Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

moony, dieviska!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif jau zinau, kur mano vestuves bus thumbup.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, gal buvo rašyta 4u.gif Kur vyko šios vestuvės? Ir kaip tokį fotografą (kaip supratau jis ne Lt) prisišaukti? Labai labai gražu! Moony, laimės Jūsų šeimai!
Atsakyti
Viesbutis Paradisus rio de Oro, Kuboje, o fotografas rastas internetu smile.gif
Atsakyti
Na tai papasakokit truputi daugiau mums smalsuolems ax.gif wub.gif kaip suprantu, ir fotografa atsiskraidint reikejo?Ar ten vietoj ji radot?Jis ir filmavo ir fotografavo?Jei ne paslaptis, kiek jis Jums kainavo, ir kiek visa kelione? blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man įdomu, kodėl būtent kuba smile.gif
Atsakyti
Yra atskira temuke apie vedybas karibuose, tai trupuciuka buvau parasiusi apie viska Cia bei placiau apie tai cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 06 17, 21:51)
Yra atskira temuke apie vedybas karibuose, tai trupuciuka buvau parasiusi apie viska Cia bei placiau apie tai cia smile.gif

Super super, viską su malonumu perskaičiau thumbup.gif
Dar klausimėlis. O fotografų grupei jūs pirkot kelionės bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 18, 10:35)
Super super, viską su malonumu perskaičiau thumbup.gif
Dar klausimėlis. O fotografų grupei jūs pirkot kelionės bilietus?

Ne nepirkom. Jie savaitę prieš mus Kuboje fotografavo kitą porą, tad pasiliko dar kaip ir paatostogauti, ir poto mus fotografavo. Kiek bendravom su jais, tai jie minėjo, kad jiems visa kelionė finansiškai neatsimoka, tiek kiek jie gauna už fotosesiją neužtenka. Jie tiesiog dėl savo portfolio važiuoja. Gal pirmoji pora, kuriuos jie fotografavo daugiau jiems mokėjo, bet mes tik už fotosesiją. Kuboje dar buvom nusižiūreję tokį fotografą Peter Van de Maele bet jis už 4val ima tokią pačią kainą, kur mes už 3 dienas sumokėjom, o foto beveik tokios pačios kokybės. Kiti fotografai be to kad ima už fotosesiją, tai ir paprašo dar apmokėti kelionę+viešbutį o ir jų fotosesijų kainos būna nuo 2000-6000$.
Atsakyti
tokias vestuves kaip moony gali sumastyt tik Ypatingi zmones. Cia as taip manau... wub.gif Begalo grazu ziuret wub.gif O man dar smagiau, kad yra tokiu zmoniu, kurie ta ypatinga diena pavercia pacia tikriausia dvieju zmoniu svente. Jiems neidomu, kaip aprengt pamerges, ar nesupyks kokia tetule, kad buvo nepakviesta i svecius ir panasiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 18, 12:27)
tokias vestuves kaip moony gali sumastyt tik Ypatingi zmones. Cia as taip manau...  wub.gif  Begalo grazu ziuret  wub.gif O man dar smagiau, kad yra tokiu zmoniu, kurie ta ypatinga diena pavercia pacia tikriausia dvieju zmoniu svente. Jiems neidomu, kaip aprengt pamerges, ar nesupyks kokia tetule, kad buvo nepakviesta i svecius ir panasiai  thumbup.gif

ir as buciau norejusi tokios sventes, bet nereikia pamirsti, kad tai kainuoja nemazus pinigelius ir ne kiekviena pora gali sau tai leisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 12:53)
ir as buciau norejusi tokios sventes, bet nereikia pamirsti, kad tai kainuoja nemazus pinigelius ir ne kiekviena pora gali sau tai leisti mirksiukas.gif

na, cia ir arkliui aisku, kad kainuoja biggrin.gif nors is kitos puses - kiek jusiskes vestuves kainavo? juk cia daromo baliaus islaidos siekia minimum 10 tukst . Plius dar jei vaziuoji i kokia povestuvine kelione...
Nezinau, kiek konkreciai moony vestuves kainavo, bet man rodos, kad i 20 tuks Lt turejo tilpt g.gif Ar as labai klystu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 18, 14:24)
na, cia ir arkliui aisku, kad kainuoja  biggrin.gif  nors is kitos puses - kiek jusiskes vestuves kainavo? juk cia daromo baliaus islaidos siekia minimum 10 tukst . Plius dar jei vaziuoji i kokia povestuvine kelione...
Nezinau, kiek konkreciai moony vestuves kainavo, bet man rodos, kad i 20 tuks Lt turejo tilpt  g.gif Ar as labai klystu?  unsure.gif

drinks_cheers.gif Maksimum 10000 lt zmogui cia dviem savaitem mirksiukas.gif
Atsakyti