Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(MildukasK @ 2010 07 03, 14:06)

Aš labai atsiprašau, bet kur ieškoti, nes ileidžia i titulini puslapi, o kut toliau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 03, 17:16)
Aš labai atsiprašau, bet kur ieškoti, nes ileidžia i titulini puslapi, o kut toliau ?  blush2.gif

atidarius linka iskart turetu prasyti slaptazodzio.. Jei grazina i pradini psl, vadinasi reikia truksta naujesnio Flash'o.. Del to neatidaro galerijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 03, 14:16)
Aš labai atsiprašau, bet kur ieškoti, nes ileidžia i titulini puslapi, o kut toliau ?  blush2.gif

man irgi meta tik pagrindini puslapi unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 03, 18:16)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 07 02, 16:38)
Gal perdaug nesupyks merginos, siandien gavau DVD rinkinuka nuo fotografo, su visa filmuota, fotografuota medziaga, tai ikeliau dar kelias foto smile.gif

Nerealu! thumbup.gif wub.gif

QUOTE(MildukasK @ 2010 07 02, 18:55)
pagaliau, po menesiuko, ir mes turime savo galerija  wub.gif

musu foto

Gražios nuotraukos thumbup.gif , graži nuotaka thumbup.gif , nerealios jaunikio kojinės... lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Dzenete @ 2010 07 03, 16:16)

Veskite pelę link dešinės puslapio pusės, atsiras rodyklė į dešinę, spauskite ant jos ir žiūrėkite nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 07 02, 17:38)
Gal perdaug nesupyks merginos, siandien gavau DVD rinkinuka nuo fotografo, su visa filmuota, fotografuota medziaga, tai ikeliau dar kelias foto smile.gif

eiktu zinai kur... bln cia galima dabar ir mirt is pavydo, pasakiskai grazu ir isimintina, abu tokie atsipalaidave atrodot ir laimingi, grazu tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Felicity* @ 2010 07 08, 13:38)
Nerealu!  thumbup.gif  wub.gif
Gražios nuotraukos  thumbup.gif , graži nuotaka  thumbup.gif , nerealios jaunikio kojinės...  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Veskite pelę link dešinės puslapio pusės, atsiras rodyklė į dešinę, spauskite ant jos ir žiūrėkite nuotraukas  mirksiukas.gif

nezinau man ir neina paziuret ineatsiranda jokia rodykle blush2.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pasidalinti pirmomis akimirkomis gautomis is fotografu... blush2.gif ax.gif

http://vimeo.com/13198761
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 09, 13:36)
Noreciau ir as pasidalinti pirmomis akimirkomis gautomis is fotografu...  blush2.gif  ax.gif

lb grazu wub.gif paziurejau jusu filmuka, ir vel uzpluto noras teketi antra karta doh.gif lotuliukas.gif muzikele tokia pati kaip ir musu video, tik, kad pas mus ilgas (visas filmas), tokio trumpucio neturim smile.gif
nuostabiai atrodet ir jus, ir jusu jau dabartinis vyras, sekmes jums seimyniniame gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 09, 12:13)
lb grazu wub.gif  paziurejau jusu filmuka, ir vel uzpluto noras teketi antra karta doh.gif  lotuliukas.gif muzikele tokia pati kaip ir musu video, tik, kad pas mus ilgas (visas filmas), tokio trumpucio neturim smile.gif
nuostabiai atrodet ir jus, ir jusu jau dabartinis vyras, sekmes jums seimyniniame gyvenime 4u.gif

Aciu GUCCI matau tau vienai labiausiai patinku biggrin.gif (sumoje visu forumu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 09, 13:36)
Noreciau ir as pasidalinti pirmomis akimirkomis gautomis is fotografu...  blush2.gif  ax.gif

labai grazios foto!!! thumbup.gif

kuo didziausi sveikinimai sukurus seima 4u.gif

...o, kaip as laukiu nesulaukiu Savo dienos... wub.gif
Atsakyti