Sveikos
As jau palikau nestukiu gretas,1,5 men. anksciau. Migle turi broliuka Simuka.Gime spalio 9 diena.Dabar gulim AK.Mazulis inkubatoriuje.
Neringiux, sveikinu tikiuos viskas ok? ir tau ir Simukui?
Teka, o tu irgi kaip ir ant biuletenio... jauciu ir daugiau tokiu yra Tiksliai zinau, kad Norimauskiene ir Inciukas biuleteniauja
Teka, o tu irgi kaip ir ant biuletenio... jauciu ir daugiau tokiu yra Tiksliai zinau, kad Norimauskiene ir Inciukas biuleteniauja
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 22:55)
Neringiux, sveikinu tikiuos viskas ok? ir tau ir Simukui?
Aciu.Nera labai blogai,bet vaikui galvyteje rado kraujosruva.Jei ji nedings,gali issivystyti hidrocefalija.
laba
Neringiuk tikėkimės viskas bus gerai
ka čia rašyti, nesinori net pasakoti - mes savo senose vežėčiose : adenoidus išsioperavom 6 dienos darže ir vėl sergam...
Neringiuk tikėkimės viskas bus gerai
ka čia rašyti, nesinori net pasakoti - mes savo senose vežėčiose : adenoidus išsioperavom 6 dienos darže ir vėl sergam...
Labas
sveikit
broliai-fainuoliai
Sveikinimai
Stiprybes, tikejimo Kada zada kelt i santariskes?Pienelio turi?
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 12:20)
sveikit
QUOTE(juratiki @ 2010 10 12, 13:46)
broliai-fainuoliai
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 12, 21:07)
Sveikos
As jau palikau nestukiu gretas,1,5 men. anksciau. Migle turi broliuka Simuka.Gime spalio 9 diena.Dabar gulim AK.Mazulis inkubatoriuje.
Sveikinimai
Stiprybes, tikejimo Kada zada kelt i santariskes?Pienelio turi?
QUOTE(rumba @ 2010 10 15, 18:38)
Mes jau nuo vakar Santariskese.Kol kas su pieneliu tvarkoj.
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 15, 21:44)
Mes jau nuo vakar Santariskese.Kol kas su pieneliu tvarkoj.
Laikykites mazutis kartu?
QUOTE(rumba @ 2010 10 16, 09:53)
Laikykites mazutis kartu?
Taip,kartu.Jau miega lovyteje.Siandien pagaliau pamaciau Migle,galvojau isprotesiu nematydama vaiko.Kaip specialiai musu seimyna buvo apsirgusi.Laukiau kol pasveiks.
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 11:20)
joriui pulinga angina.. nemuose dustam.. rasom laiskus Kaledu seneliui
darzelio sezonas atidarytas
QUOTE(juratiki @ 2010 10 12, 12:46)
pasirodom
Uch, kokie grazus bernaiciai
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 12:49)
+333+ ,kokiais darbais ir mintim ,net ir mintys pas mane dabar deficitines nepatinka man ruduo, nei galvojasi, nei dirbasi, kazkokia savijauta tarp dangaus ir zemes ...
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 16, 12:07)
Taip,kartu.Jau miega lovyteje.Siandien pagaliau pamaciau Migle,galvojau isprotesiu nematydama vaiko.Kaip specialiai musu seimyna buvo apsirgusi.Laukiau kol pasveiks.
Nuosirdziausi sveikinimai, stiprybes
laba
Neringiux, dideliausi sveikinimai
mes tai ką, savoj vagoj jonas pilnu tempu keliauja į daržą, elzė gudrėja su lyg kiekviena diena, o aš darbuose paskendus
Neringiux, dideliausi sveikinimai
mes tai ką, savoj vagoj jonas pilnu tempu keliauja į daržą, elzė gudrėja su lyg kiekviena diena, o aš darbuose paskendus
Neringiux, sveikinimai sulaukus sūnelio ir stiprybės jums augant ir greičiau kad namo
nu tai aš tai tik vadinas, kad ant biuleteniaus, realiai, tai namo tik pernakvot grįžtu
tu jau dirbi? o elzytė? darže? su aukle?
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 22:55)
nu tai aš tai tik vadinas, kad ant biuleteniaus, realiai, tai namo tik pernakvot grįžtu
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 17, 17:44)
tu jau dirbi? o elzytė? darže? su aukle?
QUOTE(Teka @ 2010 10 17, 17:36)
elzytė namie su manim, mano darbai matyti FB iš neturėjimo kas veikt susigalvojau sau veiklos jei kas prieš metus man būtų pasakęs, kad tą darysiu ir dar šitaip, būčiau nenormaliu išvadinus