Na kolkas tik planuojame liepa vaziuoti. Vaziuosiu su dukryte ir jos teciu
Ir norisi kazkaip pigiau. Norim aplankyti disneilenda ir Briuseli... nezinau. Mane domintu tas transportas. Ar jus ji turite savo, ar nuomosite? Mes vaziuotumem su savo automobiliu, del nakvyniu kol kas dar nezinau nieko.
Na va, mes taip pat vaziuotume su seima visa, bet taip pat noretusi pigiau, tokia zinai pazintine kelione sau, neskubant nieko. Tam autobusiuke sesios miegamos vietos, jo nenomuojama, cia uosvio daline masina (ant dvieju seimininku). Tiesiog kuras ir paruosimas i kelione. Beje, mes taip pat mastom apie liepos menesi, ir kazkur 10 dienu kelione.
Tai va, kad as nelabai isivaizduoju kaip viskas vyks, nes nekeliavusi dar, bet manau tai nesudarys problemu, nes tam autobusiukyje yra virtuvele, taip pat ir dujine vyrykle tokia mazute (patogi) ir kriaukle, nemanau, kad sudarytu kokiu problemu.
Papildyta @ [mergetime]1086949344[/mergetime]
P.S. mes tik dar galvojam apie tai, svajojam
Papildyta @ [mergetime]1086949344[/mergetime]
P.S. mes tik dar galvojam apie tai, svajojam
Mes irgi tik svajojam Nors kai kalbejom apie atostogas, tai lyg ir sutarem, kad bus taip Noreciau
Kadangi jus vyktumete su autobusiuku, manau Jums butu lengviau, nes nekiltu rupesciu del nakvynes, maisto ruosos ir t.t.
Jei suzinosiu pigaus viesbutuko adresa 30 km nuo disneilendo - parasysiu. Dar zinau, kad parkavimas brangus Paryziuje. Tad man patare nakvoti tam viesbutuke, masina palikti kieme nemokamai ir vykti i disneilenda metro. Sake ten labai patogu, kelios stoteles ir islipi prie disneilendo.
Kadangi jus vyktumete su autobusiuku, manau Jums butu lengviau, nes nekiltu rupesciu del nakvynes, maisto ruosos ir t.t.
Jei suzinosiu pigaus viesbutuko adresa 30 km nuo disneilendo - parasysiu. Dar zinau, kad parkavimas brangus Paryziuje. Tad man patare nakvoti tam viesbutuke, masina palikti kieme nemokamai ir vykti i disneilenda metro. Sake ten labai patogu, kelios stoteles ir islipi prie disneilendo.
Manau vis tiek pirmiausia reiketu susiplanuoti kelia per Lenkija, gal nuo ir pradekim As tik mastau, kaip su tuo zemelapiu, kad gavus ir kelia butu galima susizymeti, vietoves... As labai noreciau vaziuoti pro Varsuva, vis tik toks miestas, bet girdejau, kad ten labai lengva pasiklysti.. Bet kaip vaziuoti ir neuzsukt...
Nu nezinau kaip kam, bet man tikros atostogos tik su savo auto - nekenciu autobusu ir tokiu kelioniu su visa banda. O su savo auto tikrai pigiau iseina - o ir ispudziai visai kiti.
Mes pries pora metu vaziaviom automobiliu i Kroatija su 2 metu vaiku. Jura ten tikrai nuostabi, o tokio pliazo, kad gulet ant smeliuko kaip blynui man nereikia, todel tie akmenuoti papludimiai man visai patiko.
Kas keliaujat su vaikais, apsigyventi siulau tik privaciam sektoriuje - si sritis Kroatijoje labai isvystyta - ir nebrangu, ypac jei susirasit info internete ir uzsisakysit is anksto. Mes buvome siaurineje dalyje - tada buvo karsta vasara ir nenorejom labai i pietus grustis.
I Kroatija tikra verta nuvaziuoti, su malonumu dar ten keliautume kai musu mazasis ugtels.
Mes pries pora metu vaziaviom automobiliu i Kroatija su 2 metu vaiku. Jura ten tikrai nuostabi, o tokio pliazo, kad gulet ant smeliuko kaip blynui man nereikia, todel tie akmenuoti papludimiai man visai patiko.
Kas keliaujat su vaikais, apsigyventi siulau tik privaciam sektoriuje - si sritis Kroatijoje labai isvystyta - ir nebrangu, ypac jei susirasit info internete ir uzsisakysit is anksto. Mes buvome siaurineje dalyje - tada buvo karsta vasara ir nenorejom labai i pietus grustis.
I Kroatija tikra verta nuvaziuoti, su malonumu dar ten keliautume kai musu mazasis ugtels.
www.viamichelin.com
tik ne siandien. kol kas tik adresa teisinga parasiau, bet sio puslapio dar neisbandziau. tiksliau, kol kas nesuziurejau, kaip "apgauti" puslapi, nes paprasius marsruto is mano gimtojo miesto i vienos uzsienio salies sostine, man tinkamiausia kelia pateike... per kaliningrada! beje, tai nera vakaru miestas - kaip tik nuo kaliningrado srities gyvenu kur kas toliau, nei nuo lazdiju
sianakt isvaziuoju vienai dienai, kai grisiu, puslapiuko imsiuosi detaliau
tik ne siandien. kol kas tik adresa teisinga parasiau, bet sio puslapio dar neisbandziau. tiksliau, kol kas nesuziurejau, kaip "apgauti" puslapi, nes paprasius marsruto is mano gimtojo miesto i vienos uzsienio salies sostine, man tinkamiausia kelia pateike... per kaliningrada! beje, tai nera vakaru miestas - kaip tik nuo kaliningrado srities gyvenu kur kas toliau, nei nuo lazdiju
sianakt isvaziuoju vienai dienai, kai grisiu, puslapiuko imsiuosi detaliau
O sakykit,kokio senumo tos jusu apysenes mazdutes? Nes mes tai irgi noretume pakeliauti ir turbut su savo apyseniu Pezuku Tai man biski baisu,kad jis kur pakely neuzsilenktu Nors siaip dabar tai atrodo visas sutaisytas,rieda,kaip bitute, bet visgi amzius savo daro...gali kasnors tokioj kelionej imt ir susidevet..
O siaip svajojam nuvaziuot i Vokietija, i regiona palei Mozelio upe, mat mano vyras ten buvo darbo reikalais, ir jau ziema ten buvo labai grazu - vynuogynai,kalnai. Ir vyniuka ten nuostabiai skanu gamina Ir Prancuzija ten pasonei ir Belgija,ta ir i jas tuo paciu uzsukt butu galima.. Ech kaip faina butu:) Dar tikimes,gal vyrui valdiska masina paskolintu atostogoms,tai ir naujesne ir dyzeliukas, vaziuot pigiau butu Na bet bus matyt,kaip cia viskas iseis
Papildyta @ [mergetime]1087203341[/mergetime]
O kempinguose vietas irgi reikia uzsirezervuoti?
O siaip svajojam nuvaziuot i Vokietija, i regiona palei Mozelio upe, mat mano vyras ten buvo darbo reikalais, ir jau ziema ten buvo labai grazu - vynuogynai,kalnai. Ir vyniuka ten nuostabiai skanu gamina Ir Prancuzija ten pasonei ir Belgija,ta ir i jas tuo paciu uzsukt butu galima.. Ech kaip faina butu:) Dar tikimes,gal vyrui valdiska masina paskolintu atostogoms,tai ir naujesne ir dyzeliukas, vaziuot pigiau butu Na bet bus matyt,kaip cia viskas iseis
Papildyta @ [mergetime]1087203341[/mergetime]
O kempinguose vietas irgi reikia uzsirezervuoti?
QUOTE (agacaga @ 2004 06 14, 10:38) |
O kempinguose vietas irgi reikia uzsirezervuoti? |
Man rodos, jei norit namuko, tai reiketu uzsirezervuoti, ypac vasaros sezono metu. Uzsirezervavus privalumas dar gali buti tame, kad veliau atvykus, bus palikyta zinute ir raktai nuo namelio. Mums taip buvo Danijoj. Atvykom i kempinga, kai jau ju biuras nebedirbo. Taciau ant duru radom zinute mums su visa instrukcija, kur padetas raktas ir panasiai.
dabar tas prisiminimas mano kolegoms sukelia tik juoka, nors tuo metu buvo labiau nei graudu
isvaziuoja grupe, kuri nori pakeliauti kaip galima pigiau. na, nakvynes pasirinko kempinguose - ibo toks nakvojimo variantas toje vakaru salyje buvo pigiausias. apsiziurinejo kataloguose esancias nuotraukas...
...kol galiausiai nuvaziave suzinojo, kad vietoj nameliu jiems kempinge buvo uzsakytos paprasciausias zoles plotas, ant kurio jie galejo pasistatyti palapines
taigi mano patarimas: uzsisakinedamos kempingus butinai aiskiai issiaiskinkite, ar uzsisakete vietas nameliuose, ar tiesiog zoles gabala
nevalstybine kalba tai skamba taip: doveriaj, no proveriaj
per 6 metu praktika buvo gal tik keturios keliones, kuriu metu legolende neteko "megautis" lietumi. danijoj tas iprasta. be to, legolende isigysite tikrai graziu lietpalciu.
aisku, jeigu sugalvosite, kad jie verti tos gan nemazos sumos...
isvaziuoja grupe, kuri nori pakeliauti kaip galima pigiau. na, nakvynes pasirinko kempinguose - ibo toks nakvojimo variantas toje vakaru salyje buvo pigiausias. apsiziurinejo kataloguose esancias nuotraukas...
...kol galiausiai nuvaziave suzinojo, kad vietoj nameliu jiems kempinge buvo uzsakytos paprasciausias zoles plotas, ant kurio jie galejo pasistatyti palapines
taigi mano patarimas: uzsisakinedamos kempingus butinai aiskiai issiaiskinkite, ar uzsisakete vietas nameliuose, ar tiesiog zoles gabala
nevalstybine kalba tai skamba taip: doveriaj, no proveriaj
QUOTE(luju @ 2004 06 14, 20:17)
sveikutes,mes jau si sekmadieni islekiam su masiniuku i Danija, liudina tik oru prognozes,atrodo,kad visa ta laiko kol busim - lis .Negalime keisti laiko viska is anksto uzsisakem.Vaikai nesitveria ,kaip nori tos leguciu salies ,svaigsta .(na va pasiguodziau,nemegstu lietaus...)
per 6 metu praktika buvo gal tik keturios keliones, kuriu metu legolende neteko "megautis" lietumi. danijoj tas iprasta. be to, legolende isigysite tikrai graziu lietpalciu.
aisku, jeigu sugalvosite, kad jie verti tos gan nemazos sumos...