Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(lauma @ 2010 07 03, 08:40)
ne visa darbo liaudis turi tas išeigines verysad.gif

kas is to, kad iseigines, sakem einam i darba siandien pailseti lotuliukas.gif daug savaitgali nuveikem. bet vis tiek gerai, kad bent protas paiseiginiauja ax.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 06, 21:02)
Inciuk, sveikinuuu!!!! wub.gif Tai kaip ten su pirmais pampersais broliui visgi sekesi? hihihi.gif

super sekasi thumbup.gif sake, pasitraukit, nieks cia nemoka, as sutvarkysiu lotuliukas.gif ir sukiso vaiko rankas i sliauztiniu kojas lotuliukas.gif
man tai visas savaitgalis leliuku lankymas, tai net seile varvejo smile.gif nes drauges lankiau, brolio lankiau rolleyes.gif ech....
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 07 06, 22:02)
Niu va sad.gif Kaip dabar?

Lyg sveikstam..

QUOTE(inciukas @ 2010 07 07, 06:19)
sukiso vaiko rankas i sliauztiniu kojas  lotuliukas.gif

oiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
nepamenu ar rasiau, ar ne, bet gal kas iesko aukles Vilniuje? galiu rekomenduoti biggrin.gif
Atsakyti
Inciuk, brolis maladec thumbup.gif

Vakar mazuciuka leliuka niurkinau, ui mielumas, mazumas, svelnumas, tai ne mano king size super aktiv monster hihihi.gif

QUOTE(inciukas @ 2010 07 07, 13:26)
nepamenu ar rasiau, ar ne, bet gal kas iesko aukles Vilniuje? galiu rekomenduoti  biggrin.gif

Kas per aukle? Nes mums tai kazin kokios ypatingos reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 07 08, 08:00)
tai ne mano king size super aktiv monster hihihi.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 07 08, 07:00)
Vakar mazuciuka leliuka niurkinau, ui mielumas, mazumas, svelnumas, tai ne mano king size super aktiv monster hihihi.gif

as visas sventes mazuliukus niurkiau wub.gif

o kokios jums cia ypatingos reikia g.gif
siaip tevu kaimyne iesko. siaip labai ja vaikai myli ir ana uzsiima su jais. bet cia zinai kiekvienam spresti kas jam tinka/ patinka. tiesiog paklause ar nezinau kas iesko, tai ir pagalvojau, kad cia pirmoje eileje reikia info paplatinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 07 08, 13:10)
o kokios jums cia ypatingos reikia g.gif
siaip tevu kaimyne iesko. siaip labai ja vaikai myli ir ana uzsiima su jais. bet cia zinai kiekvienam spresti kas jam tinka/ patinka. tiesiog paklause ar nezinau kas iesko, tai ir pagalvojau, kad cia pirmoje eileje reikia info paplatinti  ax.gif

Man salia to, kad vaikus myli ir uzsiima, reikia dar kad jegu ir sveikatos turetu paskui mano vaika speti biggrin.gif Bet cia man siaip, silpnumo akimirkomis uzeina noras susirasti aukle valandine... rolleyes.gif O ta aukle turbut visai dienai darbo iesko?
Atsakyti
Norimukai kokie panasus biggrin.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 06, 23:02)
Sove man tokia geneali mintis ilgajam savaitgaliui ant smugio islekti,

tikrai geneali mintis.. lotuliukas.gif bet visvien juk poilsis, ir vaikams aplinkos pakeitimas

QUOTE(inciukas @ 2010 07 07, 07:19)
1. kas is to, kad iseigines, sakem einam i darba siandien pailseti lotuliukas.gif daug savaitgali nuveikem. bet vis tiek gerai, kad bent protas paiseiginiauja 

2. super sekasi  sake, pasitraukit, nieks cia nemoka, as sutvarkysiu  ir sukiso vaiko rankas i sliauztiniu kojas 

1. drinks_cheers.gif vietoj poilsio kieeek darbu aplink namus pavarem!! pirma diena darbe kai sedejau, taip ir surakino nugara besistojant.. unsure.gif

2. nerealu wub.gif

QUOTE(Norima @ 2010 07 08, 09:00)

pasakyk nors viena mama, kuri NEipatingos saviems iesko? smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos

Inciuk, sveikinimai tapus tetule wub.gif 4u.gif O miju-su pusbroliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lial_ka @ 2010 07 08, 17:53)

pasakyk nors viena mama, kuri NEipatingos saviems iesko?  smile.gif

As cia ne apie ta ypatinguma, kurio visos mamos nori cool.gif As apie fizinius aukles pajegumus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 07 08, 13:24)
Man salia to, kad vaikus myli ir uzsiima, reikia dar kad jegu ir sveikatos turetu paskui mano vaika speti biggrin.gif Bet cia man siaip, silpnumo akimirkomis uzeina noras susirasti aukle valandine... rolleyes.gif O ta aukle turbut visai dienai darbo iesko?

pajegi moteriske, jei neklystu dar 50 metu ner. bet tep ji iesko visai darbo dienai.
Atsakyti