Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(rixiuke @ 2010 07 22, 22:28)
Nu fainaaaa! Ilgai busit??

2 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 07 23, 09:35)
2 savaites  smile.gif

suuuper! Geru atostogu!
Atsakyti
laba visoms 4u.gif

QUOTE(+333+ @ 2010 07 21, 08:54)
gal kas zinot ar yra LT vynuoginiu sraigiu?

reikes ieskot sraigiu  cool.gif

pilnas geliu darzelis po balkonu - gali ateiti pasirinkti lotuliukas.gif , baigia geles nuesti doh.gif
Atsakyti
Planetax, geru atostogu! bigsmile.gif

nu zinokit visaip as i tas sraiges ziuriu... ne tokios jos.. ten buvo gerokai mazesnes g.gif
Atsakyti
Nedidukas nuortaukų atnaujinimas: http://zuikuciai.ten.lt/
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 07 22, 21:43)

Parvykom i Vln susiruost skrydziui i Ispanija pas sese, skrendam vien mergaites: mama, as ir Morta  blush2.gif  Benukas liko uosvijoj Mazeikiuos  verysad.gif

ziuriu bullkai sia vasara sekasi nerealiai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 07 25, 17:32)
ziuriu bullkai sia vasara sekasi nerealiai  thumbup.gif  biggrin.gif

Žiauriai beprotiškai nerealiai smile.gif Kažkaip viskas per gerai net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bullka @ 2010 07 25, 23:08)
Žiauriai beprotiškai nerealiai smile.gif Kažkaip viskas per gerai net smile.gif

Labai faini kai kurie kadrai, pvz. Benukas vaznyciotojas, javuose..
Atsakyti
Kaip gerai zmonems, kai ju vaikai kazkur pasilieka rolleyes.gif Maniskiai nea... O mes ir neverciam, jei mirtino reikalo ner... Uzaugs kada nors cool.gif
Atsakyti
o aš ir po 2 sav. atostogų kaime, turiu prašyt Ugnytės, kad kartu važiuotų unsure.gif Ji sako, tai "jūs galit ir dažniau pas mane į svečius atvažiuoti" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano panicka irgi laabai noriai lieka pas mociute wub.gif Kiemas, baseinas, suo, triusis, uogos, ledai ir t.t. O darzely grupes sujungtos, aukletojos svetimos, draugu nera, tai ne itin noriai ejo ir vis "vizgino uodega", kaip cia prasisukus, kad pas mociute isvaziuot bigsmile.gif biggrin.gif Pasieme mama wub.gif Buvo ir bebenciukas likes, ale abieju tevai ilgam nepasilieka, teko viena atostogotauja parsivesti namo smile.gif
Beje, mano mazutis jau pilnai prasosi ant puodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dedam pampi tik nakciai thumbup.gif Rugseji i darzeli suoliuos bigsmile.gif
Atsakyti
Lauma, kaip gintare?Baigesi jusu ligos unsure.gif Radot kas kur kaip nuo ko? unsure.gif g.gif

Kur Neringiux, Teka isdingusios? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 26 liepos 2010 - 21:20