Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumo kremai nuo A iki Z

QUOTE(casolin @ 2013 03 20, 09:00)
Sveikos, noreciau patarimo kuri kremuka rekomenduotumet? apsistojau ties sias:
AG Sinfully black
SB Henna sent
AG eternal twilight

Esu sviesiaode, ir idegu gan sunkiai, tod4l noreciau greitesnio efekto bet ir kad nenusiplautu taip greit smile.gif o gal dar kokiu rekomenduotumet? visa sita tema perskaiciau bet kad nerandu is kur galeciau persisiusti.

ir beje kurios siunciate is ebay ar kitu psl kur siuncia is JAV niekada negavote muitu?
Papildyta:
I6eina tik kad atsiuntimas  i lietuva gal 40-50 doleriu smile.gif

Esu sviesiaode. Labai gerai idegu su eternal twilight. Bet jis su savaiminio idegio dalelemis! Jei to bijote, rinkites sinfully black.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat bandziusi AG Gilded kremuka? Ar apsimoka ji pirkti? Kuom jis ypatingas, kad kaina tokia nemaza...?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2013 04 03, 11:51)
Nusipirkau ir as si kremuka paskaiciusi Jusu komentara. bet raso, kad jo sudetyje yra savaiminio idegio kremo, kazin ar nebusiu dryzuota, jei nelygiai issitepsiu, jei mano oda sviesi?


Nan taip pat idomu ar nenueis visas kunas dryziais g.gif . Gal jau pabandete ir pasidalinsite ispudziasi ax.gif ... Jus tamsesni buteliuka pirkote? Nes kiek teko skaityti vienas yra sviesiai odai, kitas - tamsiai. Turbut reikes pradeti nuo siu kremu meginuku.
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2013 04 09, 20:44)
Nan taip pat idomu ar nenueis visas kunas dryziais  g.gif . Gal jau pabandete ir pasidalinsite ispudziasi ax.gif ... Jus tamsesni buteliuka pirkote? Nes kiek teko skaityti vienas yra sviesiai odai, kitas - tamsiai. Turbut reikes pradeti nuo siu kremu meginuku.


Isbandziau ir isitikinau, kad ne bereikalo supanikavau - idegis po triju apsilankymu buvo minimalus, o savaimines daleles nudaze oda ryzais plemais.
Pirkau butent ta kremuka, kuri aprase kazkuri forumiete, jis skirtas tamesnei odai, o tas skirtas sviesiai odai buvo kaip ir supeiktas. na zodziu, nerekomenduoju labai sviesios odos atstovems.
Beje, pabandziau Kolastyna emulsija skatinacia idegi be jokiu savaiminio idegio daleliu ir jau matau teigiamus rezultatus. o kaina isties labai kukli - apie 10Lt ("Martinoje" dabar akcija).
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau jūsų patarimo. Noriu eiti į soliariumą bet nežinau kokį kremuką rinktis, norėčiau be bronzantų, kad oda atrodytų naturaliau idegusi, kad taip pat tiktu ir veidui, ir nebūtų labai brangus, nes pinigėlių stoka... ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos;) noriu gauti patarimą, kokį kremą rinktis iš šių dviejų: AG "HOT" ar "Creamy Gelato". Noriu kremo be bronzantų, padedančio gražiai įdegti ir paskui palaikyti įdegį retesniais apsilankymais soliariume. Mano oda yra šviesi, gan greitai įdeganti. Pradžioj rusvesnis įdegis, o vakare ar kitą dieną paruduoju. Bet niekad neįdegu tamsiai...

Tikiuosi galėsit man padėt apsispręsti dėl kremuko:) 4u.gif
Atsakyti
dbr turiu AG Hot, bet tik kelis kartus naudojau negaliu nieko pasakyt, tik kvapas intensyvus, lengvai tepas greit įsigeria
Atsakyti
O tu veidą irgi juo tepiesi? ax.gif parašyk kaip vėliau pasireikš šio kremo poveikis, ar padėjo įgauti gražų įdegį rolleyes.gif
Atsakyti
isbandziau ir as si krema Tropiccoco Fruit Bomber tanning cocktail with shea butter, na tikrai esu idegus gan stipriai ( palyginti su ankstesniais kartais), bet as dar geriau karotino kapsules pries deginimasi tai gal ir jos itakojo mano idegi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaaa @ 2013 04 21, 14:39)
O tu veidą irgi juo tepiesi?  ax.gif parašyk kaip vėliau pasireikš šio kremo poveikis, ar padėjo įgauti gražų įdegį rolleyes.gif

nea, veido netepu niekuom
smile.gif
Atsakyti
Vitulka, o kiek mokejai? Apie 160lt?
As dabar tarp sito ir to paprasciausio ag tam accelerator renkuosi...
Ar esi bandziusi ta paprasta?jis zymiai pigesnis, bet koks pagrindinis skirtumas tarp ju?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 04 22, 23:10)
Vitulka, o kiek mokejai? Apie 160lt?
As dabar tarp sito ir to paprasciausio ag tam accelerator renkuosi...
Ar esi bandziusi ta paprasta?jis zymiai pigesnis, bet koks pagrindinis skirtumas tarp ju?

90 lt smile.gif Manodrabuziai.lt, bet ir SM soliariumų kremų išparduotuvėj tokiom kainom būna.
Esu bandžius AG Vogue, SB Pefectly dark, dbr AG Hot. Brangiausias Vogue, bet kažkaip nemačiau skirtumo tarp tų pigesnių
Atsakyti