Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

QUOTE(lial_ka @ 2010 06 30, 19:29)
Inciuk, sveikinu!!!  thumbup.gif  bigsmile.gif Mijus jau zino, kad turi pusbroli, ar man per langa jam suktelt?  biggrin.gif
Papildyta:
tai kad suo nepaveme, o tik pasisiojo...  smile.gif

Jus vaikais apsikeitet? g.gif

g.gif
Papildyta:
M "atkrito" per mano gastroliavimus ir gavo antibu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2010 06 30, 14:01)
bet tik bandau isivaizduoti kaip tavo brolis sunui sauskelnes keis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vis prisimenu kaip suo priveme, o is paskos tavo brolis  biggrin.gif

mum ir aktualus klausimas buvo, siandien reikes aiskintis bigsmile.gif
as ji vis siurpinau, kad pirma S reikes gremzti, tai pabaltuodavo iskart, o jo zmona sakydavo, viskas, jau velu trauktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lial_ka @ 2010 06 30, 18:29)
Inciuk, sveikinu!!!  thumbup.gif   bigsmile.gif Mijus jau zino, kad turi pusbroli, ar man per langa jam suktelt?  biggrin.gif
Papildyta:
tai kad suo nepaveme, o tik pasisiojo...  smile.gif

kad as vaiko vakar visa para nemaciau, kaip ryte isejau, miegojo, o kai vakar parejau irgi jau miegojo, tai siandien vel mieganti palikau blush2.gif
mes gi vakar su darbu kininomes, tai nuo 17 iki 24 val kine praleidom bigsmile.gif
aciu, kad musu "benamuka" priglaudet bigsmile.gif pasakojo, kad su asarom issivezti reikejo rolleyes.gif

Jep, jep suo tik pasiusiojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 21:38)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inciukas: 01 liepos 2010 - 06:51
http://www.delfi.lt/...a.d?id=34032157
Atsakyti
Labuka. biggrin.gif
O stai ir as, netiketai pati sau! Vakar panaktem atsigabenau i Vln, vaikus palikus Zemaitijoj.
Ziu, karstos diskusijos del Inciuko brolio pajegumu ir a.a. A. M. B.
I diskusijas nebesivelsiu, nes nieko neskaiciau, nieko negirdejau, kaime sedejau blush2.gif
Mergicos, ale visgi vasara jega, nia?! mirksiukas.gif Zinokit, kaifuoju!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 07 02, 08:36)
Mergicos, ale visgi vasara jega, nia?!  mirksiukas.gif Zinokit, kaifuoju!!! biggrin.gif

Smagu, kad yra kas taip gerai nusiteike smile.gif
Atsakyti
Planetax, vasara jega ir dar darbo liaudziai nusimato 4 laisvos thumbup.gif thumbup.gif

Vakar maciau mazuliuka wub.gif ir as tokio uzsimaniau wub.gif

vakar pagavo kadra:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2010 07 02, 09:06)
vakar pagavo kadra:

Gerulis! thumbup.gif
Atsakyti
vakar pagavo kadra:
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti

laba 4u.gif
Planetax, vasara jega ir dar darbo liaudziai nusimato 4 laisvos  thumbup.gif  thumbup.gif

Vakar maciau mazuliuka  wub.gif ir as tokio uzsimaniau  wub.gif

vakar pagavo kadra:

ne visa darbo liaudis turi tas išeigines verysad.gif

kadras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2010 07 03, 09:40)
laba 4u.gif

ne visa darbo liaudis turi tas išeigines verysad.gif

kadras  thumbup.gif

issamiai tu cia biggrin.gif

Vis dar darbas darbas ir dar karta darbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rixiuke @ 2010 07 05, 16:26)
issamiai tu cia  biggrin.gif

Vis dar darbas darbas ir dar karta darbas? g.gif

ka čia pasakot, per ana ilgaji savaitgali dirbau 58val, per šį 20val. - tipo mažiau bet kas antra diena... sugadintos išeiginės ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Inciuk, sveikinuuu!!!! wub.gif Tai kaip ten su pirmais pampersais broliui visgi sekesi? hihihi.gif

O mes grizom is pajurio rolleyes.gif Sove man tokia geneali mintis ilgajam savaitgaliui ant smugio islekti, tai jooo, prisiminiau, kodel i Palanga tiek metu sezono metu kojos nebuvau ikelus lotuliukas.gif Ufff kaaaip namie gera ir koookia ramyyybe laugh.gif

Trioske juodojoj juroj mirkosi, faiiina thumbup.gif Noreciau dar kada vel ten nuvykti pazeti, ar jau pasikeite kas nors, nes dabar tik apie Jalta pagalvoju, is karto akyse vaziavimas iki pliazo paciu seniausiu pasaulyje truliku ir visiskai tuscios pardes, kuriu virtinose tik keli sprotu indeliai lotuliukas.gif

Frane, as irgi a.a. Prezidento gedejau, labai...
Papildyta:
QUOTE(rixiuke @ 2010 06 30, 22:38)

Niu va sad.gif Kaip dabar?
Atsakyti