nėra kuo biggrin.gif auginu paprastą vaiką ir usio. ir šiaip galvoju, kad gal leist į mokyklą ne 6,5m, o 7,5m ...

ir išvis M penktą dantį daigina. ot. ir ropot pradėjo. ir vaikščiot nori. o

Jei gal 6,5, tai ir iseitu, kad ateinanciais metais jau i priesmokykline biggrin.gif Dabar i M pasiziuriu, tai ir man kazkaip nerealiai tas pasamprotavimas atrodo, dar toks mazuti jis man ( kai ner mazesniu biggrin.gif ) Is kitos puses aukletojos sako, kad paleisim vejais tuos metus, nezinau, neziau g.gif Oskara leidom 7,7,su mokslais tikrai viskas OK, tai dabar galvoju, ar taip pat viskas OK butu buve, jei butume isleide 6,7 g.gif Siaip jau buvo pasiruoses mokyklai, bet as sudreifavau ir kas gi dabar galetu pasakyti kaip butu buve, jei butu buve biggrin.gif

wub.gif ir dar sakai, kad neturi kuo pasigirti wub.gif

QUOTE(rumba @ 2010 11 27, 11:58)
As pries gera men paklausiau M kokia darzove zino is A raides, atsakymas buvo kopustas lotuliukas.gif

mes si savaitgali be vaiku, o ir siaip dvi savaites tik su M buvom-tai taaaip ramu.Vakar i restoraneli nuvarem, pasedejom ramiai, skaniai pavalgem

Dabar M paklausiau, kokia zinai darzove is A raides, iskart, agurkas, tada is K, galvojo, galvojo ir sako, tu geriau klausk is R raides, na sakau, tai is R, jis, raugintas agurkas doh.gif

thumbup.gif noriu ir as i restoraneli, tik dviese wub.gif
Atsakyti