Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Teka, tai sakai vis vazineji pro sali, o aplankyt minciu ir nekyla, ania??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 12:20)

jo, MB dirba, ten.

ten, tai primink kur? blush2.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 13:47)
Trioske, baik, nenervyyyyk su savo tais medumis doh.gif  lotuliukas.gif

Rugsejo pradzioj atrodo teks palikti abu vaikus vienai nakciai

as ka.. as nenervinu.. man jau atsibodo, nes as taip nepratus lotuliukas.gif

o kur trauksit tai vienai nakciai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 13:47)
lotuliukas.gif Man tai atrodo, kad jus taip daznai paliekat, kad beveik visai kaip be vaiku gyvenat lotuliukas.gif

man, žinok irgi taip atrodo biggrin.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 14:49)
Teka, tai sakai vis vazineji pro sali, o aplankyt minciu ir nekyla, ania??? rolleyes.gif

kyla beveik kas kartą, o kąąąą? biggrin.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 14:53)
ten, tai primink kur?  blush2.gif

as ka.. as nenervinu.. man jau atsibodo, nes as taip nepratus  lotuliukas.gif

ten, tai pitery

aaaa laugh.gif užkankins trioškę
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 13:53)

o kur trauksit tai vienai nakciai?  bigsmile.gif

Oj jau kai trauksim, nors ir i miska, man dzin, kad tik kur nors lotuliukas.gif Tik MB netiki, sako koks skirtumas, vis tiek iskvies, nakties be vaiku NEBUNA laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 15:01)
aaaa laugh.gif užkankins trioškę

ne ne, ne del to laugh.gif

siaip.. vaiku nera, reiskias darbe galima but neribotai.. dirbam iki 20-21.. kartais biski maziau, tada namie kaip ir nelaukia niekas.. tai kur uzkast uzsukam, ar pas ka nors.. parsirandam velai vakare.. nu ner ne kada namu susitvarkyt ne rubu issiskalbt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 16:06)
Oj jau kai trauksim, nors ir i miska, man dzin, kad tik kur nors lotuliukas.gif  Tik MB netiki, sako koks skirtumas, vis tiek iskvies, nakties be vaiku NEBUNA laugh.gif

o jus nemokat isjungt telefono ir uzsimirst? bigsmile.gif ne viena mociute nuo paciu labiausiai susinervavusiu anuku per viena para nenumirs cool.gif
Atsakyti
trioške, tai kas per dezinformacija? biggrin.gif koks čia medus tadu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 16:18)
trioške, tai kas per dezinformacija? biggrin.gif koks čia medus tadu? biggrin.gif

lotuliukas.gif tada medus pas mane visada.. pasonej laugh.gif net darbe norui esant laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 17:50)
lotuliukas.gif  tada medus pas mane visada.. pasonej laugh.gif net darbe norui esant laugh.gif

biggrin.gif

http://public.fotki.com/wiktute2/mes/
Atsakyti
Teka, suuper atrodai 4u.gif thumbup.gif

O Marko zandai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Rokas koks didelis bigsmile.gif Fainuoliai visi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 27, 17:19)
1. vaikštau su R ir M į baseiną.

2. viskas šiaip gerai. įsivaizduokim.

1. i koki? ir kaip su 2iem susitvarkai? smile.gif

2. lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 15:15)
o jus nemokat isjungt telefono ir uzsimirst?  bigsmile.gif  ne viena mociute nuo paciu labiausiai susinervavusiu anuku per viena para nenumirs  cool.gif

Nu taip tikrai nemokam schmoll.gif O ir buvo karta incidentas, kai Nojui leliukui blogai buvo, o mes baliuj negirdejom telefonu, ir apsireiskem jau kai buvo po kelias desimtis praleistu skambuciu, aciu, daugiau tokiu incidentu nenoriu unsure.gif Numirti mociute gal nenumirs, bet kad ta para nebus paskutine, tai garantiju ner biggrin.gif O apart jos daugiau musu vaikais nieks nesirupina, taip kad saugom labai ta vieninteli galima trumpos laisves saltini lotuliukas.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 16:50)
lotuliukas.gif  tada medus pas mane visada.. pasonej laugh.gif net darbe norui esant laugh.gif

Vuoj nigaliuuu laugh.gif laugh.gif laugh.gif Daba apie jusu firma tokios mintys ir kils pamascius hihihi.gif
Papildyta:
Teka berniuku pavirto, taip sakant pritapo prie chebros hihihi.gif O zinai Erikas man labiausiai is visu triju i tave panasus biggrin.gif Markas fainutis burbulis, bet jau nemazas toks atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 07 29, 21:07)
Teka, suuper atrodai 4u.gif  thumbup.gif

O Marko zandai bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif Rokas koks didelis bigsmile.gif Fainuoliai visi wub.gif  wub.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 21:30)
Teka berniuku pavirto, taip sakant pritapo prie chebros hihihi.gif O zinai Erikas man labiausiai is visu triju i tave panasus biggrin.gif Markas fainutis burbulis, bet jau nemazas toks atrodo smile.gif

nu reik derintis biggrin.gif jo, jis į mane, ir mes su juo tik dviese juodi namuose biggrin.gif šiaip M irgi į mane. na čia ginčitynas klausimas, ale vistiek daugiau į mano pusę biggrin.gif

frane, į antakalnio. tą, kur vaikų poliklinikos. normaliai, žinok. R varinėja su rankovėm, aš jo net nematau praktiškai. jei papuolam tuo laiku, kai vaikai mankštą daro (na tokie jau didesni), tai ir jis su jais daro biggrin.gif jis maudos tam dideliam baseine (jam iki kaklo), mes su M mažam, varlynuke smile.gif
Atsakyti