Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

Vestuves pradėjau fotografuoti šiais metais, todėl priekaištų pats sau turiu, bet kitų nuomonė man taip pat svarbu. Kuris gražiausias? Kas patiko/nepatiko labiausiai?

patiko/nepatiko lotuliukas.gif ca gryna reklama doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 10 20, 09:02)
Man irgi Balandžių foto visai normalios  ax.gif  juk ir kaina ne 3000lt ar daugiau, keldama neprabangias vestuves, ir nesureikšmindama tų foto tikrai pasirinkčiau gal ir šį fotografą  ax.gif  juk svarbiausia ne nuotraukos, o santuoka, dienos akimirkos, kurios šiuo atveju pateikiamos šiek tiek paprastesnėje formoje ar kaip čia išsireiškus, o ne meninėse aukštumose...
Sėkmės kūryboje

nepritariu visiškai. Vestuvių diena nublanks su metais, tai kas liks? NUOTRAUKOS.

O balandžių nuotraukos tokios...na, tipinės. sėkmės ieškojimuose.

p.s. mūsų fotografas (jis ir šeimos draugas, tad laimingai jau turėjome pasirinkimą):

http://www.f-stop.lt/?p=1134#more-1134
Atsakyti
man balandžių foto irgi visai patiko. nieko ypatingo, bet ir neprastai. kaip pradedančiąjam labia neblogai
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 22, 13:34)
nepritariu visiškai. Vestuvių diena nublanks su metais, tai kas liks? NUOTRAUKOS.

O balandžių nuotraukos tokios...na, tipinės. sėkmės ieškojimuose.

p.s. mūsų fotografas (jis ir šeimos draugas, tad laimingai jau turėjome pasirinkimą):

niu man asmeniskai balandziu nuotraukos zymiai grazesnes , nei jus ikelete, bet cia tik mano nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 22, 13:34)

Labai labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(renaus @ 2010 10 22, 14:59)
niu man asmeniskai balandziu nuotraukos zymiai grazesnes , nei jus ikelete, bet cia tik mano nuomone  4u.gif  4u.gif

smile.gif tik dabar pamaciau Jusu komentara...
Vistik, kaip bebutu, labai subjektyviai kiekvienas suprantame grozi, del to visi fotografai ir turi darbo. ir labai gerai thumbup.gif , svarbu, kad tik kiekvienas sau sugebetu atsirinkti, surasti ir nesigaileti po to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 22, 14:34)

jūsų gražios šventės nuotraukos 4u.gif atodėt tiesiog nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
oj, suklaidinau nenorėdama - čia ne mano vestuvių nuotraukos (pati tekėsiu tik lapkritį), bet sutinku, kad nuotaka labai graži, o ir nuotraukos man taip pat labai gražios (su cinkeliu).
Atsakyti
QUOTE(Balandziai @ 2010 10 20, 01:34)
Gera nuomonė, bet ne visai aišku kodėl. Turite galvoje komentarus po nuotraukomis?

Negaliu pakęsti tų komentarų doh.gif ir prieš nuotraukas tie tekstukai jau tokie dirbtini... geriau jau nereikia jų wink.gif
Nuotraukos tai visai normalios. Patiko tos, kuriose mažiau pozavimo, o šiaip, kai žmonės gražūs, tai ir nuotraukos gražios wink.gif
Kažko jose trūksta, tačiau laikui bėgant turbūt viskas eis tik geryn.

O dėl to, kad praėjus vestuvėms lieka tik nuotraukos - na čia jau kiekvienam skirtingai smile.gif man praėjus metams liks vyras ir jausmai, o nuotraukos - juk jų kasdien nežiūrėsi. Tuo labiau, jei vestuvėse pasirodysi su sūrųgusia mina, niekas nepadės, nei geriausias fotografas pasaulyje wink.gif Tad nereikėtų smerkti tų, kurios renkasi pigesnius variantus, ir primetinėti savo nuomonę, kad nuotraukos - svarbiausia. Gal žmogaus vestuvinis biudžetas 5000lt, iš kur jis turės pinigėlių fotografui už 4000?
Atsakyti
nereikia taip kategoriškai nubrėžti - aš taip nesakiau. Yra puikių fotografų ir už 15oo, pvz wink.gif bet kad ilgainiui dalis mielų dalykų iš tos dienos išblėsta, tai faktas.
Atsakyti
Mes vieninteleje vietoje leisim sau paislaidauti, t.y. fotografo paslaugoms. Panasaus stiliaus foto ieskojom, kaip jusu busimas fotografas, laukianti29. Ir radom smile.gif
Atsakyti
leiskit pasmalsaut - ką tokį/tokią?
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 23, 01:37)
leiskit pasmalsaut - ką tokį/tokią?

Laima Drukneryte www.laimafoto.lt smile.gif
Atsakyti