Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(+333+ @ 2010 10 21, 09:18)
nu cia tai virsune  g.gif is aukletoju puses, kad priima .. o dar baisiau is tevu puses, kad sitaip su savo vaiku.

Tik as paskui pagalvoju, kad gal cia tas pats poziuris kaip ir Austulle pasakojo apie Briuselio ugdymo istaigu tvarka.. Tik man ji tikrai nepriimtina.. schmoll.gif
Atsakyti
Oba bigsmile.gif , skyrelyje kazkokie gyvybes zenklai?!?!
Juratiki broliai - nerealus!!! thumbup.gif : wub.gif
Spyglio veikla - bigsmile.gif respectas
Neringiuxs - sveikinimai! Dziaugiuos del brolio vardo - mano numyletas biggrin.gif
Tekos Markutis su dunciais ne i Roka schmoll.gif biggrin.gif
Sergantiems po 4u.gif
O mes po senovei. B darzan. Man jau jis atrodo, kad geras vaikis, ale vat praeita savaite gavom nusiskundima is draugu po pasisveciavimo, kad B ju vaikus siurpina ir jie nebenori su juo draugaut verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Mortoske auga, gudreja, nuo vasario darzan zygiuos. As atitrukus blush2.gif biggrin.gif Ryt i Manto konca, jau turiu bilietus vel i Kylie. Ir siaip dabar dar 2 drauges mazas mergaites augina, tai neliudna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetax: 25 spalio 2010 - 11:54
QUOTE(planetax @ 2010 10 25, 11:53)
Man jau jis atrodo, kad geras vaikis, ale vat praeita savaite gavom nusiskundima is draugu po pasisveciavimo, kad B ju vaikus siurpina ir jie nebenori su juo draugaut  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir siaip dabar dar 2 drauges mazas mergaites augina, tai neliudna  biggrin.gif

4u.gif As ir maniau, kad jau R graziai elgiasi darzelyj, nebegirdziu skundu, tai va siandien isgirdau doh.gif

Vat kai draugu tarpe atsiranda vaiku, tai zymiai smagiau. Pas mus tik vieni turi, tai su jais kazkaip dazniausiai ir bendraujam..
Atsakyti
Neringiux, didziausi sveikinimai wub.gif Sveikatytes ir aukit greiciau 4u.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 10 17, 22:12)
kas ieskosit kur nueit, manau tikrai verta pilies gatvej (pasiteiravus del vakaro programos) - El Gaucho Sano.

Och, priminei...mane i pasimatymus romantiskus ten vesdavosi, nerealiai buvom ant tos vietos uzsikabliave.. wub.gif Kazkada... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 11 03, 13:40)
Neringiux, didziausi sveikinimai wub.gif Sveikatytes ir aukit greiciau 4u.gif

Aciu.Siandien mus isleido is ligonines i namus. smile.gif Maziui siandien butu sueje 36 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 11 03, 13:53)
Aciu.Siandien mus isleido is ligonines i namus. smile.gif Maziui siandien butu sueje 36 savaites.

Super naujienos thumbup.gif Tai stiprus berniukas, jei jau paleido, viskas ok, ar ne? ax.gif Kokio didumo gime, koks dabar? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 11 03, 14:10)
Super naujienos thumbup.gif Tai stiprus berniukas, jei jau paleido, viskas ok, ar ne? ax.gif Kokio didumo gime, koks dabar? wub.gif

Viskas tvarkoj,svoris auga.Dabar beveik 2700g.Gime 2100 g.Valgo is buteliuko,bet dabar stengsiuos pripratinti prie kruties,nes bus sunku nuolat nusitraukineti piena.Migle reikalauja daug demesio,beto isigijom buta,laukia remontas,persikraustymas.
Siais metais pas mus daug pasikeitimu.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 11 03, 15:17)
Viskas tvarkoj,svoris auga.Dabar beveik 2700g.Gime 2100 g.Valgo is buteliuko,bet dabar stengsiuos pripratinti prie kruties,nes bus sunku nuolat nusitraukineti piena.Migle reikalauja daug demesio,beto isigijom buta,laukia remontas,persikraustymas.
Siais metais pas mus daug pasikeitimu.

Neringiux, dziugu uz jus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Simtas metu smile.gif

Neringiux, sveikinimai susilaukus brolio.

O as uzbegau Planetax bucki gimimo dienos proge perduoti smile.gif Su tuo nioliktuoju smile.gif
Atsakyti
Vasarinukai * 123» 26
vasara

hihihi.gif bent cia vasara... ziu ir sulauksim flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 11 09, 07:41)
O as uzbegau Planetax bucki gimimo dienos proge perduoti smile.gif Su tuo nioliktuoju smile.gif

Aciuuuuu!
Atsakyti
koks operatyvumas lotuliukas.gif
Atsakyti