Teka, tai sakai vis vazineji pro sali, o aplankyt minciu ir nekyla, ania???
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 12:20)
ten, tai primink kur?
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 13:47)
Trioske, baik, nenervyyyyk su savo tais medumis
Rugsejo pradzioj atrodo teks palikti abu vaikus vienai nakciai
Rugsejo pradzioj atrodo teks palikti abu vaikus vienai nakciai
as ka.. as nenervinu.. man jau atsibodo, nes as taip nepratus
o kur trauksit tai vienai nakciai?
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 13:47)
Man tai atrodo, kad jus taip daznai paliekat, kad beveik visai kaip be vaiku gyvenat
man, žinok irgi taip atrodo
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 14:49)
Teka, tai sakai vis vazineji pro sali, o aplankyt minciu ir nekyla, ania???
kyla beveik kas kartą, o kąąąą?
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 14:53)
ten, tai primink kur?
ten, tai pitery
aaaa užkankins trioškę
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 13:53)
Oj jau kai trauksim, nors ir i miska, man dzin, kad tik kur nors Tik MB netiki, sako koks skirtumas, vis tiek iskvies, nakties be vaiku NEBUNA
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 15:01)
aaaa užkankins trioškę
ne ne, ne del to
siaip.. vaiku nera, reiskias darbe galima but neribotai.. dirbam iki 20-21.. kartais biski maziau, tada namie kaip ir nelaukia niekas.. tai kur uzkast uzsukam, ar pas ka nors.. parsirandam velai vakare.. nu ner ne kada namu susitvarkyt ne rubu issiskalbt
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 16:06)
Oj jau kai trauksim, nors ir i miska, man dzin, kad tik kur nors Tik MB netiki, sako koks skirtumas, vis tiek iskvies, nakties be vaiku NEBUNA
o jus nemokat isjungt telefono ir uzsimirst? ne viena mociute nuo paciu labiausiai susinervavusiu anuku per viena para nenumirs
trioške, tai kas per dezinformacija? koks čia medus tadu?
QUOTE(Teka @ 2010 07 29, 16:18)
trioške, tai kas per dezinformacija? koks čia medus tadu?
tada medus pas mane visada.. pasonej net darbe norui esant
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 17:50)
http://public.fotki.com/wiktute2/mes/
Teka, suuper atrodai
O Marko zandai Rokas koks didelis Fainuoliai visi
O Marko zandai Rokas koks didelis Fainuoliai visi
QUOTE(Teka @ 2010 07 27, 17:19)
1. i koki? ir kaip su 2iem susitvarkai?
2.
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 15:15)
o jus nemokat isjungt telefono ir uzsimirst? ne viena mociute nuo paciu labiausiai susinervavusiu anuku per viena para nenumirs
Nu taip tikrai nemokam O ir buvo karta incidentas, kai Nojui leliukui blogai buvo, o mes baliuj negirdejom telefonu, ir apsireiskem jau kai buvo po kelias desimtis praleistu skambuciu, aciu, daugiau tokiu incidentu nenoriu Numirti mociute gal nenumirs, bet kad ta para nebus paskutine, tai garantiju ner O apart jos daugiau musu vaikais nieks nesirupina, taip kad saugom labai ta vieninteli galima trumpos laisves saltini
QUOTE(+333+ @ 2010 07 29, 16:50)
Vuoj nigaliuuu Daba apie jusu firma tokios mintys ir kils pamascius
Papildyta:
Teka berniuku pavirto, taip sakant pritapo prie chebros O zinai Erikas man labiausiai is visu triju i tave panasus Markas fainutis burbulis, bet jau nemazas toks atrodo
QUOTE(rumba @ 2010 07 29, 21:07)
dėkui
QUOTE(Norima @ 2010 07 29, 21:30)
Teka berniuku pavirto, taip sakant pritapo prie chebros O zinai Erikas man labiausiai is visu triju i tave panasus Markas fainutis burbulis, bet jau nemazas toks atrodo
nu reik derintis jo, jis į mane, ir mes su juo tik dviese juodi namuose šiaip M irgi į mane. na čia ginčitynas klausimas, ale vistiek daugiau į mano pusę
frane, į antakalnio. tą, kur vaikų poliklinikos. normaliai, žinok. R varinėja su rankovėm, aš jo net nematau praktiškai. jei papuolam tuo laiku, kai vaikai mankštą daro (na tokie jau didesni), tai ir jis su jais daro jis maudos tam dideliam baseine (jam iki kaklo), mes su M mažam, varlynuke