QUOTE(vanesax @ 2010 07 20, 10:37)
vanesax, 20 Lie 2010 - 10:37, para�ė:
vanesax, 20 Lie 2010 - 10:37, para�ė:
+333+, fantastiska kelione.Labiausiai mane pakerejo 4 ha nuosavos valdos
O tai jus is to isnuomuoto namo visur ir vazinejot. ta prasme, keliates , lekiat kazkur kazka apziureti ir vakare griztat atgal ? Nors trumpai, kas labiausiai stebino ( nustebino), kas labiausiai nepatiko ( nesiseke), pats didziausias ispudis ?
Tiesa, kokia temperatura oro vandens, nes ne vienoj nuotraukoj uzstrigo -salta 
+333+, fantastiska kelione.Labiausiai mane pakerejo 4 ha nuosavos valdos

O tai jus is to isnuomuoto namo visur ir vazinejot. ta prasme, keliates , lekiat kazkur kazka apziureti ir vakare griztat atgal ? Nors trumpai, kas labiausiai stebino ( nustebino), kas labiausiai nepatiko ( nesiseke), pats didziausias ispudis ?
Tiesa, kokia temperatura oro vandens, nes ne vienoj nuotraukoj uzstrigo -salta
o jei prie 4 ha pridesim generola, kurio pasakojimu klausydavomes issizioje, kai teikdavosi pas mus pasirodyti...

Taip, visur vazinejom is ten, kita karta vel ten gyvenciau, tik iki kitos pakrantes reiketu vaziuoti su viena nakvyne, o kas nebuvo Bachsicarajuj, tai su 2. Nors ten vietoj nespejom visko paziuret - Feodosija matem tik pravaziuojant, o diadas sake, kad ten galima visa diena skirt paziurejimui - Aivazovskio muziejus ir t.t. Kas labiausiai nustebino - net nezinau... labai patiko urvu miestas, nes vaziavom su gidu ir jo autobusiuku, o gidas buvo labai idomus, tai net vaikai prase isversti ka jis pasakoja

Patiko musu namelis su generolu... niekada gyvenime nesitikejau bendrauti su tokiu zmogum - taip, jis sovietas iki kaulu smegenu, ne visai priimtinas jo poziuris, bet kokios istorijos! Be galo skani man buvo struciu mesa

vis prisimenu ir galvoju "kaip sukirsciau dabar"

Stebino policijos kiekis keliuose

tiek gyvenime nebuvau macius... ant kiekvieno kampo... visur.. beje, kas vaziuosit - alkoholio ten nuliukai gali but ir bendrakelivis uz maza bokaliuka alaus per pietus susimokejo 200 doleriu - po to suznojom, kad dar labai gerai susitare

Didziausia nesekme - kazkoks bjaurus padaras, o gal uodas ikando joriui i koja, trecia diena sutino koja, pradejo slubuot, po to jau nustojo vaiksciot, vakare ieskojau generolo, kad pasakytu kur daktarus rasti.. o jis sako "ja vsio sdelaju"

pasisodino mano mikituli, subintavo koja su plikytais gyslociu lapais, liepe nenuimt ir ryte vaikas pats nulipo is antro auksto

dar pamates pas Jori zaisdeles, nusivede mane i soda ir surades vynuogine sraige ja pakrapste ir taip snargliukais tepliojo - viskas uzsitrake per 2 dienas

sake kremukas - vazelinas su tuo sraigiu skysciu kainuoja 100 doleriu, o zmones nezino, kad galima nemokamai naudotis... bet tinka ti vynuogines sraiges.
apie "salta" - oras 28-34, vanduo 23-24, bet kai vaikai ant kranto budavo kiokias 5 min ir vel i vandeni, tai kartais pamelynuodavo
beje, kam idomus piniginiai reikai - mes isleidom lygiai 4000Lt.. net ikaiciavus mano kelis pirkinius Kijeve, benzina tiesa dalijomes pusiau, nes masinoj vaziavom 4 suauge ir 2 vaikai, buvo sioks toks vietos trukumas.
Papildyta:
kazkas su mano klaviatura.. raides nesispaudo, bet manau suprasit ir be keliu raidziu