Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Aciu uz sveikinimus.Simukas su kiekviena diena stipreja,Bandziau duoti kruti,tai godziai valge.Tikiuosi gydytoja leis maitinti is kruties,nes baigiu nukvakti nusitraukinedama.Pieno sumazejo.
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 17, 19:13)
elzytė namie su manim, mano darbai matyti FB cool.gif iš neturėjimo kas veikt susigalvojau sau veiklos cool.gif jei kas prieš metus man būtų pasakęs, kad tą darysiu ir dar šitaip, būčiau nenormaliu išvadinus lotuliukas.gif

tai nors užsimink. aš tam FB nesigaudau ir kažkaip nėra noro mokytis gaudytis

QUOTE(Neringiux @ 2010 10 17, 19:55)
Aciu uz sveikinimus.Simukas su kiekviena diena stipreja,Bandziau duoti kruti,tai godziai valge.Tikiuosi gydytoja leis maitinti is kruties,nes baigiu nukvakti nusitraukinedama.Pieno sumazejo.

o kodėl neleidžia, jei jis valgo?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 17, 18:55)

4u.gif

QUOTE(Teka @ 2010 10 17, 19:40)
tai nors užsimink. aš tam FB nesigaudau ir kažkaip nėra noro mokytis gaudytis

tortus kepu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 17, 21:04)
tortus kepu cool.gif

bigsmile.gif ogo. o nesunku? iš to kaip suprantu pinigus uždirbi ane? nu liuks. o elzytė leidžia dirbt? aš tai jaučiu nesugebėčiau su vaiku namie dirbt

beje, mes du duntus turim. nu dar kampučiai tik, ale vistiek gi faina thumbup.gif ir ant keturių stojas, supas, bando ropot, ale dar nelabai gaunas. va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 10 17, 20:40)
o kodėl neleidžia, jei jis valgo?

Savaitgalis,gydytojos nera.Kazkaip nesinori neatsiklausus maitinti.
Atsakyti
Spygli, tortai nuostabus... as ju nemegstu - bet tavo valgyciau wub.gif net nelabai isivaizduoju kaip imanoma TAIP graziai juos pagaminti 4u.gif

QUOTE(vanesax @ 2010 10 16, 22:20)
+333+ wub.gif ,kokiais darbais ir mintim  bigsmile.gif ,net ir mintys pas mane dabar deficitines  biggrin.gif nepatinka man ruduo, nei galvojasi, nei dirbasi, kazkokia savijauta tarp dangaus ir zemes ...

bigsmile.gif vilka mini - vilkas cia thumbup.gif as tavo trecio laukiu wub.gif biggrin.gif

as rudeni matau per langa... is namu ir is darbo.. vasaros pabaiga buvo tokia pati, tai keiksmazodziais pasipilu tik ryte gremzdama masinos langus cool.gif visa kita kompensuoja radiatoriai laugh.gif nors atostogos i kazkur butu kaip aklai vistai grudas rolleyes.gif

issiliesiu... ketvirtadieni pratrukau tikra to zodzio prasme (nuo uzdarymo namie), tai penktadieni vedesi i restorana.. boze boze.. 100 metu nebuvau kazkur dviese.. taip gerai buvo, ramu ir linksma tuo paciu, grojo Eduardo Gimenez... pasaka, nemaniau, kad man gali TAIP patikti bigsmile.gif kaip supratau, jis ten daznokai groja.. o ir maistas man patiko... kas ieskosit kur nueit, manau tikrai verta pilies gatvej (pasiteiravus del vakaro programos) - El Gaucho Sano.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 10 17, 23:12)
issiliesiu... ketvirtadieni pratrukau tikra to zodzio prasme (nuo uzdarymo namie), tai penktadieni vedesi i restorana.. boze boze.. 100 metu nebuvau kazkur dviese.. taip gerai buvo, ramu ir linksma tuo paciu, grojo Eduardo Gimenez... pasaka, nemaniau, kad man gali TAIP patikti  bigsmile.gif kaip supratau, jis ten daznokai groja.. o ir maistas man patiko... kas ieskosit kur nueit, manau tikrai verta pilies gatvej (pasiteiravus del vakaro programos) - El Gaucho Sano.

kaip pratrūkai, papasakok, nes mano pratrūkimas neveikia, niekur nesiveda lotuliukas.gif matomai blogai trūkstu biggrin.gif
faina, kad išėjot. dviese. man tai kaip iš kokio kosmoso. na dienos metu gaunas, bet vakarais..sunkiai

trioške, aš tau skypą parašius jau penktadienį. tu kaži jį matei? spėju ne
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 10 18, 06:28)
kaip pratrūkai, papasakok, nes mano pratrūkimas neveikia, niekur nesiveda  lotuliukas.gif matomai blogai trūkstu biggrin.gif
faina, kad išėjot. dviese. man tai kaip iš kokio kosmoso. na dienos metu gaunas, bet vakarais..sunkiai

trioške, aš tau skypą parašius jau penktadienį. tu kaži jį matei? spėju ne

pradek apie gyvenimo kartu prasme ir susitikimus tarpdury ir nakti.. laugh.gif pagrasink, kad eisi demesio ieskot viena lotuliukas.gif man kazkaip padejo, matyt tinkama intonacija ir grasinimu forma cool.gif net vaikus pats suderino kaimynam.

maciau maciau, jau ieskau prie kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
juratiki, ale jau fainuoliai tavo vaikinukai wub.gif

Neringiux, sveikinimai ir linkejimai kuo daugiau sveikatytes!! Svarbu jau kartu, vadinas geriau smile.gif

QUOTE(vanesax @ 2010 10 16, 21:20)
nepatinka man ruduo, nei galvojasi, nei dirbasi, kazkokia savijauta tarp dangaus ir zemes ...

As maniau, kad man patinka, kai sauleta, spalvoti medziai..
Ale matyt, kad klydau, nes psichologiskai neatlaikiau..

QUOTE(+333+ @ 2010 10 17, 22:12)
Spygli, tortai nuostabus... as ju nemegstu - bet tavo valgyciau  wub.gif  net nelabai isivaizduoju kaip imanoma TAIP graziai juos pagaminti  4u.gif

taip gerai buvo, ramu ir linksma tuo paciu

vat vat - kaip imanoma tokius sumeistraut??

Nu suuuper! As irgi pagalvoju, kad jau i toookia ziauria kasdienybe ilinde esam..
Kazkaip jei bandau kuo sudomint, kazka siulyt, tai labai jau daug atsiranda pries, visokiu ale kliuciu, kad nusispjaunu ir toliau kirmyjam.. doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
ir mes kirmyjam doh.gif

gavau atostogu vasara neišnaudotu - tai spėkit iš vieno karto - G serga nuo antros ju dienos, šiandien jau plaučiuos sėdi karkalai, nafik ta visa netradicine medicina pasiuntę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2010 10 18, 14:23)
gavau atostogu vasara neišnaudotu - tai spėkit iš vieno karto - G serga nuo antros ju dienos, šiandien jau plaučiuos sėdi karkalai, nafik ta visa netradicine medicina pasiuntę verysad.gif

doh.gif

Tfu tfu tfu R dar nebuvo praleidus del ligos nei dienos, nors maciau visokio stovio atejusiu vaiku grupej.. Viena pasiimdinejo prie manes, tai sake "ojoj, dega visas..vakar dar nedaug tempos buvo.." Tai grynai sergancius atveda, tai ko noret..
Nors tos slogos ir kosuliai tai jau iki kaklo..Aciu D, kad kol kas issikapstom nuo komplikaciju..

Atsakyti
QUOTE(rixiuke @ 2010 10 18, 15:43)
Viena pasiimdinejo prie manes, tai sake "ojoj, dega visas..vakar dar nedaug tempos buvo.."

nu cia tai virsune g.gif is aukletoju puses, kad priima .. o dar baisiau is tevu puses, kad sitaip su savo vaiku.

Lauma 4u.gif kazkokia situacija be iseities... unsure.gif
Atsakyti