Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Sveikos
As jau palikau nestukiu gretas,1,5 men. anksciau. Migle turi broliuka Simuka.Gime spalio 9 diena.Dabar gulim AK.Mazulis inkubatoriuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 12 spalio 2010 - 20:08
Neringiux, sveikinu 4u.gif tikiuos viskas ok? ir tau ir Simukui? unsure.gif

Teka, o tu irgi kaip ir ant biuletenio... jauciu ir daugiau tokiu yra biggrin.gif Tiksliai zinau, kad Norimauskiene ir Inciukas biuleteniauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 22:55)
Neringiux, sveikinu  4u.gif  tikiuos viskas ok? ir tau ir Simukui?  unsure.gif

Aciu.Nera labai blogai,bet vaikui galvyteje rado kraujosruva.Jei ji nedings,gali issivystyti hidrocefalija. sad.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Neringiuk 4u.gif tikėkimės viskas bus gerai mirksiukas.gif

ka čia rašyti, nesinori net pasakoti - mes savo senose vežėčiose : adenoidus išsioperavom 6 dienos darže ir vėl sergam...
Atsakyti
Labas
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 12:20)

joriui pulinga angina.. nemuose dustam.. rasom laiskus Kaledu seneliui  lotuliukas.gif

sveikit 4u.gif
QUOTE(juratiki @ 2010 10 12, 13:46)

pasirodom ax.gif

broliai-fainuoliai wub.gif

QUOTE(Neringiux @ 2010 10 12, 21:07)
Sveikos
As jau palikau nestukiu gretas,1,5 men. anksciau. Migle turi broliuka Simuka.Gime spalio 9 diena.Dabar gulim AK.Mazulis inkubatoriuje.

Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Stiprybes, tikejimo 4u.gif 4u.gif Kada zada kelt i santariskes?Pienelio turi?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 10 15, 18:38)
Sveikinimai wub.gif  4u.gif
Stiprybes, tikejimo  4u.gif  4u.gif Kada zada kelt i santariskes?Pienelio turi?

Mes jau nuo vakar Santariskese.Kol kas su pieneliu tvarkoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 15, 21:44)
Mes jau nuo vakar Santariskese.Kol kas su pieneliu tvarkoj. smile.gif

Laikykites 4u.gif mazutis kartu?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 10 16, 09:53)
Laikykites 4u.gif mazutis kartu?

smile.gif Taip,kartu.Jau miega lovyteje.Siandien pagaliau pamaciau Migle,galvojau isprotesiu nematydama vaiko.Kaip specialiai musu seimyna buvo apsirgusi.Laukiau kol pasveiks.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 11:20)
joriui pulinga angina.. nemuose dustam.. rasom laiskus Kaledu seneliui  lotuliukas.gif

doh.gif darzelio sezonas atidarytas smile.gif
QUOTE(juratiki @ 2010 10 12, 12:46)

Uch, kokie grazus bernaiciai wub.gif
QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 12:49)
as laukiu Vanesax su mintim ir darbais  flirt.gif

+333+ wub.gif ,kokiais darbais ir mintim bigsmile.gif ,net ir mintys pas mane dabar deficitines biggrin.gif nepatinka man ruduo, nei galvojasi, nei dirbasi, kazkokia savijauta tarp dangaus ir zemes ...
QUOTE(Neringiux @ 2010 10 16, 12:07)
smile.gif Taip,kartu.Jau miega lovyteje.Siandien pagaliau pamaciau Migle,galvojau isprotesiu nematydama vaiko.Kaip specialiai musu seimyna buvo apsirgusi.Laukiau kol pasveiks.

wub.gif Nuosirdziausi sveikinimai, stiprybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 16 spalio 2010 - 21:24
laba 4u.gif

Neringiux, dideliausi sveikinimai 4u.gif

mes tai ką, savoj vagoj ax.gif jonas pilnu tempu keliauja į daržą, elzė gudrėja su lyg kiekviena diena, o aš darbuose paskendus cool.gif
Atsakyti
Neringiux, sveikinimai sulaukus sūnelio ir stiprybės jums augant ir greičiau kad namo 4u.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 10 12, 22:55)
Teka, o tu irgi kaip ir ant biuletenio... jauciu ir daugiau tokiu yra  biggrin.gif Tiksliai zinau, kad Norimauskiene ir Inciukas biuleteniauja  doh.gif

nu tai aš tai tik vadinas, kad ant biuleteniaus, realiai, tai namo tik pernakvot grįžtu doh.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 17, 17:44)
mes tai ką, savoj vagoj ax.gif jonas pilnu tempu keliauja į daržą, elzė gudrėja su lyg kiekviena diena, o aš darbuose paskendus cool.gif

tu jau dirbi? o elzytė? darže? su aukle?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 10 17, 17:36)

tu jau dirbi? o elzytė? darže? su aukle?

elzytė namie su manim, mano darbai matyti FB cool.gif iš neturėjimo kas veikt susigalvojau sau veiklos cool.gif jei kas prieš metus man būtų pasakęs, kad tą darysiu ir dar šitaip, būčiau nenormaliu išvadinus lotuliukas.gif
Atsakyti