Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(Amade @ 2010 06 18, 15:24)
na, cia ir arkliui aisku, kad kainuoja  biggrin.gif  nors is kitos puses - kiek jusiskes vestuves kainavo? juk cia daromo baliaus islaidos siekia minimum 10 tukst . Plius dar jei vaziuoji i kokia povestuvine kelione...
Nezinau, kiek konkreciai moony vestuves kainavo, bet man rodos, kad i 20 tuks Lt turejo tilpt  g.gif Ar as labai klystu?  unsure.gif

tas balius mums kainavo gal tik tredzdali isleistos sumos, nes mes neteikeme tam pirmenybes ir didelio demesio smile.gif tai va, 20tusk lt ne kiekvienas gali sau leisti isleisti vestuviu sventei. o kazkodel as manau, kad daugiau kainavo moony vestuves, nei kad 20tuks lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 15:39)
tas balius mums kainavo gal tik tredzdali isleistos sumos, nes mes neteikeme tam pirmenybes ir didelio demesio smile.gif tai va, 20tusk lt ne kiekvienas gali sau leisti isleisti vestuviu sventei. o kazkodel as manau, kad daugiau kainavo moony vestuves, nei kad 20tuks lt  smile.gif

Kelione su 2savaiciu atostogomis, 2 zmoniem +visas vedybu paketas atsiejo 12,000lt. Viena pora vaziavo kartu, tai ju viesbutis ne ka prastesnis ir pigiau viskas kainavo. Tad galima ir pigiau rasti. O visos kitos islaidos tai fotografas, sukneles, ir kt smulkmenos. O jei kelione be fotografu be nieko, tai laisvai i 12,000tilpti galima.
Lietuvoje galima manau ir uz visai maza suma ir uz lb didelia susituokti. Kiekvienam pagal poreikius. Lietuvoje kiek ziurejau fotografai ir uz 500 ir uz 5000lt kainuoja, tad tiesiog kiek sau zmones leidzia tiek.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 13:39)
tas balius mums kainavo gal tik tredzdali isleistos sumos, nes mes neteikeme tam pirmenybes ir didelio demesio smile.gif tai va, 20tusk lt ne kiekvienas gali sau leisti isleisti vestuviu sventei. o kazkodel as manau, kad daugiau kainavo moony vestuves, nei kad 20tuks lt  smile.gif

na, as turejau omeny ne pati baliu, o visuma vestuviu - rubai, balius, fotografai, masinos ir viskas viskas, kas kainuoja darant vestuves.
O vestuves ir siaip yra gana brangus malonumas biggrin.gif ir as nesiginciju, kad ne kiekvienas net zenytis gali sau leist, jei nori kazkokia svente pasidaryt. mirksiukas.gif

As tiesiog norejau pasakyt, kad bent jau mano nuomone, mes visi neka maziau isleidziam keldami lietuviskas vestuves. Ypac jei i po vestuviu jaunieji isvaziuoja i kokia Turkija.
Aisku, is kitos puses, i baliu ateidamos tetulytes ir draugai atnesa vokeliu, tai dalis sumos kaip ir pasidengia ax.gif kitas reikalas, kai tas vestuves kelia tevai - turbut nelabai duos kam tevai pinigu vestuvems Karibuose biggrin.gif

Mano isvada - tokias vestuves gali sau leisti savarankiskai gyvenanti pora, kokius metelius pagyvent pasitaupant mirksiukas.gif O ne studentai ar tik pradedantys dirbti jaunuoliai, kuriems siaip vestuves iskeltu tevai...
Atsakyti
Mano tevelis isvis pasake, kad pasveikins tik tada, kai pamatys dokumentus biggrin.gif O taupemes tikrai gal apie metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 06 18, 13:56)
Kelione su 2savaiciu atostogomis, 2 zmoniem +visas vedybu paketas atsiejo 12,000lt. Viena pora vaziavo kartu, tai ju viesbutis ne ka prastesnis ir pigiau viskas kainavo. Tad galima ir pigiau rasti. O visos kitos islaidos tai fotografas, sukneles, ir kt smulkmenos. O jei kelione be fotografu be nieko, tai laisvai i 12,000tilpti galima.
Lietuvoje galima manau ir uz visai maza suma ir uz lb didelia susituokti. Kiekvienam pagal poreikius. Lietuvoje kiek ziurejau fotografai ir uz 500 ir uz 5000lt kainuoja, tad tiesiog kiek sau zmones leidzia tiek.

na, manau, kad eilines normalios vestuves, normalioj sodyboj/restorane su visom kitom islaidom tikrai 12000 Lt kainuoja net nemirktelejus mirksiukas.gif
Cia nekalbam apie tuos variantus, kur imi pigiausia suknele, baliu darai vietinio kaimo neaiskaus tipo "kavinej" ir panasiai biggrin.gif
Musu vestuves tai jau seniai buvo, pries 5 metus, tai mums apie 8000 lt kainavo (bet tai buvo Lapkricio menuo biggrin.gif ), bet va, mano sesuo zenijosi, tai kiek girdejai, apie 12 tukst ir kainavo viskas (cia "grubiai", pagalvojus, tai dar koki viena kita tukstantuka suskaiciuotum is "smulkmenu")
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 06 16, 13:09)
Gavau dar toki video Sunset Dreams smile.gif

Wou! wub.gif Retai čia rašau, bet šį kartą nesusilaikiau. Labai labai patiko, mano svajonių vestuvės - dviese, toli nuo visų, romantika thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios ir neeilines moony vestuves wub.gif . Mano manymu vestuves yra svente ne tik jauniesiems, bet ir teveliams, todel tokiu vestuviu nelabai noreciau g.gif . Bet kiekvienas turi savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
moony Žiauriai gražu, nieko gražesnio nesu mačiusi wub.gif Labai graži pora, taip derate vienas kitam, ir visos nuotraukos bei filmukas super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 18, 15:59)

drinks_cheers.gif kad ne kiekviena jauna pora gali sau leisti iskelti vestuves savarankiskai, be tevu pagalbos smile.gif mes patys sau svente pasidarem, tkslaiu mano vyras uz tai mokejo, o ka gavom dovanu uz tuos pinigelius isvykom i uzsieni svaitelei pailseti wub.gif mums vestuves su viskuo kainavo apie 13 tukst, bet tai toli grazu ne mandros vestuves ir net ne mano svajoniu verysad.gif nes truko man tu baltu limuzinu, grazaus, prastmatnaus restorano su graziausiu padengimu. o ir buvo taupoma daugeliu atzvilgiu, imamas vidutinis variantas piniginiu atzvilgiu. tad ir sakau, kad ne kievienas sau gali leisti svesti vestuves Karibuose, nes ten reikia pakloti ne mazesne suma nei 13 tukst lt. ir nepasisamdysi gero fotografo, kuris kartu vyktu su tavim i ta pasaulio pakrasteli uz 1000lt, o kur dar kelione, suknele ir visos kitos paslaugos doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 20, 20:18)
drinks_cheers.gif kad ne kiekviena jauna pora gali sau leisti iskelti vestuves savarankiskai, be tevu pagalbos smile.gif mes patys sau svente pasidarem, tkslaiu mano vyras uz tai mokejo, o ka gavom dovanu uz tuos pinigelius isvykom i uzsieni svaitelei pailseti wub.gif mums vestuves su viskuo kainavo apie 13 tukst, bet tai toli grazu ne mandros vestuves ir net ne mano svajoniu verysad.gif nes truko man tu baltu limuzinu, grazaus, prastmatnaus restorano su graziausiu padengimu. o ir buvo taupoma daugeliu atzvilgiu, imamas vidutinis variantas piniginiu atzvilgiu. tad ir sakau, kad ne kievienas sau gali leisti svesti vestuves Karibuose, nes ten reikia pakloti ne mazesne suma nei 13 tukst lt. ir nepasisamdysi gero fotografo, kuris kartu vyktu su tavim i ta pasaulio pakrasteli uz 1000lt, o kur dar kelione, suknele ir visos kitos paslaugos doh.gif  4u.gif

na, is kitos puses - pagalvok, jei butum turejus tu tuos reikalingus pinigus, ar REALIAI butumet vaziave i tuos Karibus tuoktis? biggrin.gif
As manau, kai tas noras buna toks labai labai didelis, tai butumet dar pusmeti pasispaude ir nuleke. Bet juk kaip ir sakiau - tai tik mazumos sprendimas susituokti taip tik dviese. Absoliuti dauguma daro daugiau maziau panasius balius su tevais, sveciais ir panasiai mirksiukas.gif Ir nieko cia blogo.
Mes irgi daug kur taupem, bet juk is kitos puses vestuves nera esminis gyvenimo ivykis biggrin.gif ateijo-praejo ir svarbiausia graziai gyvent po ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 21, 11:05)
na, is kitos puses - pagalvok, jei butum turejus tu tuos reikalingus pinigus, ar REALIAI butumet vaziave i tuos Karibus tuoktis?  biggrin.gif 
As manau, kai tas noras buna toks labai labai didelis, tai butumet dar pusmeti pasispaude ir nuleke. Bet juk kaip ir sakiau - tai tik mazumos sprendimas susituokti taip tik dviese. Absoliuti dauguma daro daugiau maziau panasius balius su tevais, sveciais ir panasiai  mirksiukas.gif Ir nieko cia blogo.
Mes irgi daug kur taupem, bet juk is kitos puses vestuves nera esminis gyvenimo ivykis  biggrin.gif ateijo-praejo ir svarbiausia graziai gyvent po ju  wub.gif

gal i Karibus ir ne, bet gal kokia kita sali wub.gif aisku, as situo dalyku nelb domejausi, nes net neisivaizdaau jog galima tuoktis kitoje salyje. tik pradejus lankytis sitame puslapuikyje supratau, kad galima tuoktis ir po vandeniu lotuliukas.gif
na man vestuves buvo didelis ivykis mano gyvenime, gal del to, kad as dar pakankamai jauna ir mazai ka maciusi doh.gif lotuliukas.gif
na mes iki vestuviu negyvenom kartu, o ir as niekur nedirbau, nes buvau ka tik baigusi mokslus, tad kazkaip mes nutarem, kad vistiek reikia tuoktis, su tokiais finansais, kokius turime. aisku is pasalies atrodo viskas grazu buvo, bet toli grazu neidealu smile.gif
bet ir kaip jus sakote atejo ir praejo. uz menesiuko bus metai jau kaip mes vede ir esam lb laimingi wub.gif
Atsakyti
Kiekvienam zmogui manau vestuves yra ypatingas ivykis gyvenime. Nepasakysiu, kad vedybos mums buvo labai reiksmingos, tiesiog po 10metu draugystes ir gyvenimo kartu norejos pazymeti ta data kazkaip ypatingai, tad ir nusprendem pasidovanoti sau toki dalyka. O po vestuviu niekas nepasikeite, nei jausmai nei gyvenimas smile.gif Tai buvo daugiau pramoga mums patiems, atostogos smile.gif
Atsakyti