aga, aktyvumas nerealus, net skaityt nespėju
o mes jau keturis duntus turim, o apdėjo brolį kaip turi būt. ir eit nori vaikinas, tik kad mamkai baseino keturlinkai pakanka, tai jau vedžiojimais užsiminėt nesinori
kaip dirbas, miargai? ar daug čia nedirbančių? ką veikiat, kad visai skiriuką apleidot, m?
trioške su inciuku, priminkit ką jūs ten per būrelį lankot. na ne jūs, vaikai jūsų
Laba,
Kiek naujienu kaip smagu skaityti.
per tuos darbus tai ner kada prisesti ,anksčiau dar su kavos puodeliu rytais paskaitydavau ,o dabar darbas darbą veja ner kada.
Žodžiu visoms ir visiems
Kiek naujienu kaip smagu skaityti.
per tuos darbus tai ner kada prisesti ,anksčiau dar su kavos puodeliu rytais paskaitydavau ,o dabar darbas darbą veja ner kada.
Žodžiu visoms ir visiems
Buuu...
Auuuu
as tai su klausimais pas jus
ar pazista vasarinukai raideles?skaiciukus? ar moka parasyt savo varda, pavarde, ar moka skaiciukus 1-10 parasyt?
o gal yra jau skaitanciu?
ar pazista vasarinukai raideles?skaiciukus? ar moka parasyt savo varda, pavarde, ar moka skaiciukus 1-10 parasyt?
QUOTE(rumba @ 2010 11 24, 21:02)
Auuuu
bu bu buuu
tu tai vis lygini su savais ane? na R pvz namie griežtai atsisako ir rašyt ir pan, darže sakė rašo savo vardą. skaičius pažįsta, bet ne visus, raides taip pat žino, bet irgi ne visas. pavardės rašyt tikrai dar ilgai nemokės, pasakyt dabar galvoju ar moka , seniai neklausiau. skaityt tai tikrai nemokam o jūs kaip?
aš suku galvą, ką su GD daryt, visgi jubiliejus šioks toks būt visai smagu kokią dieną padaryt bendrą vasarinukų GD kaip senais gerais laikais kalėdos pvz
ne, as nelyginu, tiesiog vakar ilgai kalbejau su viena aukletoja. ir pasidare idomu, kiek moka vasarinukai
na dar toli gimtadienis, dabar gyvenam kaledom
na dar toli gimtadienis, dabar gyvenam kaledom
as tai suku galva kaip cia kita savaite nesusalt
QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 08:29)
rengtis reik aš tai kažkaip šalčio nebijau, bijau daaaaaug sniego. bet lyg šiandien girdėjau, kad pirma gruodžio pusė bus šalta, bet su mažai sniego. nors vaikai tai būtent pastarojo ir laukia
gyvybe atsirado
pazista raides, ne visas, skaityt nemoka. Ivardina raide ir pasako zodziu, kurie prasideda is tos rades, intensyviai klausineja "kas cia parasyta?" - bet sitas reikalas prasidejo tik nuo rugpjucio gal.. anksciau nesidomejo. Skaiciuoja 10ies ribose, t.y. moka pridet, atimt, padalint - cia is uzduoteliu penkiameciams, kai upas yra, padaro ziuredamas i paveiksliukus ir neklausia ka reikia daryt. Rasyt nelabai - jo rasymas man primena piesima: nupiesia skaiciu, o antra karta jau nenori.
vakar buvo pirma karta krepsinyje siemensa - ispudziai: "krepsinis nepatiko, patiko vilkas, kuris mojavo ir sokancios merginos"
o tu gyva dar per darbus... ziurek ir salcio nepastebesi
jei rimtai, tai man JAU baisu.. man JAU salta
QUOTE(rumba @ 2010 11 24, 22:02)
pazista raides, ne visas, skaityt nemoka. Ivardina raide ir pasako zodziu, kurie prasideda is tos rades, intensyviai klausineja "kas cia parasyta?" - bet sitas reikalas prasidejo tik nuo rugpjucio gal.. anksciau nesidomejo. Skaiciuoja 10ies ribose, t.y. moka pridet, atimt, padalint - cia is uzduoteliu penkiameciams, kai upas yra, padaro ziuredamas i paveiksliukus ir neklausia ka reikia daryt. Rasyt nelabai - jo rasymas man primena piesima: nupiesia skaiciu, o antra karta jau nenori.
vakar buvo pirma karta krepsinyje siemensa - ispudziai: "krepsinis nepatiko, patiko vilkas, kuris mojavo ir sokancios merginos"
QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 09:29)
o tu gyva dar per darbus... ziurek ir salcio nepastebesi
jei rimtai, tai man JAU baisu.. man JAU salta
QUOTE(+333+ @ 2010 11 25, 10:47)
Skaiciuoja 10ies ribose, t.y. moka pridet, atimt, padalint
man sitas patiko
QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 16:37)
man sitas patiko
nu o kaip kitai ivardint, jei 6 obuoliai ir 3 vaikai ir reikia paskirstyt?
QUOTE(+333+ @ 2010 11 25, 16:06)
nu o kaip kitai ivardint, jei 6 obuoliai ir 3 vaikai ir reikia paskirstyt?
ivardinai tai teisingai, bet as apakus nuo jorio