Supre "Smoke" ir "Strapless" palieka dryzius
Gal kuri bandete idegi spartinancias tabletes?
Reikia patarimo:
dabar naudoju soliariume pasiūlytą " MangaSun Sexy Diamond Tan",
bet jo kvapas labai jau erzina
dar ir MB parsitempė AG Professional Dark Tanning Gelee
bet jam ne itin patiko ir šis.... nors kvapas kiek malonesnis nei aukščiau paminėto
Ką parekomenduotumėte iš labai švelnaus kvapo, gali iš vis būti be kvapo, be jokių bronzantų ( kuo natūralesnis) ?
dabar naudoju soliariume pasiūlytą " MangaSun Sexy Diamond Tan",
bet jo kvapas labai jau erzina
dar ir MB parsitempė AG Professional Dark Tanning Gelee
bet jam ne itin patiko ir šis.... nors kvapas kiek malonesnis nei aukščiau paminėto
Ką parekomenduotumėte iš labai švelnaus kvapo, gali iš vis būti be kvapo, be jokių bronzantų ( kuo natūralesnis) ?
Pagaliau atkeliavo mano uzsakytas "Vogue" kremukas ir siandien jau ismeginau Na ka as zinau, kazkaip kaip 25bronzatu, tikejausi biski kitokio rezultato Kojos ir pilvas kaip buvo tamsios tai truputi labiau patamsejo ir tiek, o veidas su rankom pas mane sunkiau idega(nors vaikstau 2kartus i savaite i soliariuma po 12min,bet nu niekaip jie neidega taip kaip pilvas ir kojos ), tai tikejausi bent kazkiek daugiau to rudumo, bet vos vos tik matomas rezultatas Tai nezinau, ar verta isigyt bus didesni kieki sio kremuko. Savaitgali nuejsiu dar karta su juo pasitepus, ziuresim ar bus labiau pastebimi rezultatai. Gal per daug noriu po pirmo karto jo pasitepus
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 03 17, 14:29)
nors vaikstau 2kartus i savaite i soliariuma po 12min...
po 12min,jaučiu sudegčiau po kelių vizitų
As taip pat du kartus einu viena kart 12 o antra kart 13-14 bet nesudegus
As siandien ismeginau AG Almost Famous tai visai patiko,nors ir nedaug bronzantu bet idegis tai tamsus
QUOTE(beddable @ 2011 03 17, 16:23)
As siandien ismeginau AG Almost Famous tai visai patiko,nors ir nedaug bronzantu bet idegis tai tamsus
Aha sitas man irgi patinka, kvepia labai skaniai ir kaip sake sausai odai labai gerai o mano kaip tik tokia Ir dar pasikartosiu, kad kvepia tai labai skaniai
O kas ten po 12 minuciu eina du kartus per savaite, tai siulyciau keist soliariuma
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 17, 16:02)
aš tai maksimum 6 minutes išguliu
QUOTE(mazheee @ 2011 03 17, 19:56)
Aha sitas man irgi patinka, kvepia labai skaniai ir kaip sake sausai odai labai gerai o mano kaip tik tokia Ir dar pasikartosiu, kad kvepia tai labai skaniai
O kas ten po 12 minuciu eina du kartus per savaite, tai siulyciau keist soliariuma
soliariumas jama gerai bet pati kai nori buti ruda tai ir einu daugiau siaip geriau du kart i savaite po 12 nei kas antra diena po 10 min nes tikrai tokiu sociai
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 17, 16:02)
Aisku pirmus kartus eidavau po 10min. dabar jau padidinau iki 12, ir nieko, nesudegu 15min aisku jau man butu per daug, sudegciau garantuotai nes 6min ner prasmes man eiti, nei trupucio neidegciau isvis man reikia labai ilgai vaiksciuot i soliariuma taip po du kartus kad matytusi idegis nes oda sunkiai idega, draugas pvz gali nuejti 1karta 15min ir jisai jau juodas, o as nors ir 5kartus nuejsiu nebusiu tokia saulei daug geriau idegu negu soliariume
Papildyta:
QUOTE(mazheee @ 2011 03 17, 19:56)
Ne nuo soliariumo priklauso. Soliariumas tikrai geras Ismeginau tikrai ne viena soliariuma, beveik visus, rezultatas tas pats. Jeigu mano oda sunkiai idega, neisskiria daugiau melanino, tai nors as ir kasdien eisiu nebusiu juoda