Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(šešėlis @ 2010 08 06, 07:45)
jau mačiau, kad kai kas ir apžiūrėjo, kaip gyvenam, bet kad jau čia apsireiškiau, tai va

Labai grazi Ievutes skrybelaite smile.gif
Del gamtos vaizdu tai neturiu zodziu wub.gif Tik voru galetu nebut rolleyes.gif Ale kaip tu tuos paukscius taip pazisti g.gif Ir is kur tas lapiukas? bigsmile.gif
O vaizdelis su Ievute ant stogo taip pavojingai sakyciau atrodo g.gif Kur issisiepus siena pakelus liuks nuotraukyte thumbup.gif Ir dar toj melynoj palapinej.. Ai nu visos ziauriai grazios thumbup.gif Sauni vasarele! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 08 06, 07:45)
labas rytas biggrin.gif

Beziurint ,visa vasara pries akis prabego . Nuostabiai moki uzfiksuoti tai ka matai wub.gif Kokios panos jau bigsmile.gif Liepa jau zingsniuoja wub.gif Man foto kur Ievute balkone, labai, labai .
Atsakyti
O man fotke kur Egle su Ieva apsikabinusios ir tarp ju dviratis... wub.gif jeeetau kaip grazu. be zodziu. wub.gif
Atsakyti
o man viskas gražu wub.gif sesės, vabaliukai, gamta...viskas viskas wub.gif

Atsakyti
jau kad prigyrėt blush2.gif ačiū ačiū bis.gif bis.gif biggrin.gif
QUOTE(rixiuke @ 2010 08 06, 10:31)
Del gamtos vaizdu tai neturiu zodziu wub.gif Tik voru galetu nebut rolleyes.gif Ale kaip tu tuos paukscius taip pazisti g.gif Ir is kur tas lapiukas? bigsmile.gif

man vorai patinka. net galima sakyt, aš juos myliu biggrin.gif nes mano priešo priešas yra mano draugas hihihi.gif o musių aš nekenčiu triniti.gif
paukščių iš anksto pažįstu nedaug. su dauguma susipažįstu jau po fotosesijos biggrin.gif įdomu man ir aiškinuosi. o ir gražu labai... maža ir ne šilta ta Lietuva, o tokių spalvingų grožių yra ax.gif
lapiuką buvau namo parsitempus, radau ant takelio, kažkas užpakalinėms kojoms negerai, bet paskui nunešėm į mišką prie upelio, ten jis ir gyvena. sakom, kada "atsidėkodamas" mums porą vištų nukniauks hihihi.gif o lapė miške tai jau suaugus. rankos drebėjo, kai taip arti priėjus spoksojo, o dar neprašvitę buvo normaliai, tai išėjo gerai paplaukus smile.gif
Atsakyti
Labos.
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 12:47)
lotuliukas.gif Man tai atrodo, kad jus taip daznai paliekat, kad beveik visai kaip be vaiku gyvenat lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Persikraunu tases ir i pajuri! biggrin.gif

Teka - gerai atrodai, cia tinka tas, kad graziam viskas puikiai atrodo. Man irgi E labai i Tave panasus , ir M - Tavo vaikas biggrin.gif Isvis Tavo vaikams ko ko, bet jau grozio tai tikrai nepagaileta.

Esu suzaveta Liepos! thumbup.gif Irgi nerealiai grazi pupsike. wub.gif Ir isvis tai Seselio fotkes - NEREALIOOOOOOSSSSS!
Atsakyti
Laba visiems 4u.gif

kaip gyvenate smile.gif jau kaip senai ir bebuvau uzsukus pas jumis blush2.gif

Seseli grazios tavo nuotraukytes labai thumbup.gif

kas atostogauna smagiu atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Amore Dea** @ 2010 08 10, 22:23)
Laba visiems  4u.gif

kaip gyvenate  smile.gif jau kaip senai ir bebuvau uzsukus pas jumis  blush2.gif

Seseli grazios tavo nuotraukytes labai  thumbup.gif

kas atostogauna smagiu atostogu  4u.gif

g.gif mastau.gif

privet. nu, trioške, kū darysi, kai atšals? tongue.gif biggrin.gif

kaip gyvenat, moteros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 08 17, 22:22)

privet. nu, trioške, kū darysi, kai atšals? tongue.gif biggrin.gif

kaip gyvenat, moteros? smile.gif

bliausiu bliausiu ir vel kratysiuos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien gavau tooki komplimenta... visas rytas pasidare smagus bigsmile.gif maza mergaite pasake "o tu Jorio mamyte ar siaip sese?" cool.gif wub.gif flirt.gif nerealiai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 08 18, 10:15)
siandien gavau tooki komplimenta...  visas rytas pasidare smagus  bigsmile.gif  maza mergaite pasake "o tu Jorio mamyte ar siaip sese?"  cool.gif  wub.gif  flirt.gif  nerealiai.. bigsmile.gif

Wuoj lotuliukas.gif thumbup.gif Na prie V kai buni tai garantuotai tokie klausimai kyla biggrin.gif Matai jau ir prie J taip hihihi.gif Tu gal vaikeji jau? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 08 18, 11:15)
siandien gavau tooki komplimenta...  visas rytas pasidare smagus  bigsmile.gif  maza mergaite pasake "o tu Jorio mamyte ar siaip sese?"  cool.gif  wub.gif  flirt.gif  nerealiai.. bigsmile.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti