Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

biggrin.gif aga, aktyvumas nerealus, net skaityt nespėju biggrin.gif

o mes jau keturis duntus turim, o bigsmile.gif apdėjo brolį kaip turi būt. ir eit nori vaikinas, tik kad mamkai baseino keturlinkai pakanka, tai jau vedžiojimais užsiminėt nesinori

kaip dirbas, miargai? ar daug čia nedirbančių? ką veikiat, kad visai skiriuką apleidot, m?

trioške su inciuku, priminkit ką jūs ten per būrelį lankot. na ne jūs, vaikai jūsų biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
Kiek naujienu smile.gif kaip smagu skaityti.
per tuos darbus tai doh.gif ner kada prisesti ,anksčiau dar su kavos puodeliu rytais paskaitydavau ,o dabar darbas darbą veja ner kada.
Žodžiu 4u.gif visoms ir visiems smile.gif
Atsakyti
Buuu... bigsmile.gif
Atsakyti
Auuuu biggrin.gif

as tai su klausimais pas jus biggrin.gif

ar pazista vasarinukai raideles?skaiciukus? ar moka parasyt savo varda, pavarde, ar moka skaiciukus 1-10 parasyt?
o gal yra jau skaitanciu?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 11 24, 21:02)
Auuuu biggrin.gif

as tai su klausimais pas jus biggrin.gif

ar pazista vasarinukai raideles?skaiciukus? ar moka parasyt savo varda, pavarde, ar moka skaiciukus 1-10 parasyt?

bu bu buuu biggrin.gif

tu tai vis lygini su savais ane? biggrin.gif na R pvz namie griežtai atsisako ir rašyt ir pan, darže sakė rašo savo vardą. skaičius pažįsta, bet ne visus, raides taip pat žino, bet irgi ne visas. pavardės rašyt tikrai dar ilgai nemokės, pasakyt dabar galvoju ar moka g.gif , seniai neklausiau. skaityt tai tikrai nemokam smile.gif o jūs kaip?

aš suku galvą, ką su GD daryt, visgi jubiliejus šioks toks biggrin.gif būt visai smagu kokią dieną padaryt bendrą vasarinukų GD bigsmile.gif kaip senais gerais laikais kalėdos pvz smile.gif
Atsakyti
ne, as nelyginu, tiesiog vakar ilgai kalbejau su viena aukletoja. ir pasidare idomu, kiek moka vasarinukai smile.gif smile.gif

na dar toli gimtadienis, dabar gyvenam kaledom smile.gif
Atsakyti
as tai suku galva kaip cia kita savaite nesusalt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 08:29)
as tai suku galva kaip cia kita savaite nesusalt  biggrin.gif  lotuliukas.gif

rengtis reik biggrin.gif aš tai kažkaip šalčio nebijau, bijau daaaaaug sniego. bet lyg šiandien girdėjau, kad pirma gruodžio pusė bus šalta, bet su mažai sniego. nors vaikai tai būtent pastarojo ir laukia
Atsakyti
gyvybe atsirado lotuliukas.gif

QUOTE(rumba @ 2010 11 24, 22:02)

pazista raides, ne visas, skaityt nemoka. Ivardina raide ir pasako zodziu, kurie prasideda is tos rades, intensyviai klausineja "kas cia parasyta?" - bet sitas reikalas prasidejo tik nuo rugpjucio gal.. anksciau nesidomejo. Skaiciuoja 10ies ribose, t.y. moka pridet, atimt, padalint - cia is uzduoteliu penkiameciams, kai upas yra, padaro ziuredamas i paveiksliukus ir neklausia ka reikia daryt. Rasyt nelabai - jo rasymas man primena piesima: nupiesia skaiciu, o antra karta jau nenori.

vakar buvo pirma karta krepsinyje siemensa - ispudziai: "krepsinis nepatiko, patiko vilkas, kuris mojavo ir sokancios merginos" cool.gif

QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 09:29)
as tai suku galva kaip cia kita savaite nesusalt  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o tu gyva dar per darbus... ziurek ir salcio nepastebesi laugh.gif

jei rimtai, tai man JAU baisu.. man JAU salta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 25, 10:47)
Skaiciuoja 10ies ribose, t.y. moka pridet, atimt, padalint

man sitas patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 11 25, 16:37)
man sitas patiko  biggrin.gif

nu o kaip kitai ivardint, jei 6 obuoliai ir 3 vaikai ir reikia paskirstyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 25, 16:06)
nu o kaip kitai ivardint, jei 6 obuoliai ir 3 vaikai ir reikia paskirstyt?  biggrin.gif

ivardinai tai teisingai, bet as apakus nuo jorio smile.gif
Atsakyti