Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(moony @ 2010 06 16, 13:09)

moony, 16 Bir 2010 - 13:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

moony, 16 Bir 2010 - 13:09, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gavau dar toki video Sunset Dreams smile.gif

Mačiau nuotraukas, labai gražios, bet video - kažkas nerealaus. Svajonių vestuvės.
Atsakyti
moony fotografui ir filmuotojams-pagarba!!! wub.gif tai nerealu!
Atsakyti
prisidedu prie susižavėjusių būrio, tiesiog tobulas filmas thumbup.gif
Atsakyti
as taipogi prisidedu.. cia kaip filmas, pasaka kazkas tokio nenusakomo ;} baltai pavydziu :}}
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif truksta zodziu... 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, tai kur mūsų nuotakos su foto albumais? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Vajetau, keli lapai liauspių.. O aš drįsiu pasakyti, kad man toks sumontavimas nelabai gražus.. g.gif per ilga įžanga, per reitai keičiasi vaizdai iš sutuoktuvių ceremonijos ir muzika netinkamai parinkta.. blush2.gif
Nuotraukos tai tikrai liuksiškos 4u.gif thumbup.gif bet video.. sorry,.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 06 23, 08:25)

saulute85, 23 Bir 2010 - 08:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

saulute85, 23 Bir 2010 - 08:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Vajetau, keli lapai liauspių.. O aš drįsiu pasakyti, kad man toks sumontavimas nelabai gražus..  g.gif  per ilga įžanga, per reitai keičiasi vaizdai iš sutuoktuvių ceremonijos ir muzika netinkamai parinkta..  blush2.gif 
Nuotraukos tai tikrai liuksiškos  4u.gif  thumbup.gif  bet video.. sorry,.. 4u.gif

Vajetau, keli lapai liauspių.. O aš drįsiu pasakyti, kad man toks sumontavimas nelabai gražus..  g.gif  per ilga įžanga, per reitai keičiasi vaizdai iš sutuoktuvių ceremonijos ir muzika netinkamai parinkta..  blush2.gif 
Nuotraukos tai tikrai liuksiškos  4u.gif  thumbup.gif  bet video.. sorry,.. 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi visgi kažkaip labai dirbtinai tas video atrodo. Trūksta natūralumo kažkaip g.gif blush2.gif
Bet šiaip vestuvės labai gražios. Labai gražu 4u.gif Ilgo ir gražaus gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
Svarbu mums patiko smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Moony labai grazu, laimingo jums gyvenimo kartu... wink.gif
Atsakyti
labai grazios foto, video super thumbup.gif
Atsakyti
super 4u.gif
Atsakyti