Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(Juluva @ 2010 07 09, 19:25)
labukas visoms, parodau ir as savo didziosios dienos foto , o tai nejauku - tiek laiko vis groziuosi visu nuotraukytem...  4u.gif  bigsmile.gif

grazu labai, laimes, laimes dideles 4u.gif
Atsakyti
kristinka_2010, tikrai labai grazu wub.gif kai kuriai momentais net toks siurpuliukas perbego per kuna... blush2.gif wub.gif Bukite laimingi 4u.gif

Juluva, super foto thumbup.gif tokios nuotaikingos, naturalios wub.gif wub.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juluva @ 2010 07 09, 22:25)
labukas visoms, parodau ir as savo didziosios dienos foto , o tai nejauku - tiek laiko vis groziuosi visu nuotraukytem...  4u.gif  bigsmile.gif

labai grazios nuotraukos!!! o jau vieta pasirinkta - thumbup.gif wub.gif

Sveikinimai!!!!!

P.S. o kas ten pas Jus ikista uz sukneles ant krutines, koks ten lapelis ar kas?... blush2.gif
Atsakyti
Kaip man gražu žiūrėti nuotraukas santuoku, kurios vyksta ne CMB, išvykstamosios ar kaip jos ten vadinasi.
Ši menesi musu rajone dar tik pirmosios tokios buvo.
Atsakyti
GUCCI - tuokemes Klaipedoje, Jono Kalnelyje, salia Danes upes ir kur Meridianas stovi. Vieta pasakiska!!! wub.gif
Katinas79 - ten vestuviniai pinigeliai, kuriuos dalino zaidimo metu, tiesiog isejau i lauka su jais ranokoje, o mesti ant zemes nesinorejo....
geriausia vieta ka nors padeti pas moteri - krutine biggrin.gif taip va ir gavosi lotuliukas.gif

dekui visoms uz sveikinimus! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na stai galiu ir as pasidalinti pirmosios foto is fotografu.. smile.gif

aciu www.skfoto.lt

http://www.facebook.com/#!/album.php?i...0&aid=17697
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 10, 19:12)
na stai galiu ir as pasidalinti pirmosios foto is fotografu.. smile.gif

aciu  www.skfoto.lt

http://www.facebook.com/#!/album.php?i...0&aid=17697

labai smalsu paziureti butu foto, bet man rodosi, tu blogai nustaciusi saugumo parametrus, ir foto leidzia perziureti tik tavo draugams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 07 10, 20:22)
labai smalsu paziureti butu foto, bet man rodosi, tu blogai nustaciusi saugumo parametrus, ir foto leidzia perziureti tik tavo draugams blush2.gif

man taip pat nerodo
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 10, 21:31)
man taip pat nerodo

nu gerai trumpam ijungiu... nes jau buvau isjungusi

pakeiciau parametrus kol eisiu miegoti smile.gif veliau kai fotografai ides i savo puslapius idesiu nuorodas i ju puslapius.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 10 liepos 2010 - 21:51
labai graziu foto prisiziurejau. tokia nostalgija vestuvem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juluva @ 2010 07 10, 13:25)
GUCCI - tuokemes Klaipedoje, Jono Kalnelyje, salia Danes upes ir kur Meridianas stovi. Vieta pasakiska!!!  wub.gif

dekui visoms uz sveikinimus! 4u.gif  mirksiukas.gif

na tikrai lb grazi vieta thumbup.gif wub.gif nes pamaciau as ta svyturi ir prisiminiua, kad toks panasus stovi Nidoje, tai iskart ir buvo tokia mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 11, 12:02)
na tikrai lb grazi vieta thumbup.gif  wub.gif  nes pamaciau as ta svyturi ir prisiminiua, kad toks panasus stovi Nidoje, tai iskart ir buvo tokia mintis smile.gif

jei kalba apie raudonai balta kysanti basli, tai ten gamyklos kaminas lotuliukas.gif

kristinka_2010 lauksim nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti