Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 09, 14:15)
Aciu GUCCI matau tau vienai labiausiai patinku biggrin.gif (sumoje visu forumu)  lotuliukas.gif

man zn visos nuotakos patinka. nes jos buna ypatingai grazios wub.gif o jus buvot tikrai grazi nuotaka, man negaila pagyru tam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 07 09, 12:16)
nezinau man ir neina paziuret ineatsiranda jokia rodykle blush2.gif

perdaviau as visus nusiskundimus fotografei, tai siule bandyti atidaryti ne per internet exploreli, o tarkim per mozila.. jei nepadeda, reik ten kazka parsisiusti.. Ta man vyras padare biggrin.gif tai negaleciau paaiskinti ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 09, 14:34)
perdaviau as visus nusiskundimus fotografei, tai siule bandyti atidaryti ne per internet exploreli, o tarkim per mozila.. jei nepadeda, reik ten kazka parsisiusti.. Ta man vyras padare biggrin.gif tai negaleciau paaiskinti ka  doh.gif

o jus negalite imesti nuorodos, kur iskart atidarytu jusu foto? g.gif
Atsakyti
Tikrai Labai grazus jusu foto video.wink.gif
Sveikinu, esata labai grazi seima. smile.gif 4u.gif

Moony video taip pat tikrai labai grazi, ir vaizdai ir jaunieji... na pasaka paziuret...
Deja pati tokiu vestuviu nenoreciau, As noriu, kad mano seima, draugai, dziaugtusi su manini ta diena, o ne po savaites ar menesio kai pamatys nuotraukas(video)... Noriu, kad jie butu salia manes... Ta nuostabia diena.

Na bet cia irgi kiekvieno nuomones skiriasi.smile.gif

Na bet sveikinu VISAS naujas seimas! Bukit laimingi!
Atsakyti
Tai kiekvienam savaip mirksiukas.gif man, pvz. moony vestuvės idealios, ta prasme aš ir MB tokias pat planuojame ateity smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 07 09, 20:06)
Tai kiekvienam savaip  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 09, 13:38)
o jus negalite imesti nuorodos, kur iskart atidarytu jusu foto? g.gif

kad as ta linka ir dejau, kur tik passworda ivesti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 09, 20:35)
kad as ta linka ir dejau, kur tik passworda ivesti reikia smile.gif

o tai jus iveskite pasvorda ir tuomet kelkit nuoroda, nes man tai ismeta iskrat pagrindini puslapi, kur po to nznieskoti jusu foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 09, 10:36)
Noreciau ir as pasidalinti pirmomis akimirkomis gautomis is fotografu...  blush2.gif  ax.gif

http://vimeo.com/13198761

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
labukas visoms, parodau ir as savo didziosios dienos foto , o tai nejauku - tiek laiko vis groziuosi visu nuotraukytem... 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juluva @ 2010 07 09, 22:25)
labukas visoms, parodau ir as savo didziosios dienos foto , o tai nejauku - tiek laiko vis groziuosi visu nuotraukytem...  4u.gif  bigsmile.gif

lb grazios nuotraukytes wub.gif thumbup.gif jus kartais cia ne Nidoj tuoketes? blush2.gif ceremonija tokia faina, prie vandens wub.gif na tikrai lb grazu, jusu puokstele nuostabi wub.gif
Atsakyti
Juluva, laaaabai grazu mirksiukas.gif netradicine santuokos vieta, nuotaka spinduliuojanti laime, daili puokste...super thumbup.gif laimes santuokiniame gyvenime;)
Atsakyti