QUOTE(*Zuika* @ 2011 03 24, 23:59)
Dekui, dabar tikrai su nekantrumu laukiu sio kremuko ir leksiu i soliariuma, nes jau labai seniai buvau, o pries vasara norisi tokio naturalaus rudumo, o jus su juo ir veida tepate, ar naudojate koki atskira skirta butent veidui
Siaip esu baltaode, tai su siuo kremu kad ir be bronzatu tikiuosi pasimatys koks lengvas idegis po keliu kartu
O kiek jus kartu einate i soliariuma kaip jau bunate idegusi, skaiciau kad uztenka vieno karto per savaite idegiui palaikyti, kaip manot
Siaip esu baltaode, tai su siuo kremu kad ir be bronzatu tikiuosi pasimatys koks lengvas idegis po keliu kartu
O kiek jus kartu einate i soliariuma kaip jau bunate idegusi, skaiciau kad uztenka vieno karto per savaite idegiui palaikyti, kaip manot
Su šiuo kremuku tepu ir veioduką, tinka viskam
O į soliariumą aš porą kartų į mėnesį teeinu, nes oda mano šiaip truputėlį tamsesnė ir įdegu aš labai greitai. Nenaudoju kremų su bronzantais, man pagrindinis kremuko tikslas, kad gerai drėkintų o, kai oda greai sudrėkinta išgaunamas lygus, gražus ir natūralus įdegis.
be to IDOL su derma dark, čia įdegio skatintojas, kuris mano nuomone puikiai veikia
Na, o jei oda šviesenė įdegio palaikynui turėtų užtekti karto per savaitę, tik iš pradžių įruskite